Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek ezek a menyasszony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezek a menyasszonyi ruhák megérnek 30-35e Ft-ot?

Figyelt kérdés

Nektek tetszik? Kicsit át kell szabni valószínüleg a méret miatt, egy ügyes varrónő meg tudja csinálni?

Lessz még több kép is, most csak ezt a kettőt raktam fel.

Ja, és újjak.

[link]

[link]

2013. jan. 24. 23:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szépek. Simán meg érnek annyit.
2013. jan. 24. 23:31
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy meg!
2013. jan. 24. 23:32
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
még ha többért adnák akkor is megvenném.
2013. jan. 24. 23:34
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Kinai oldal vagy ebay 55$tavalyi model Feheret ne rendelj mert sisegos csillogos a feher ronda Az ekru naluk jobb valasztas
2013. jan. 24. 23:35
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem ezt fogod kapni 30-35 ezer forintért! Véletlen sem! Valami másolatot, nem ilyen anyagból, nem ilyen díszítéssel. Ha nincs szerencséd, és nem jó, akkor még a minősége is olyan lesz, hogy egy varrónő se nagyon tud hozzányúlni sehogy.

Nézd meg pl. ezt: Ez egy nagyon elégedett vevő. Holott majd kiüti a szemét, hogy a képhez képest gyengén összerakott tartástalan iszonyatosan fényes műanyag ruhát kapott.

Ez is elégedett, holott amit kapott, annak is látszik a szoknyarészén az olcsó, műanyag organza, a felsőrészre gagyi 16-éves-vagyok-és-szombat-este-diszkóba-megyek stílusú flittereket varrtak díszítés gyanánt: [link]

És itt van valaki, aki meg ilyet kapott. Neki mégcsak szerencséje sem volt, hogy valamelyest legalább tűrhetőt küldtek. [link]

Ugyanilyen az összes távol-keleti varroda, a magyar eladók is onnan rendelik, csak nem kötik az orrodra. Legszarabb esetben nem is magának rendeli, és tovább postázza, hanem benyeli a pénzedet, megrendeli a te címedre, de meg szopsz a vámmal áfával, ha megfogják.

El se képzeld, hogy a képen lévő ruhákat kapod!

Mindig ezt csinálják! Igazi katalógusképeket lopnak össze, amit meg küldenek....

Én rendeltem Kínai ruhát, az ellenségemnek sem kívánom, amit kaptam. Olyan, olyan, végül is, de iszonyatosan szar minőség, ha nem jön veled egy komplett stáb, aki mindig beállítja és kitámasztja rajtad akkor sehogy sem fog állni stb.

2013. jan. 24. 23:36
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
bocsánat az első link lemaradt! [link]
2013. jan. 24. 23:37
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

# 5

Én még közel sem járok az esküvőhöz, de ez nagyon durva!

Én is köszönöm az infód!

2013. jan. 24. 23:56
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

23:36

Ezek a ruhák tényleg ocsmányak.

2013. jan. 25. 00:05
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok az olcsó ruhák ellen, nem véletlen rendeltem én is kínai ruhát egyszer, de elég is volt.

Amelyik nem elégedett az le is írja, hogy gyakorlatilag lehetetlenné teszik a visszaküldést is, mert csak akkor küldheted, ha elfogadták, hogy visszaküldöd, amúgy hiába, de ők meg nem fogadják majd el. Ez úgy szokott kinézni, hogy tört angolsággal küldenek folyton levelet, hogy de az az a ruha, szép meg jó, jó az neked stb. A hajad kihullik és nem mégy velük semmire.

Igazi szép katalógus képek mögé rejtőznek. Aztán "lemásolják" a ruhát, de nagyon rosszul, rossz alapanyagokból.

2013. jan. 25. 00:38
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
ha szeretnél olcsóbban hozzájutni szép ruhához, az etsy-n nézz, vannak varrónők akik kb ugyanezt csinálják, de ott olvashatsz többszáz visszajelzést. van pár, akiről nagyon pozitív.
2013. jan. 25. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!