Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Minek már megházasodni? Van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek már megházasodni? Van elég gond amúgy is, minek magára venni még egy gondot az embernek?

Figyelt kérdés
2014. dec. 20. 19:56
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
95%

Hát én személy szerint nem érzem problémának, hogy felelősséget vállaljak tetteimért, pl. hogy kinyilatkoztatom a hatóságok előtt, hogy igen, ezzel az emberrel akarom leélni az életem. Egy hitelt felvenni is felelősség, gyereket szülni/nemzeni is felelősség, a leírt szavak jelentése is felelősség... Én inkább azt tartom gondnak, ha valaki szeret kibújni a felelősség alól. :)

Nem érzem magam kevésbé szabadnak attól, hogy hozzámentem egy emberhez, aki a legjobb barátom, minden téren passzolunk, nagyon jó csapatot alkotunk, mindent meg tudunk beszélni stb-stb. - persze megértem, aki ezt a "tényleg megtaláltam a társam" érzést még nem élte meg, miért kérdezi, hogy miért házasodunk.

2014. dec. 20. 20:21
 12/36 anonim ***** válasza:
94%
Mindenki éljen úgy, ahogy szeretne!
2014. dec. 20. 20:22
 13/36 anonim ***** válasza:
92%

" Hát nem jó , hogy szabad az ember ? Nem kell mással törődni, nincs felelősség ?

Amúgy 27/F vagyok"

Ilyen hülye logikát egy 17 évesnél sem lehet "elnézni", de egy 27 évesnél...

Tragédia. :(

2014. dec. 20. 20:25
 14/36 anonim ***** válasza:
93%
Hát nem tudom, nekem hatalmas könnyebbség kapcsolatban, családban élni. Hiszen nem egyedül kell mindent csinálnom, hanem beoszthatjuk a feladatokat. Vagy a közös bevásárlás is sokkal jobb, mint egyedül cipekedni és nem is olyan unalmas. A férjem támogat ha rossz kedvem van, megmaszíroz ha fáj a vállam, cserébe reggelente kávét kap, stb. Ha valamelyikünk bajban van, tudja, hogy számíthat a másikra, hogy lesz aki meglátogassa a kórházban vagy ápolja ha eltörik a lába. Szerintem egy nagyon megnyugtató és kellemes dolog így élni és én akkor lennék bajban ha egyedül kellene mindent csinálnom csak magamra támaszkodva.
2014. dec. 20. 20:28
 15/36 anonim ***** válasza:
90%

Nyilván itt most arról van szó, hogy van egy szerencsétlen 27 éves gyerek, akinek még nem jutott ki egy jó dugásból.. A csajok rendre elutasítják, aki meg volt, az is sz*r volt, netán még ott is hagyta egy másikért. (Kitalálom, biztos a másik pénzéért..és akkor most elkönyvelheted a női nemet pénzéhes ribinek.)

Ugyan már..nőjj fel, tedd túl magad a sértettségen és viselkedj felnőtt emberként. Nem kell házasodni ha nem akarsz, de ezek az érvek nagyon nevetségesek és gyerekesek.

2014. dec. 20. 20:31
 16/36 anonim ***** válasza:
94%

"nincs felelősség"

27 évesen valóban egy 14 éves szintjén gondolkozol.

A férfi attól lesz férfi, hogy nem fél a felelősségtől, hanem vállalja azt, szembenéz vele. Aki "fél" a felelősségtől, az nem férfi, akárhány éves.

2014. dec. 20. 20:36
 17/36 A kérdező kommentje:

15-ös

Egyáltalán nem erről van szó.

2014. dec. 20. 20:42
 18/36 anonim ***** válasza:
94%

Attól, hogy te magányos vagy és nincs párod, más még élhet boldog házasságban.

Ha neked egy másik ember szeretete gond, akkor jobb is, ha nem nősülsz meg.

2014. dec. 20. 20:43
 19/36 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem a felelősség jó dolog, én amióta elköteleztem magam egy nő mellett egész másként gondolkodom és gazdálkodom az időmmel. Nekünk dolgozok, nekünk keresem a pénzt, nemcsak magamnak. Jó, ha van az embernek egy felettes célja szerintem. Felelősség és kötelezettségvállalás nélkül nem fogsz előbbre jutni a karrieredben sem, és minden nap úgy fogsz dolgozni járni, hogy mennyire utálod és mert muszáj. Egy céllal a fejedben viszont van ami hajt, plusz nekem van itthon egy egyszemélyes szurkolótáborom, ami sokat segít a mindennapokban és tudom, hogy BÁRMI történjen, mi elválaszthatatlanok vagyunk. Hogy ez így is maradjon, nagyon gyakran beszélünk erről nyiltan a párommal, hogy hogyan őrizzük ezt meg és hogyan tehetjük jobbá. Szerintem a házasságok azért mennek tönkre, mert az emberek nem beszélnek egymással a problémáikról és nincsenek közös céljaik. Nekünk vannak.

Szerintem gondolkodj el ezen, mert megéri és még nem késő, én is kb. a te korodban voltam, mikor erre rájöttem. A gyémánt is nyomás alatt keletkezik, mondja az amerikai.

2014. dec. 20. 20:43
 20/36 anonim ***** válasza:
81%
Gyerekvállalásnál már elég sok gondot okoz, ha nincsenek összeházasodva, a gyerek még meg se született már apasági nyilatkozat stb...
2014. dec. 20. 20:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!