Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mit csináltok amikor a...

Ti mit csináltok amikor a gyerekeket a mamánál vannak?

Figyelt kérdés

Van egyedûl 4,5 éves lányom és egyedûl 3 éves fiam. Ma elvitték az anyósomék vasárnapig őket. 120 km re vannak. Nagyon hiányoznak. Nem ez qz első hogy elmentek pár napra de akkor is.

Mér most tudom nem fogok tudni aludni éjjel. Mindig azon jár az agyam hogy mit csinálhatnak, nem e keresnek. Folyton rájuk gondolok igy nem is nagyon tudok pihenni. Pedig kellene lassan jön a 3. baba, 38 hetes terhes vagyok.

2018. márc. 14. 20:53
 1/5 anonim ***** válasza:
63%

Férjemmel randizunk, filmezünk, pihenünk, szexelünk, biliàrdozunk, vàsàrolunk, ilyesmik... És persze közben agyalunk is , mi lehet gyerekkel,(főleg én) és furcsàlljuk a csendet :)

4évesünk havi 1x alszik anyukàmnàl, igaz egy vàroson belül.

2018. márc. 14. 21:22
 2/5 anonim ***** válasza:
81%
Szexelünk
2018. márc. 14. 21:36
 3/5 anonim ***** válasza:
42%

Ilyen picikent nem aludtak sehol, pedig anyu ketto percre lakik.

Olvass, tevezz, pihenj.

2018. márc. 14. 21:59
 4/5 anonim ***** válasza:
84%

Nekem sokszor van,hogy nincsenek itthon mivel elvaltunk,es minden 2.hetveget a mamanal es apjuknal toltik.egesz pici koruk ota.

Emelett a mama nyaron 10 napokra elviszi oket nyaralni.

Hianyoznak nekem is,sokszor beszelunk telefonon de azert elvezem is,hogy nyugodtan aludhatok,filmezhetek,hallgathatom hangosabban a zenet,takarithatok nyugodtan.elmehetek baratnommel valahova,vagy csak ugy magamban vasarolni.

Ne kattogj ennyire.

A nagyszulok az unokakat 10x annyira feltik mint a sajat gyerekuket anno.

Foleg igy terhesseg vegen ne idegeskedj.orulj,hogy tudsz par napot lazitani.koncentralj a picire a pocakodban.egy darabig nem lesz ra alkalmad,hogy csak vele foglalkozz.

Keszits be par jo filmet,pocold fel a labad,vegyel nasit es ki se mozdulj az agybol 1 napig ;)

2018. márc. 14. 22:36
 5/5 anonim ***** válasza:
👍👍👍
2022. jún. 4. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!