Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit szóltok ehhez a menyasszon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szóltok ehhez a menyasszonyi ruhához?

Figyelt kérdés

Tetszik, vagy nem tetszik? Viselnétek az esküvőtökön?

Kérhetem, hogy az életkorotokat is írjátok meg, hogy lássam, melyik korosztálynak jön be?

[link]

Köszi előre is!

2015. ápr. 14. 14:57
 71/113 A kérdező kommentje:

Koszonom 70, jol esik, hogy van, akinek tetszik :)

Tegnap nagyon elgondolkodtam rajta, hogy atalakitom teljesen, de aztan ugy dontottem, hogy biztosan nem fogok hozza nyulni! A vallpantos javaslatot megfogadom, de semmi mast nem csinalok vele. Akinek nem tetszik, az majd nem fotozkodik velem az eskuvon es varr maganak szebbet a sajatjara :)

2015. ápr. 15. 07:38
 72/113 anonim ***** válasza:
39%
Ennyi !!!! Ne foglalkozz màs véleményével ....úgyse tudnal olyat csinalni ,ami mindenkinek tetszik ...A kedvesednek biztos tetszeni fogsz ,a többi meg nem szâmit !!!!
2015. ápr. 15. 07:52
 73/113 anonim ***** válasza:
65%

Először is nagyon ügyes vagy! :)

Azon a képen, amin rajtad van a ruha, teljesen más, mint a bábun! Sokkal jobb! :) Jól áll neked ez a fazon!

Egyébként én nem venném fel, de nem azért mert olyan szörnyű, hanem mert nem az én stílusom. Én jobban kedvelem a tüllös hercegnős fazont!

Egy kis finomítással, alakítgatással nagyon szép ruha lesz belőle! :)

2015. ápr. 15. 08:50
 74/113 anonim ***** válasza:
71%
39-es vagyok. Én nem bántottam a kérdezőt, egyszerűen leírtam a véleményem, mert ezt kérte (hozzáteszem én tudtam, hogy ő varrta, mert emlékeztem a másik kérdésére), ehhez képest jól lepontoztak. 33 éves, 5 éve férjezett nő vagyok, a legkevésbé sem vagyok megkeseredett, sem irigy, csak őszinte. Attól, hogy a Kérdező varrta, még nem szép, nem minőségi. Legyen benne nagyon boldog az esküvőjén, de az igazság ez.
2015. ápr. 15. 08:56
 75/113 A kérdező kommentje:
Én mindenkinek 100-ast adtam, akár kedves volt, akár nem, akár tetszett neki, akár nem. Szándékosan nem írtam oda a kérdésbe, hogy én varrtam, mert a másik kérdésemnél, ahol ezt kiírtam, mindenki nagyon kedves volt, senki nem akart a lelkembe taposni, de most arra voltam kíváncsi, hogy mit szóltok hozzá úgy, hogy nem ismeritek a ruha eredetét. Szóval nem haragszom senkire, amiért úgy fogalmazott, ahogy.
2015. ápr. 15. 09:35
 76/113 anonim ***** válasza:
68%

Tény, hogy ügyes vagy, hogy magad varrtad. De a ruha nekem sem tetszik, számomra olyan semmilyen, de persze ha neked tetszik ez a lényeg.

24/n

2015. ápr. 15. 10:11
 77/113 anonim ***** válasza:
29%

"senki nem vágta róla, hogy ez egy home made ruha egy tapasztalatlan valaki által "

A sok Kínából érkezett jelmez minőségű ruha miatt, nem azért, mert olyan, mintha jó lenne.

Felvéve sem jobb. Nem jó, de nem nekünk kell felvenni, neked meg úgy is mindegy. A képen mikor rajtad van a hajtogatott része katasztrófa. A csipke ódivatú. A szoknya rész meg olyan, mint azok a 15 ezer forintos párnabélés anyagú szalagavatós jelmezek a nagyközségek szalagavatóin.

2015. ápr. 15. 11:08
 78/113 anonim ***** válasza:
72%

"Azért felháborító mennyi bunkó nő van itt. Kedves kérdező, egy dolgot nem szabad elfelejteni, ez a kategória tele van kiélt, megkeseredett 3,14csákkal, akit soha a büdös életben nem fog elvenni senki, és ölni tudnának azért, hogy tök mindegy milyen ruhában, de elvegye őket valaki. Na ezek a nők most sárgák az irigységtől, egyrészt, mert menyasszony vagy, másrészt pedig mert ilyen ügyes. A 30 feletti nőktől érkező bunkó válaszok tipikusan erről szólnak. Le akarnak húzni a saját szintjükre. Király (pontosabban királynő) vagy légy büszke magadra és a ruhádra! Habár a kabátkát továbbra is javasolom megfontolásra, ha akarod küldök képet. :-)"

Mondjuk én 27 éves vagyok 2 éve házas és szerintem ronda a ruha. A kérdező kérdezte, az emberek meg elmondják a véleményüket.

Ennyi erővel a véleményedet megfordíthatjuk úgy is, hogy azoknak tetszik, akik meg vannak bolondulva, hogy vegye már el őket valaki, de nem akarja senki és nekik már egy zsák is megfelelne, ha arról van szó, hogy végre valaki ügyet vet rájuk..

2015. ápr. 15. 11:11
 79/113 anonim ***** válasza:
29%

Úristen most olvasom még a többi véleményt...

"A váll vagy pánt tuti sokat dobna rajta, mert így olyan mintha leesni készülne rólad."

Ezen a pánt nem fog "dobni"! Ezen az fog dobni, ha egy RENDES, tisztességes felsőrészt fog neki csinálni, merevítéssel és tartással! Akkor nem fog leesni róla, sőt úgy lesz kényelmes, hogy nem fog rajta mozogni! Ez a titka a drága márkás ruháknak, hogy így vannak megcsinálva és nem kell rájuk pánt. Ha erre rácsesz két pántot, akkor pont azt a hatást fogja erősíteni, hogy olyan gagyi az egész, hogy pántot kellett rávarrni, hogy egyáltalán megálljon...

2015. ápr. 15. 11:15
 80/113 A kérdező kommentje:
Mindenki azzal jön, hogy leesik rólam a ruha... Ezt honnan veszitek? Meg nem mozdul rajtam! Egy milimétert nem csúszik le, akkor se, ha ugrálok benne. Igen, a merevítésen még kell erősíteni, mert két oldalra nem raktam merevítőt, csak a mell alá és a hátába, az biztosan sokat fog javítani a felsőrészen. A rácolás pedig nincs levasalva rajta, így túl erős, de ha kivasalom majd, akkor az is szebb lesz. Egyébként én meglepve olvasom, hogy egyesek ennyire leundorítózzák. Nincs rossz ízlésem, de én ezt a ruhát azért undorítónak sehogy se tudom látni. Vannak hibái, nem tökéletes, de aki képzettség nélkül ennél szebbet tud sajátkezűleg készíteni, az álljon elém, hogy meghajolhassak előtte... Kissé rosszindulatot érzek az olyan hozzászólásokban, amikben az egekig van fokozva az ocsmányozás.
2015. ápr. 15. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!