Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ehhez hasonló egyszerű menyasszonyi ruhákat tudnátok
mutatni?
De jó, nem vagyok egyedül :D Nekem is hasonló ruhák tetszenek. Lassan választanom kell ruhát és minden boltban ugyanaz a 2 típus van: báli hercegnős, sellő oszt csókolom. Sajnos a hazai menyaruha divat több évvel el van maradva...
Nekem egyik sem tetszik azok közül, amiket linkeltél. Az utolsó kifejezetten habos babos a sok csipkével, rózsaszínnel, szaténnal, meg elég piaci ettől a sok kevert anyagtól. Az meg hogy a magyar esküvői ruha divat le van maradva, maximum a vidéki, egyszerű szalonokra igaz. De a nagyvárosok elegáns szalonjaiba megtalálhatóak már most a 2013-as kollekciók darabjai. Csak egy kicsit utána kell járni, nem egyből vagdalózni, hogy olyan ruha nincs is, amilyet te akarsz, csak mert nem szánsz elég időt a megtalálására...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!