Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy lehet megkérni udvariasan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet megkérni udvariasan a szülőket, hogy az esküvőre, vacsorára ne hozzanak gyerekeket?

Figyelt kérdés

2019-ben lesz az esküvőnk, gyerekmentesre szeretnénk. Sajnos több rossz példát láttunk, konkrétan idén az összes esküvő, ahol voltunk, a gyerekektől, babáktól volt hangos... Nem akarom, hogy a mi nagy napunkat is tönkretegye egy hasfájós, fáradt csecsemő, vagy egy fenekén megülni nem tudó kisgyerek.

Viszont ezt hogy közöljük a szülőkkel?

2018. aug. 2. 18:54
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/152 anonim ***** válasza:
87%

Ha már témánál vagyunk, én is kérdeznék: Mi nem mondtuk, hogy gyereket ne hozzanak, és van két család (egyik egy gyerekes, másik két gyerekes), 3 év alattiak.

Az parasztság szerintetek, ha szóban viszont megkérjük őket, hogy ha hangoskodnak/sírnak/nyivákolnak/beszélnek, akkor légyszi vigyék ki őket? Akár azon az áron is, hogy így a szülők valamelyike is lemarad valamiről?

(Persze nem a nyivákolás meg ilyen szavakkal, de ezt azért meg lehet mondani?)

2018. aug. 2. 21:08
 52/152 anonim ***** válasza:
65%

Az parasztság szerintetek, ha szóban viszont megkérjük őket, hogy ha hangoskodnak/sírnak/nyivákolnak/beszélnek, akkor légyszi vigyék ki őket? Akár azon az áron is, hogy így a szülők valamelyike is lemarad valamiről?

Persze. Sőt, a legtöbb szülőnek ezt mondani sem kell. Akárhány esküvőn voltam eddig, a gyerekesek önmaguktól a bejárat közelébe, hátrább ültek, hogy ha galiba lenne, a lehető legkevesebb feltűnéssel oldhassák meg a helyzetet.

2018. aug. 2. 21:15
 53/152 anonim ***** válasza:
76%

Attól, hogy visítozó, futkározó gyerekeket nem akarnak az esküvőre, még nem jelenti azt, hogy kikérik maguknak, hogy ez csak és kizárólag róluk szól. De amúgy javarészt egyértelműen az ifjú párról szól, azért nem kell ehhez sok esz, hogy meglehessen állapítani, mint ahogy ahhoz sem, hogy belássuk gyerek nélkül is tökéletesen tudnak a kérdezőek a családjukkal ünnepelni, nem csak hangoskodó gyerekekkel lesz igazi családi hangulat!

Ja és ne ti akarjatok már eldönteni milyen esküvőjük legyen, ugyanis valamelyik rosszindulattól fűtött barom már kb másodjára-harmadjára írja le, h legyen két tanús esküvőjük azt csókolom, mert elvileg nem érdemelnek többet.... Mert miért nem? Azért mert nem úgy pattognak, ahogy a vendégseregnek az megfelelne? Te nem erdemelsz tobbet, remélem nem is kapsz semmivel sem többet az életben, max csak annyit, hogy ez a temérdek rosszindulatot duplán visszakapod!!

2018. aug. 2. 21:16
 54/152 anonim ***** válasza:
73%

En megertenem.

Söt nem is biztos vinnem a gyerekem.

es ha nem vinnem szerintem leneznenek.Szerintem meg tök jo vegre gyerek nelkül bulizni,mert ha kicsi a gyerek koran el kell vonulni.

Azert gyerekkel mas.Kis randi kikapcsolodas a szülöknek.

2 eve volt az esküvöm,tanum kislanya eszmeletlenül viselkedett

a polgarin olyan ideges voltam h szettudtam volna robbani

orditott visitott,az apjara nem hallgatott

folyt a szertartas es nem lehetett hallani az anyakönyv vezetöt...

Okos kislany volt mindig de akkor kette vagtak.

A templomin kivittek de bennt viszhangzott ahogy sir.

Szülön is mulik h viselkedik a gyerek.es a szülö hibaja az egesz

ha vissza tudnam forgatni az idöt gyerektelen esküvö lenne

2018. aug. 2. 21:20
 55/152 anonim ***** válasza:
23%

Nekem azért nyílt ki a bicska a zsebemben, mert unom azt, hogy egy gyerek neveletlennek van titulálva ha visít és futkos.

