Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit szóltok ehhez a menyasszon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szóltok ehhez a menyasszonyi ruhához?

Figyelt kérdés

Tetszik, vagy nem tetszik? Viselnétek az esküvőtökön?

Kérhetem, hogy az életkorotokat is írjátok meg, hogy lássam, melyik korosztálynak jön be?

[link]

Köszi előre is!

2015. ápr. 14. 14:57
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/113 anonim ***** válasza:
79%

Én nem tudok varrni, de kötni, horgolni igen, mégse csináltam magamnak esküvői ruhát, mert tudom, hogy az, bármilyen szép lett volna, nem tetszett volna esküvői ruhának. Ellenben a páromnak évek óta nem vettünk téli holmit (kabátot meg csizmát leszámítva) mert én megkötöm neki.

Nem hinném, hogy ettől jobb, vagy rosszabb feleség lennék.

A szalonban vásárolt esküvői ruhámban pedig egy azaz 1 embert akartam lenyűgözni. A vőlegényemet.

2015. ápr. 16. 14:57
 102/113 anonim ***** válasza:
6%
Latom, sikerult erzekeny pontot erintenem a velemenyemmel, es az ennek kapcsan szuletett 100-as es 102-es hozzaszolas szepen megmutatja, h valoban az irigyseg beszel beloletek. de ha az ember fia jot akar maganak, ne alljon le inkabb vitatkozni egy novel, mert lehetetlen jobb belatasra birni titeket. en egyebkent is a kerdezot szeretnem csak megnyugtatni afelol, hogy szamomra o kulonlegesebb ezzel a ruhaval, mint a tomeg menyasszonyok. a ruhaja pedig nagyon is kulonleges.
2015. ápr. 16. 15:22
 103/113 anonim ***** válasza:
76%
Engem ugyan nem érintett sehogy se. Csupán arra reagáltam, hogy valaki azért mert varr egy ruhát, még nem lesz jobb feleség. Ami tény. Akár elfogadod, akár nem.
2015. ápr. 16. 15:32
 104/113 anonim ***** válasza:
18%
Nem arrol beszeltem, hogy ki a jobb feleseg :) arrol osztottam meg a velemenyemet, hogy szamomra melyik a kulonlegesebb.
2015. ápr. 16. 16:06
 105/113 anonim ***** válasza:
37%

Ugyan már, hiába filozofálsz itt, senkinek nem azzal van a baja, hogy varrt magának egy ruhát, hanem azzal, hogy még neki áll feljebb, mert megmondják, hogy nem jó. Aztán meg vagdalkozik itt százezrekkel, hogy neki annyija is lett volna rá, mintha ez segítene rajta. Szép dolog, hogy varrni akart magának ruhát, de ne várja el, hogy ha azt kérdezi, hogy milyen lett mint esküvői ruha OBJEKTÍVEN, akkor majd itt mindenki ódákat zeng róla, mert nem olyan a ruha, hogy lehessen. A kérdés meg nem az volt, hogy "ügyes vagyok ugyeeee????".

Kitartása meg lehet annak is, meg a lelkét belevarrhatja az is, aki mielőtt hozzáfog esetleg egy hozzáértőtől tanácsot kér, meg megtanul pár dolgot, nem csak nekiesik aztán meg csodálkozik, hogy vadidegen emberek nincsenek elájulva tőle, mert hát nincs is mitől.

2015. ápr. 16. 17:26
 106/113 anonim ***** válasza:
37%

"De ebben a szituacioban az a nagy kerdes, hogy kit akartok lenyugozni, kinek akartok bizonyitani? A kozonsegnek, vagy a volegenyeteknek? En tovabbra is azt gondolom, hogy manapsag egy ilyen lany, mint a kerdezo, dragako a kavicsok kozott."

