Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok ehhez a menyasszonyi ruhához?
Tetszik, vagy nem tetszik? Viselnétek az esküvőtökön?
Kérhetem, hogy az életkorotokat is írjátok meg, hogy lássam, melyik korosztálynak jön be?
Köszi előre is!
Nem tetszik,nem viselném semmi pénzért sem
26/N
Szerintem törődj bele, hogy te ehhez nem értesz... Tüllel borítani a szoknyát. Ezen nem fog segíteni. Már elve a díszítése az a csipke valami se jó... Az egész egyszerűen olcsó és ízléstelen.
Varrj magadnak nyári ruhát meg ilyeneket, de ez egyszerűen nem neked való.
29, igazad van abban, hogy a szakemberek tökéletes dolgokat csinálnak, de amit te magad készítesz, annak eszmei értéke van. A gyűrűt nem "mi magunk öntjük", hanem egy ötvös segítségével közösen fogjuk elkészíteni. A gyűrű pont olyan lesz, mint egy bolti, mert az ötvös minden apró, vagy akár nagyobb hibát is kijavít.
A ruhával kapcsolatban igazából a döntő ok a szétszedés mellett, az az, hogy próbáltam magam eltántorítani a tüll szoknyás ruhától, de rá kellett jönnöm, hogy nem megy, ez a ruha nem én vagyok.
Azért kaptál más válaszokat, mert fontos, hogy profi csinálta-e vagy nem.
Úgy, hogy te csináltad, főleg, hogy eddig nem varrtál, tényleg jó, ügyes vagy nagyon!
De egy profitól ez nem jó.
Így érted?
Amúgy ha már úgyis le akarod bontani, nézz ki egy stílust és próbáld lemásolni.
A varrás nem agysebészet, ha ilyen hordatóra megtudtad csinálni, kis gyakorlással még jobbat tudsz majd! :)
Én a helyedben csipkét vennék, mert szerintem az anyaga az, ami sok mindenkinek nem tetszik.
Én nem venném fel, mert 1) mivel a melleim nagyok és lógnak, kénytelen vagyok pántos melltartót hordani mindig, 2) amúgy sem a stílusom (nekem túl fényes az anyag és túl sok rajta a kő, meg egyáltalán másfajta díszítés felé mozognék). De el tudom képzelni, hogy máson meg teljesen jól áll és önazonos. Nem ízléstelen és nem snassz, az meg külön tetszik, hogy nem ilyen habos-babos puffos habcsókos.
25/N
Szerintem a következő a gond a ruhával: a képen látszik, hogy csinos vékony vagy mégis ruha felőrésze rettentő előnytelenül mutat, nem feszül ki szépen fent sem, a derékrészen meg ezek a keresztbe húzások szélesítenek, az aljával szerintem nincs gond. Én a következőt tenném: ha van álomruhád kölcsönözz/varrass olyat, legyél abban a szertartáson, ha utána pedig lesz lakodalom annak folyamán átöltözhetnél az általad készített ruhába némi módosítással. Nem vagyok varrónő, vagy szakértő, de én valamit csinálnék a felső részével, hogy valamivel merevebb, szebb tartású legyen. A csipke rajta elég ódivatúnak tűnik, így azt, ha lehet leszedném, és csak a szép szív kivágást hagynám meg, a derekát a ruhának meg egy szép övvel/szalaggal hangsúlyonám. Ilyesmire gondolok:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!