Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Linkelnétek nekem hasonló stílusú menyasszonyi ruhákat?
160cm vagyok, jelenleg 72kiló, de az esküvőre 60 leszek:)
ilyesmi tetszik nekem és a páromnak is, de nem tudom...újságban sokkal szebbnek láttam, mint most ezen a képen:
valamint ami még nagyon teszik:
sajnos ötletem sincs, de már dönteni kéne, mert el kellene kezdeni az anyagbeszerzést, varrást, stb...:S
ismerős varrja, aki dolgozik mellette, van 3 gyereke, szóval lassan fog menni, és szeretném, ha nem kellene kapkodnia vele, csak szépen ráérősen:) szóval időben neki kell állni
természetesen elmegyek majd próbálni is, de sokat segítene, ha tudnám, milyeneket próbáljak, plusz a mostani alkatomra felesleges is, mert gondolom 10en pár kilóval kevesebben más fog jól állni, mint most...vagy nem?
Szerintem meg igenis fogyj le, abból még nem lett baj. És az ilyen ünneprontókkal ne foglalkozz, mint a második hozzászólás. Legalább van motivációd a fogyásra, és ha teszel érte, nem fogsz visszahízni.
Ruhát nem linkelek, mert nekem ezek nem nagyon tetszenek, csak azért írok mert kiábrándítóak voltak az eddigi válaszok.
De szerintem nem az volt a kérdés, hogy lefogyjon vagy sem, hanem linkeket kért ruhákról!
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__1..
van itt ez a kérdés, nekem ezek a ruhák nagyon tetszenek
a kukacoskodóknak elmondanám, hogy folyamatosan fogyok, már kb 10 kiló lement, szóval nem csak az esküvő miatt akarom, hanem, hogy jól érezzem magam a bőrömben, és nem csak addig fog tartani!
köszi a linket, átbogarászom:)
szerintem az első ruha amit mondtál az nagyon jó volt a második az nekem nem nagyon tetszett...
én ezt az oldalt ajánlanám...: www.eskuvoi-ruha.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!