Ne haragudj, a te drága köved mégis kit akar lenyűgözni itt? Ha úgysem érdekli itt ki mit mond, mert "csakazértis" jó neki a ruha, akkor mi célja volt az egésszel? Hogy lenyűgözzön a neten egy csomó embert, hogy ő bizony miket tud? Hogy ő milyen jó fej? Miért írogatja kényszeresen, hogy az ő ruhája a legértékesebb a világon? Mit akar ezzel bizonyítani? Miért vagdalkozik százezrekkel, hogy neki pénze is sok van? Meg hogy álljon elé az, aki nála jobbat varr?

Pont, hogy a te drágaköved akar szerepelni, meg másokat lenyűgözni mindennél jobban.

2015. ápr. 16. 17:30
 107/113 A kérdező kommentje:

Most olvasom a mai kommenteket. Egy dolgot tisztázzunk: nem vagdalkóztam százezrekkel. Isten ments, hogy ezzel vagdalkózzak, mert nem vagyok tehetős. Az más tészta, hogy az ember egy esküvőnek úgy indul neki, hogy ezekre a kiadásokra számítva gyűjtögeti a pénzét és igen is ott van az az összeg kajapénzből megspórolva.

Nem áll nekem feljebb, senkit nem szidtam, sőt többször is megköszöntem a véleményeket és még a legmegalázóbbakra is zöldet nyomtam. Senki előtt nem akartam villogni és senkitől nem vártam, hogy ódákat zengjen rólam, mert ha azt akartam volna, akkor úgy teszem fel a kérdést, hogy mellé írom, hogy én varrtam, ahogy ezt korábban tettem. most viszont szándékosan nem írtam oda. 73%, azért, mert ez a fiú mellém állt és megdicsért (amit nagyon szépen köszönök) és ezzel felhúzott téged, netán meg is sértett, kérlek, ne rajtam töltsd ki a dühödet. Ne engem szidalmazz, mert én neked semmit nem ártottam.

Igen, sajnálom, hogy így leszóltátok, mert valahol bíztam benne, hogy legalább megoszlóak lesznek a vélemények, de az, hogy véleményt kértem, nem azt jelenti, hogy én ezt a ruhát ki fogom dobni. Megpróbálok rajta javítani, hiszen van még időm. volt olyan hozzászólásom, amiben érezhettetek dühöt részemről, de az konkrétan azoknak szólt, akik leszerencsétleneztek engem. Erre írtam azt (nekik szánva), hogy tegyenek le jobbat az asztalra. Tudod, nekem nem azok a kommentek fájtak, amiben kultúrált módon leírták, hogy nekik nem tetszik, hanem azok, amikben litániát írtak arról, hogy mekkora undormány és legyek boldog a sz'rommal... Ez azt hiszem, érthető dolog. Elképzelheted, hogyan éreztem magam az elmúlt két napban. Senkinek nem kívánom ezt az érzést. Tudom, én voltam a naív, amikor azt hittem, hogy megúszhatom néhány "nem tetszikkel". de igen, mea culpa, nem kellett volna megkérdeznem és aki céltáblának áll, ne legyen meglepve, ha vérezni fog. Minden esetre csak annyit kérek, vedd figyelembe, hogy kaptam már eleget és ne rajtam töltsd ki a dühödet, ha van valaki, aki nagyra tartja az elszántságomat. Kicsit hosszúra sikeredett, de kikívánkozott belőlem, főleg az utóbbi 2 kommentedet olvasva.

