Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit szóltok ehhez a menyasszon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szóltok ehhez a menyasszonyi ruhához?

Figyelt kérdés

Tetszik, vagy nem tetszik? Viselnétek az esküvőtökön?

Kérhetem, hogy az életkorotokat is írjátok meg, hogy lássam, melyik korosztálynak jön be?

[link]

Köszi előre is!

2015. ápr. 14. 14:57
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/113 A kérdező kommentje:

50, köszönöm :) részben egyet értek veled, mert valóban regeteg bunkó hozzászólás van a gyk-n, de tény, hogy az ember ne olyan helyre járjon empátiáért, ahol névtelenül lehet rugdosni a másikat :) én meg a nem tökéletes ruhámmal ide jövök és még tartom is az arcomat, hogy csapkodják meg rendesen... :) büszke vagyok rá, hogy ezt megcsináltam, aki pedig még turbózta is a bunkózást (mert sok olyan volt, akinek nem volt elég leírni, hogy sz'r, hanem még égbe-világba fokozta is), az gondolkodjon el magán. Egy szóból is megértettem volna, hogy nem tetszik, nem kellett volna sárba döngölni, de ahogy fentebb elhangzott, "lehet így is, meg lehet úgy is..."

A bolerót nem szeretem, az nekem valahogy sose volt a szívem csücske, de a vállpántra most nagyon rápörögtem :)

2015. ápr. 14. 20:01
 52/113 A kérdező kommentje:
Egyébként hozzá teszem, én mindenkinek nyomtam a zöldet, akkor is, ha végtelenül megalázó volt a válasza, mert hát, végül is azt kaptam, amit kértem: véleményeket.
2015. ápr. 14. 20:04
 53/113 anonim ***** válasza:
80%

Most már tudom hogy te varrtad, ügyes vagy meg minden, de azért elmondom, mielőtt ezeket megtudtam ,mire gondoltam.

Műszaténre hasonlító anyagok, ránézésre gagyi, olcsó ruha. Soha nem venném meg. Először azt hittem vmi 15000 Ft-os ruha Kínából. De ügyes vagy hogy ilyet tudsz csinálni.

2015. ápr. 14. 20:05
 54/113 A kérdező kommentje:
Az anyaga egyébként nagyon durván jó minőség. Tudom, ez a képről nem így jön le, de olyan szép anyag élőben, hogy amikor megláttam a boltban, leesett az állam. Sajna képen nem látszik :( vastag, gyönyörű anyag. Semmi hangja, nem susog, nem gyűrődik. Mosógépből úgy vettem ki, mintha frissen lett volna vasalva!
2015. ápr. 14. 20:09
 55/113 anonim ***** válasza:
100%
A váll vagy pánt tuti sokat dobna rajta, mert így olyan mintha leesni készülne rólad. A díszítések nekem nem annyira jönnek be, de az ahogy hajtogatva van az anyag, főleg az alsó részén, az eszméletlenül jó.
2015. ápr. 14. 20:13
 56/113 anonim ***** válasza:

"A bolerót nem szeretem, az nekem valahogy sose volt a szívem csücske, de a vállpántra most nagyon rápörögtem :)"

Azzal is biztos szép lesz. :-)

2015. ápr. 14. 20:17
 57/113 A kérdező kommentje:

Majd teszek fel képet a pánttal :)

Kár, hogy nincs valami tuti jó fényképezőgépem, mert élőben pl a felsőn lévő hajtások nem is látszódnak olyan erőteljesen, mint a fotókon. Csak telefonnal nem tudok szép képet csinálni :(

2015. ápr. 14. 20:21
 58/113 anonim ***** válasza:
100%

Én is 30 múltam és még sajnos nincs férjem, de ez miatt nem szeretnék senkit bántani. :)Szerintem nagyon ügyes vagy, hogy egy esküvői ruhát meg tudtál varrni, nem profi varrónőként, én tutira nem tudnám.

Annyi észrevétel, hogy a váll részét "dobd fel" valamivel.

Amúgy sok boldogságot! :)))

2015. ápr. 14. 20:35
 59/113 anonim ***** válasza:
Nem tetszik. 21
2015. ápr. 14. 20:38
 60/113 anonim ***** válasza:
Telefonnal úgy tudsz elfogadható képet lőni ha ruhástul kimész természetes fénybe. Persze ha van olyan hely ahol nem lesz koszos a ruha.
2015. ápr. 14. 21:05
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!