Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ehhez a menyasszonyi ruhához szerintetek milyen nyaklánc és hajbavaló passzol?
Figyelt kérdés
Igazából én klasszikus fehér gyöngysorra gondoltam, de nem tudom, hogy passzol-e hozzá, mivel a ruha felső részén van az a díszítés. Fátylam nem lesz, sem kesztyűm. A hajam valami romantikus kontyban lesz és ahhoz szeretnék még valami kis hajdíszt.
Szerintetek? Várom az ötleteket. :)
2013. dec. 3. 13:42
1/16 anonim válasza:
Szerintem a gyöngysort semmi kép ne, a ruhad nagyon szép és a díszítése is én a helyedben egy hasonló nyaklancot választanék hozza illő fülbevalóval!
2/16 anonim válasza:
Nekem ilyenem volt...
Nagyon tetszett, nem bántam meg...van belőle rózsaszínes beütésű is...nekem ekrü volt a ruham ezért ezta törtet választottam, a fülim is gyöngy volt...
Az egSzerü gyönygysor hekem nem illet, mert nincs túl hosszú nyakam, az pedig még jobban összenyomja
A díszítés elenére szerten illene
Hajdíszem virág volt...emiatt nekem sem volt fátylam...
3/16 anonim válasza:
Jah és a nyklancot az ázsiában 2000 ért vettem...másutt 6000, mert mesterséges igazgyönygy
4/16 anonim válasza:
Szerintem nem kell hozzá feltétlen nyaklánc, mert nagyon szép és csillogó a mellrésze. Ne vond el róla a figyelmet, inkább válassz valami nagyobb fülbevalót!
5/16 anonim válasza:
6/16 anonim válasza:
Én semmiképp sem vennék ehhez a ruhához nyakláncot.
7/16 anonim válasza:
Szerintem a gyöngysor nem illene a ruhához inkább valamilyen köves ékszer.
8/16 anonim válasza:
Tényleg nagyon szép ez a ruha. Én sem biztos, hogy vennék hozzá nyakláncot, mert elvonná a figyelmet a ruha szép felső részéről. Mit szólnál egy fülbevalóhoz és egy hozzá passzoló karkötőhöz? Semmiképpen nem választanék gyöngyöset, hanem inkább olyan köveset, ami a ruhán is van.
9/16 anonim válasza:
Én nem vennék hozzá nyakláncot, csak egy szép fülbevalót és vékony karkötőt.
10/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) A hajambe is igazából valami szép köves hajdíszt szeretnék, szóval akkor gondolom ahhoz kellene passzolnia a fülbevalónak, esetlge karkötőnek is...
2013. dec. 3. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!