Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok ehhez a menyasszonyi ruhához?
Tetszik, vagy nem tetszik? Viselnétek az esküvőtökön?
Kérhetem, hogy az életkorotokat is írjátok meg, hogy lássam, melyik korosztálynak jön be?
Köszi előre is!
82, még kérdezed, hogy miért jövök ezzel? Azért, mert te is már egyszer, vagy ki tudja hányszor leírtad, hogy mekkora sz*r ez a ruha, de még egyszer jössz és leírod ugyan azt... Néhányan arra hajtotok, hogy teljesen törjek össze, semmisüljek meg a véleményetek hallatán, mert ha nem ezt akarnátok, akkor nem írnátok le többször, több kommentben, és egy kommentben több megfogalmazásban is azt, hogy ez egy gagyi szr. Amikor feltettem a képet, sejtettem, hogy lesznek ilyen válaszok, ergo teljesen fel voltam rá készülve és már akkor nem érdekeltek a rosszindulatú kommentek, amikor még meg sem íródtak. Egyetlen egy dolog érint meg a rosszalló kommentekből, méghozzá a javaslatok, hogy hol/mit javítsak rajta. És tudod mit? Ez a ruha cseppet se rossz minőségű, mert őszintén mondom, hogy a barátnőm 2 évvel ezelőtti 200 ezer forintos ruhálya sz*rabb anyagból készült, mint ez! Mindtha nylon zacskóból lenne, olyan... Telefonnal készült rossz minőségű fotóról rossz anyagnak tűnik, oké, felfogtam.
Az eszmei értékről pedig annyit, hogy mivel az manapság ritka, mint a fekete holló, hogy valaminek eszmei értéke legyen, így ez a ruha a világ egyik legértékesebb ruhája. Megtehetném, hogy kidobom és veszek egyet 150-200e ft-ért, mert eredetileg annyit szántam rá, de nem fogok. Inkább büszkén feszítek majd ebben a sz*r ruhában, mert ezt én teremtettem.
150-200 ezer forint rászánásával már elmehettél volna egy varrónőhöz, akinek előadod az igényeidet, és segít megtanulni, amit kell, megmutatni dolgokat, és felkeresheted, ha elakadsz és ugyanúgy te csináltad, de nem ilyen lesz a végeredmény. Akkor se lett volna tökéletes, de legalább normálisabb lett volna.
De hát ha neked elég, hogy ronda, de én csináltam rondára, akkor áldásunk rád.
akkor gondolom, ezt a kommentemet nem olvastad:
"nem a varrásban, nem a szabásában rejlik a csoda ebben a ruhában, hanem a történetében :) örülök, hogy megtudtam a véleményeteket, mert ez döbbentett rá arra, hogy mitől a világ legértékesebb ruhája ez számomra :) az elmúlt néhány hétben eléggé kiábrándultam a ruhámból, de most újra beleszerettem! :)))"
De mindegy, hagyjuk is. A lényeget az iménti kommentemben is leírtam.
Én biztosan nem viselném, mert pánt nélküli, és azt nem szeretem (az enyém inkább rockabilly-s fazonú lesz), de ha máson látom ezt a ruhát, akkor olyan átlagosnak mondanám, nem is tetszik különösebben, de nem is taszít.
28/N
Na, közben nagyjából végiglapoztam a válaszokat, így már legalább egyrészt tudom, hogy te magad varrtad a ruhát, másrészt láttam rajtad is. Hát felvéve sokkal jobban néz ki, kár, hogy nem úgy tetted fel eleve a képet. Amúgy pedig meg nem mondtam volna, hogy ez a ruha nem szalonból van, szóval nagyon ügyes vagy :) Pláne, hogy még mást nem is varrtál sosem, azért ez nem kis teljesítmény. Szerintem én nem lennék rá képes, pedig a varrógép megvan hozzá, de eddig összesen egy gumis derekú rövidnacit varrtam csak a fiamnak, anyukám segítségével és felügyeletével :D Neki se mernék állni megvarrni a saját esküvői ruhámat, olyannyira biztos lennék benne, hogy elk×rom :D Szóval veregesd csak meg nyugodtan a vállad, ez szép munka.
Azt továbbra is fenntartom, hogy én nem venném fel, de más pánt nélkülit sem, mert sosem tetszett ez a fazon. Viszont neked jól áll :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!