Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok ehhez a menyasszonyi ruhához?
Tetszik, vagy nem tetszik? Viselnétek az esküvőtökön?
Kérhetem, hogy az életkorotokat is írjátok meg, hogy lássam, melyik korosztálynak jön be?
Köszi előre is!
Szerintem jól néz ki, baromi ügyes vagy, hogy ezt meg tudtad csinálni. De nekem nem tetszik a felső része, azok a hajtogatások (még ha élőben nem is látszik ennyire) nagyon kövérítenek. Én azt is inkább vagy sima, egyszerű formában, vagy pár hosszanti csíkkal (mint a szoknyarészen, ami viszont nagyon tuti) csinálnám. Az eredeti képen valóban ront az összhatáson, hogy bábun van, és nem rajtad, de rajtad meg azt látom, hogy kövérít, pedig nem tűnsz daginak egyáltalán. Meg valóban olyan, mintha folyton le akarna esni, a vállpánt szerintem is jó ötlet.
Mondjuk, nekem inkább az ilyen stílusú jön be: [link]
szóval nem venném meg, de az említett változtatásokkal mindenképpen azt mondanám rá, hogy nagyon szép ruha (így is jó, csak na).
Sok boldogságot! :)
22 vagyok különben, szóval nem biztos, hogy ér a válaszom :D
Nekem nagyon tetszik! Függetlenül attól,h te varrtad-e vagy szalonból vetted. Egy bajom van csak vele: a vízszintes redőzés eltünteti a derekad. Talán függőlegesen jobb lenne, úgy karcsúsítana. De én simán felvenném! :)
36N, és most lesz az esküvőm.
Szerintem nagyon nem szép. Már asz anyaga is taszít.
Soha nem venném fel.
50-es valaszado: harmincas no vagyok, klassz hazassagban nem vagyok kielt, de ez a ruha akkor sem tetszik.Ez nem korfuggo, hanem izeles kerdese. Az intelligencia egyik ismerve hogy el tudjuk fogadni a masik velemenyet ugyis, hogy nem ertunk vele egyet.
Ez a "mindenki irigy, kielt es boldogtalan" akinek nem tetszik ez a ruha.....hat ize.....van meg mit fejlodni:-)))
Nagyon nem bejövős, semmilyen szempontból.
Nincs benne semmi finomság, elegancia, megkapó részlet.
kicsit olyan parasztos. Bocsánat, de nekem ez jut erről eszembe. És még csak nem is szexi.
46N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!