A fiam egy hihetetlenül nyugodt és szófogadó gyerek a maga másfél éves korával, de ha csalódás éri (pl leültetem egy székre, mert az az elvárás - holott csendben mászkálna ide oda..) akkor igenis hangossá válik. Hiszen csalódás érte, nem érti miért kell ezt így?

Ez alapján akkor ő neveletlen??????? Hát nem. Csak korlátozva van.

Megjegyzem, mi sem vittük lagziba, mert tudom, nem tarthatom egy helyen. Polgári esküvőn csodálatosan elvolt csendben, de én is ajtó közelben ültem, hogy szaladjak, ha sírna. ALAP INTELLIGENCIA.

2018. aug. 2. 21:27
 56/152 anonim ***** válasza:
75%

Inteligencia igen!!

Csak sok szülö nem rendelkezik vele!!!!!!

Mindenki ismeri a gyereket!es ha tudja h nehezen bir ülni,allni vagy nyugtalan megelözi a problemat!!

Ez lenne a helyes!De nem egy nem ket esküvön volt visito gyerek

es tökmindegy h gyorsan felkapom es kirohanok vele

ha pont az igen kimondasanal ordit a gyerek mig kiersz vele

az a parnak egy örök emlek lenne!!

Ugyhogy aki nem tudja kezelni a gyereket ne vigye el!

a gyerek tul fog elni egy ejszakat egy mamaval,nem döl össze a vilag nem???

Es akkor nem kell attol tartani h 2 ember legboldogabb pillanait töri kette a szülö aki nem méri fel a gyereke viselkedeset.

2018. aug. 2. 21:41
 57/152 anonim ***** válasza:
82%

A szülőn is sok múlik.

Tudtam, hogy a fiam nem birja a hosszabb szertartásokat.

Így elmentünk a menetbe, de a templomba, és az anyakönyvvezető elé nem mentünk. Tudtam, hogy elvenné a figyelmet a párról.

A lagziban szépen ült még ettünk. Senkit nem dobált, nem sikított csendben vacsorázott.

Mikor vége lett a vacsorának kint játszott a többi gyerekkel egy szülő felügyelete alatt, addig a többi szülő bent mulatott.

Mikor meg láttam, hogy elfáradt akkor fogtam hazahoztam és egyedül visszamentem.

Nem csinát semmi galibát.

És ahogy olvastam, hogy egy két szülő csak figyelte, hogy a gyereke rosszalnodilt, csíntalanodik és nem szólt rá ott nagyban minősíti a szülőt is. Na meg az, hogy a vendégek előtt szoptat vagy teszi tisztába a babát....

2018. aug. 2. 21:50
 58/152 anonim ***** válasza:
73%

Ha nem akartok gyerekeket az esküvőn, akkor egyszerűen beleírjátok, hogy ne hozzanak gyerekeket. Ezen intelligens szülő nem sértődik meg, hanem ha tud, elmegy gyerek nélkül, ha nem tud, akkor lemondja, ennyi.

Viszont ez az ordenáré gyerekócsárolás, ami megy, elég gyomorforgató. A legintelligensebb 5 éven aluli sem fog neked csöndben végigülni egy szertartást. Hogy miért nem? Nem azért, mert neveletlen elviselhetetlen kis patkány, ahogy ti, gyerek nélküliek képzelitek, hanem mert neki ez olyan fiziológiai kihívás lenne, mint neked végigfekvőtámaszozni egy egyórás várakozást az orvosi rendelőben a csendben telefonnyomogatás helyett.

2018. aug. 2. 22:14
 59/152 anonim ***** válasza:
82%

Ez az!

Ha tudod h a gyerek nem tudja vegig ülni miert viszed el???

Normalis szülö kiviszi a gyereket es tudja kezelni

de van par olyan nem szülönek nevezvetö par akik tojnak a gyerekre

maszkal furkosik orditozik

nalunk elvitte az asztalrol a gyürüparnat??

akkor kerdezem en?hol van ilyenkor a szülö?

2018. aug. 2. 22:21
 60/152 anonim ***** válasza:
84%

Én sem vittem a 4 éves lányomat?Ezèrt szar szülö vagyok?

Jol nevelt kislány,de nem kényszerithetem rà hogy óràkig csendben üljön.Amugyis picike egy idö utan nyugtalan lesz.Neki nem kötelezö ott lennie hiszen picike nem fogja érteni az ott történteket.

Messze lakunk a szülöktöl igy mama papa nagyon örült neki hogy vigyázhatnak a picire.

2018. aug. 2. 22:36
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!