Milyen tanfolyamot csinaltok gyerek mellett? Hol? Mennyiert?
Én most szakgyógyszerész képzést csinálom (havi 10.000ft) de azt nem lehet gyed mellett, ugyanis patikában kell dolgoznod tanulás mellett, mert azt számítják "gyakorlati időnek" Szóval fel kell majd függesztenem gyerek mellett.
Viszont tavaly előtt csináltam egy 2 éves természetgyógyász képzés. 1 év alapképzés, 1 év választott szak levelező oktatással. Végül reflexológus képesítést szereztem. (de lehet választani fitoterapeuta, akupresszura, alternatív mozgás masszázs és több irányzat körül)
Ezt pl simán lehet gyes-gyed mellett is csinálni, mivel gyakorlatilag 1 évben egy 1 hetes élménytáborban kellett részt venni, utána 2 évben 3-4 alkalommal kellett hétvégi oktatásra felutazni gyakorlatra. (ha van kire hagyni a picit szerintem nem olyan megterhelő)
Ára viszont keményebb volt, 20.000 körül havonta (plusz az élménytábornak külön díja volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!