Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit szóltok ehhez a menyasszon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szóltok ehhez a menyasszonyi ruhához?

Figyelt kérdés

Tetszik, vagy nem tetszik? Viselnétek az esküvőtökön?

Kérhetem, hogy az életkorotokat is írjátok meg, hogy lássam, melyik korosztálynak jön be?

[link]

Köszi előre is!

2015. ápr. 14. 14:57
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/113 anonim ***** válasza:
64%
Egy vékony huszonéves lányon el tudnám képzelni.39/N (tavaly volt az esküvőm)
2015. ápr. 15. 19:57
 92/113 anonim ***** válasza:
16%
Aki nem mondaná meg, hogy nem szalonból van, az járt már tisztességes szalonban? Nem olyanban ahol kínai meg ukrán ruhákat tartanak csak...
2015. ápr. 16. 00:51
 93/113 anonim ***** válasza:
63%

Ott hibaztal, hogy felraktad ide ezt a kepet es azt a nagyon lenyeges tudnivalot nem irtad melle, h te keszitetted ezt a ruhat. Ez a ruha gyonyoru, ha ezt az en menyasszonyon varrta volna, akkor az eskuvon az akarod-e kerdesre en azt valaszolnam, hogy "egy ilyen ugyes es kulonleges not hogy ne akarnek?" A volegenyed nagyon szerencses! Ha nem lenne, akkor en vennelek teged felesegul, mert meg egy ilyen ugyes lany nincsen! Ezeknek a kommenteloknek csak a kulsosegek szamitanak... azt hiszik, h a ruhanak kell tokeletesnek es kulonlegesnek lennie, pedig igazabol annak kene, aki viseli! Ezzel a teljesitmennyel te messze felulmultad oket! Legy nagyon boldog, mert igazan megerdemled!

29F

2015. ápr. 16. 08:23
 94/113 anonim ***** válasza:
40%

"Ha nem lenne, akkor en vennelek teged felesegul, mert meg egy ilyen ugyes lany nincsen! "

Ba meg neked is fel kéne keresni valami szakembert, mert elég nőhiányod lehet, ha az alapján elvennél valakit, hogy ruhát varr magának.

2015. ápr. 16. 13:51
 95/113 anonim ***** válasza:
11%
Miből gondolod , hogy nőhianya lenne ? Pusztán mert elismeri , értékeli ha ha egy nő ügyes ? Márpedig ez tényleg ritka a mai világban , és becsülendő !
2015. ápr. 16. 13:57
 96/113 anonim ***** válasza:
18%

95, teged nagyon gyenge empatiaval és ertekrendel aldott meg a sors. A felfogasod se eros, de belatom, nem mindenki kepes a sorok kozott olvasni es megerteni egy dicsero celzast.

Egyebkent pedig, hamarabb vennek el egy olyan not, aki ilyet kepes bevallalni es ilyen szinten kepes megvalositani a terveit, mint egy olyat, aki megvesz egy draga, de jellegtelen ruhat. oszinten szolva (es gondolom, nagyon nem vagyok ezzel egyedül) ffi szemmel a noi ruhak szinenel tobb dolgot nem veszek eszre, nem azt figyelem. Ha en elmennek a baratnommel a boltba ruhat valasztani, meg nem tudnam mondani, h mi a kulonbseg az egyik nagydarab feher, meg a masik nagydarab feher ruha kozott! Szep feher mindegyik, akasszunk le egyet, aztan szevasz. Engem igazan ezzel tudna LENYUGOZNI (!!!), h o varrta. Ebben benne van a szive, lelke, odaadasa. Ti megvesztek a boltban egy kva draga hacukat, ez a nap 80%ban arrol szol nektek, h gyonyoruek es tokeletesek legyetek, de ez a lany a fiujaert hajlando volt megvarrani egy menyasszonyi ruhat es ezzel bizonyitotta igazan, hogy mennyire szereti ot. barcsak tobb ilyen no lenne, aki tobbre tartja az eszmei ertekeket, mint a divatot es az egymassal versengest.

ajanlatos lenne inkabb peldat vennetek rola, mint palcat torni felette. talan tobbre mennetek az eletben, ha egy kicsit tanulnatok tole.

2015. ápr. 16. 14:30
 97/113 anonim ***** válasza:
48%

"mi a kulonbseg az egyik nagydarab feher, meg a masik nagydarab feher ruha kozot"

Hidd el, mi nők még a fehér és fehér között is tudunk különbséget tenni :)

2015. ápr. 16. 14:32
 98/113 anonim ***** válasza:
31%

igen, azt tudom :) Ti nok, ket egyforma toll kozul is szimpatia alapon valasztjatok ki, melyikkel irjatok.

De ebben a szituacioban az a nagy kerdes, hogy kit akartok lenyugozni, kinek akartok bizonyitani? A kozonsegnek, vagy a volegenyeteknek? En tovabbra is azt gondolom, hogy manapsag egy ilyen lany, mint a kerdezo, dragako a kavicsok kozott.

2015. ápr. 16. 14:45
 99/113 anonim ***** válasza:
68%
Most azért abból, hogy varrt egy ruhát, elég merész azt levonni, hogy drágakő lenne. Én nem tudok varrni, kölcsönöztem a ruhámat, akkor én rosszabb vagyok nála? Ne nevettess már! Véleményt kért, megkapta, pár kivételtől eltekintve normális stílusban. Attól, hogy ő varrta, ez a ruha nem lesz szebb, ő nem lesz értékesebb, mint mások és a házassága sem lesz jobb, tartósabb, mint másé. Ez csak egy ruha.
2015. ápr. 16. 14:50
 100/113 anonim ***** válasza:
0%

"Aki nem mondaná meg, hogy nem szalonból van, az járt már tisztességes szalonban? Nem olyanban ahol kínai meg ukrán ruhákat tartanak csak..."

Nem, nem jártam, mit lődörögjek ott? Ennél azért van jobb dolgom is. Az én ruhám amúgy is varratva lesz, szóval legalább megúszom, hogy ilyen helyen kelljen huzamosabb időt eltöltenem, meg is bolondulnék tőle.

2015. ápr. 16. 14:55
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!