2015. ápr. 16. 18:19
 108/113 anonim ***** válasza:
65%
A 100-as vagyok. Nem igazán értem mire kellene irigynek lennem, vagy hogy a drágakövező fiatalember ezt miből vonta le. Én már 5 éve férjnél vagyok, volt anno egy szuper esküvőm egy nagyon szép ruhában, amit bár nem én varrtam, de ennek ellenére is a házasságom jól működik, van egy csodálatos fiam, szép életem. Mire legyek irigy? Arra, hogy a Kérdező varrt egy gyenge közepes menyasszonyi ruhát? Hát nem, erre nem vagyok.
2015. ápr. 16. 19:02
 109/113 anonim ***** válasza:
31%

Az a baj kérdező, hogy nagyon sok választ a kérdezők magukra szoktak venni, ahogy te is. A szarozás, meg az indulatok sokszor nem a kérdésedből fakadnak, hanem abból, hogy mondjuk idetéved valaki, aki elkezd ilyeneket írni, hogy itt akinek nem tetszik, az irigy, meg másoknak mutogatja magát, meg blablabla. Erre írok én is, meg még sokan mások is véleményt, hogy meg is fordíthatjuk azt, amit ő összerakott teljesen más irányba, ugyanazon elv mentén haladva.

Hogy ez aztán veled kapcsolatban így van, vagy sem, az itt már majdnem tök mindegy, mert a lényeg általában mindenkinél az, hogy a másik válaszoló vegye már észre, hogy milyen hülye kisarkításokat csinál ezzel, hogy ő szerinte már azért jó vagy feleségnek, mert megvarrod a ruhát, mindenki más meg egy senkinek sem kellő begyöpösödött 30-as fapinä... Érted.

De amúgy minden kérdésen ez van, általában megjelenik az extrém következtetésekre jutó válaszoló, aki mindenkit kollektíven hülyéz, bunkóz azért, mert (akkor még) civilizált formában véleményt mertek írni, aztán elszabadulnak az indulatok. Aztán a kérdezők a szenvedő alanyok, de a sárdobálás már akkor is menne tovább, ha az eredeti kérdés értelmét veszítené.

2015. ápr. 17. 00:59
 110/113 A kérdező kommentje:

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem esnek jól az általa írottak, de azzal én se értek egyet, hogy az, aki veszi, vagy béreli a ruháját, rossz feleség lenne. Nem mindenkinek van ideje és energiája azzal foglalkozni, hogy heteken át varrogasson egy ruhát. Még ha ideje van is, akkor se biztos, hogy ez eszébe jutna. Én ezért senkit nem nézek le. én ebbe azért kezdtem bele, mert a páromnak akartam meglepetést okozni. Csak nekem az kifejezetten rosszul esett, hogy "vagdalkózik a pénzzel", mert ha belegondolunk, 200 ezrrel nagyon nincs mit villogni, ennyibol szalonban nem hiszem, hogy vettem volna, csak maximum az ázsia centerben. Szóval ez arcoskodásnak igen gyenge lenne. ez így egy nagyon szerencsétlen félreértés volt. Én csak azért jegyeztem meg, mert szerettem volna, ha értitek a helyzetet, hogy nem azért kezdtem neki, mert nem volt más választásom, hanem azért, mert ilyen vagyok, szeretek "alkotni".

A ruha valamiért nekem se tetszett annyira, csak nem tudtam rájönni, hogy miért. 2 hónapnyi éjt nappallá tévő munka után a türelmem már elfogyott hozzá, hogy nekilássak átalakítani, de a kommentek lendületet adtak és tegnap már több hibát is kijavítottam rajta (olyanokat is, amiket a kommentek nélkül én nem vettem volna észre) Ezt a kommenteknek köszönhetem.

Azon pedig nem is kéne meglepődnöm, hogy egymásnak estek az emberek. Több esküvős kérdést elolvasgattam és szinte mindegyiknél vitába és veszekedésbe torkolltak a kommentek, mert néhányan hiszik, hogy a saját véleményükre tudják fordítani másokét is, ha durván fogalmaznak. Én sajnálom, hogy degradáltak benneteket és vásárolt/bérelt ruhátokat, mert az én szememben ezzel semmi probléma nincs. Ennyi erővel a férfiaktól is elvárhatnánk, hogy varrják meg az öltönyüket, csak épp nem járnának jól, mert a többség nyakkendőt se tud kötni :)

2015. ápr. 17. 07:44
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!