Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet megkérni udvariasan a szülőket, hogy az
esküvőre, vacsorára ne hozzanak gyerekeket?
Figyelt kérdés
2019-ben lesz az esküvőnk, gyerekmentesre szeretnénk. Sajnos több rossz példát láttunk, konkrétan idén az összes esküvő, ahol voltunk, a gyerekektől, babáktól volt hangos... Nem akarom, hogy a mi nagy napunkat is tönkretegye egy hasfájós, fáradt csecsemő, vagy egy fenekén megülni nem tudó kisgyerek.
Esküvőre, lakodalomba nem való gyerek. Diszkóba, céges bulira sem viszed magaddal. Engem a sajàt esküvőnkön nem zavartak a gyerekek, nem is kértem senkit, hogy ne hozzák Őket, de esküvőiparban dolgozóként azt vallom, hogy a gyereknek is jobb ha nem megy esküvőre. Hangzavar van, részegek, ráadásul egy gyereknek 12 éves kora előtt legkésőbb nyolckor ágyban van a helye. Lehet gyerekgyűlölőzni, vagy inkább eljutni odáig, hogy ne a gyerekeitek legyenek az egyetlen önigazolás számotokra, nélkülük is fel tudjatok mutatni valamit, hogy aztán ne legyen ciki nélkülük megjelenni valahol. :)
2018. aug. 4. 22:40
123/152 anonim válasza:
Esküvő, lakodalom családi esemény.
Az, hogy nyolckor ágyban a helye egy gyereknek, egy hülyeség. Sosem fektettem őket olyan korán. És senki az ismeretségi körömben. Egy 10-11 éves pont le fog feküdni nyolckor 😂
2018. aug. 4. 23:00
124/152 anonim válasza:
Szerinted családi esemény, szerinted nem fog lefeküdni nyolckor. Más azért gondolhatja másképp? Más rosszabb attól, hogy másképp gondolja? Egyébként ha nem fekszik le a tíz-tizenegy éves amikor mondod akkor ott bizony baj van.
2018. aug. 5. 01:28
125/152 anonim válasza:
Egyébként ha családi esemény miért vannak ott a barátok? Kevered az esküvőt a szentestével.
2018. aug. 5. 01:52
126/152 anonim válasza:
Gyerek nélkül osztod az észt?
2018. aug. 5. 10:02
127/152 anonim válasza:
Ja, tudom, majd ha gyerekem lesz megértem/megtudom, mertt ugye akinek van mindent tud, akinek (még nincs) nem tud semmit. Egyébként akkor mi van ha épp az esküvő szervezése közben derült ki a párról, hogy meddők és ezt még nem dolgozták fel? Vagy épp az esküvő szrvezése közben veszítették el a harmadik babájukaf? Ja, nyilván Ti akiknek van gyereke ezt tudnátok, mert Ti mindent IS tudtok. Vagy legalább is nem számít semmi, csak mindenhova cipelni lehessen a gyereket, kit érdekel ki szeretné másképp/kinek a lelkébe gázolsz vele térdig. Igazi felnőtt hozzáállás, gratulálok hozzá!
2018. aug. 5. 10:22
128/152 anonim válasza:
Ne haragudj utolsó de ez elég buta érv...ilyen elven akkor utcára se vigyem ki a gyerekem, mert mi van ha előttem a sorban egy meddő pár/gyerekét vesztett szülő áll és nekik fájdalmat okoz a gyerek látványa? Vagy most pl. mikor terhes kismamaként járok a nőgyógyászatra dugjam el a hasam, mert a terhesgondozó mellé rakták a meddőségi centrumot is, és "ne bántsam a jelenlétemmel" a meddő párokat...:S
Amiről az ember nem tud (és egy ilyen dolog eléggé magánügy) az ellen nem kötelessége tenni.
Mint fentebb írtam (nem én voltam az előző pár kommentelő) a pár tudja, hogy ezek a gyerekes családok milyen neveltetést adnak, és ha biztos benne, hogy ezek a gyerekek rosszak, plusz nem bánja ha esetleg ezek a szülők nem tudnak elmenni (nem sértődésből hanem mert egyszerűen nem tudják megoldani a felügyeletet) akkor szóljon nekik. Engem csak ez a "minden gyerek katasztrófa aki csak elronthatja az esküvőt" magatartás zavar. Mert ahogy vannak rendes és rendetlen gyerekek, úgy felnőttek közt is lehetnek alkeszek, bunkók, akik nem tudnak méltóan viselkedni. Ne utáljunk már minden "gyerekest" automatikusan ha esküvőről van szó...
2018. aug. 5. 11:32
129/152 anonim válasza:
Azt felejted el, hogy míg az általad hozott példák kikerülhetetlenek (utca, meddőségi centrum stb...), addig a saját esküvőjén tehet azért, hogy ne kelljen gyerekeket néznie és nem biztos, hogy az orrodra köti, hogy mi a valódi oka annak, hogy így tesz. Persze Te nem is gondoloozol ezen, mert nincs benned szemernyi empátia sem ha a gyerekeidről van szó. Ezért fogod hagyni, még azt is hogy a stólába kapszkodva hintázzon a páron a templomi szertartás alatt (megtörtént eset) és ezért fogsz Vele körtàncot járni a vetítővászon előtt amit amúgy száz másik ember nézne(ez is megtörtént), de kit érdekel. Nem szólsz majd rá amikor a levest a pàrtól kapott cuki szívószállal, három méteres körzetben teríti szét a szolgàltatók tízmilliós felszerelését is célbavébe, vagy amikor kaviccsal dobàlja a fotóst/filmest marékszám, vagy amikor a zenekar ezredszerre kér meg, hogy figyelj már oda rá, mert negyedszerre szedi ki a kábelek és a hangfalak közül (és ha agyonvágja az áram Te leszel majd a legjobban felháborodva) mert cuki, hogy ordít, hogy szaladgál, hogy játszik az étellel és egyébként sem feladatod, hogy megelőzz ebből bármit és ezzel korlátozd a gyermeki szabadságát. Honnan tudnád mi mennyibe kerül, vagy kit mi zavar, vagy, hogy mi problémás érintésvéfei szempontból? Nem tudhatod, igazad van. Mások meg kit èrdekelnek!
2018. aug. 5. 12:04
130/152 anonim válasza:
Baj az van, csak nem nálam. Majd ha képesek lesztek felnőtt ember módjára gondolkodni is egy kicsit akkor beszélgessünk tovább mert az érveimre képtelen vagy válaszolni, csak személyeskedsz. Puszi!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!