Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet megkérni udvariasan a szülőket, hogy az esküvőre, vacsorára ne hozzanak gyerekeket?
2019-ben lesz az esküvőnk, gyerekmentesre szeretnénk. Sajnos több rossz példát láttunk, konkrétan idén az összes esküvő, ahol voltunk, a gyerekektől, babáktól volt hangos... Nem akarom, hogy a mi nagy napunkat is tönkretegye egy hasfájós, fáradt csecsemő, vagy egy fenekén megülni nem tudó kisgyerek.
Viszont ezt hogy közöljük a szülőkkel?
Eszem ágában nem lenne elvinni magammal még a 8 évesemet sem, mert tudom, hogy nyolc felé már fáradt, akkor pörög, hangosabb, aztán pillanatok alatt kidől.
Nekem meg nincs kedvem vacsi elején lelépni, mert a gyerek aludna.
Szeretem a gyerekeket, DE a családi körben az ismerős harmadikos kissrác MINDENEN hisztizik, az unokahúgom meg a legkisebb hülyeségen is elbőgi magát.
A szüleik szerint ez "korral jár" - nem hiszem, hogy kilenc évesen normális lenne mindenre hisztivel reagálni, valamint azt sem, hogy tizenkét évesen ekkora drámakirálynőként kéne viselkedni.
Na, őket biztosan nem hívnám meg, mert agybaj. Félóránál többet nem bírok egy légtérben lenni velük, és 100% tönkrebrmolnák az esküvőt.
A húgom meg 6 éves, tök értelmes kislány fegyelmezett, és kb. évente kétszer nyavalyog valamin.
Meg mennyi remtortenet kerul elo a gyerekekrol?😂😉😂😉 Minel szaftosabbak legyenek, minel felhaboritobbak.
Na, kepzeljetek, egyszer voltam egy eskuvon. A gyerekek felgyujtottak a termet. Volt, amelyik lelott par vendeget. Egy masik bombat robbantott. Szornyu...😱😵😱😵
107es, nem az ördög teremtménye, de ahogyan egy bálba sem viszed magaddal, mert nem odavaló, úgy egy esküvőre sem való.
Mind a kettő ugyanis buli éjszakába nyúlóan, hangos zene, stb. NEM ygereknek való.
Az pedig hab a tortán, ha valaki becs.szik, és ordénáré mód viselkedik, mert a felnőttet is megrémíti, hát még a gyereket.
Alomvilagban vagy hol elsz 106-os..?:D Ezekben aztán semmi kitalált nincs, ez pontosan így van és én speciel csak a töredékét soroltam fel. Szánalmas, hogy mivel te is tudod, hogy ezek teljesen reális sztorik, nem azt írtuk, hogy megskalpolt valakit a fyerek, ezért inkább ilyen melledumalással próbálod terelni a szót. Sajnos nem jött össze. Nincs egy olyan bolt, étterem, pláza, bármi, ahol ne lenne legalább egy viselkedni nem tudó, vinnyogo gyerek, aki az emberek agyára megy.
Ja ha már itt tartunk, még egy történet csak neked, hadd hitetlenkedj még. Ennél az esetnél nagyon felhuztam magam, ugyanis a húgom ballagasa volt, egy kisgyerek pedig megállás nélkül hisztizett, néha elhallgatott, majd újra és végig az emberek között rohangált, olyan kicsi volt h alig lehetett látni, többen raleptek, akiknél pl nagyon Csokor volt és nem láttak semmit, erre az anyuka még kikérte magának h nézzenek már szét. Na aztán amikor már az én lábam alatt maszkalt és v 4x ra is lepett plusz melle hangoskodott, szoltam az anyjának hogy egy ballagason vagyunk, ha nem tűnt volna fel és esetleg szeretném hallani, amit az igazgató a húgomról mond, mert a sport teljesítményeket értékelték. El kezdett hepciaskodni, de aztán többen is mellem álltak, meg persze engem sem kellett félteni és megmondtuk, hogy nem állatkertben van a gyereke és talán nevelhetné is, szóval hallgatassa el a kölykét.
Aranyos, hogy próbálod úgy beállítani a gyerekeket, mintha aranyos kis tündérbogyók lennének és nem csinálnak soha semmi rosszat, de ez korántsem sem így van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!