Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek már megházasodni? Van elég gond amúgy is, minek magára venni még egy gondot az embernek?
Hát én személy szerint nem érzem problémának, hogy felelősséget vállaljak tetteimért, pl. hogy kinyilatkoztatom a hatóságok előtt, hogy igen, ezzel az emberrel akarom leélni az életem. Egy hitelt felvenni is felelősség, gyereket szülni/nemzeni is felelősség, a leírt szavak jelentése is felelősség... Én inkább azt tartom gondnak, ha valaki szeret kibújni a felelősség alól. :)
Nem érzem magam kevésbé szabadnak attól, hogy hozzámentem egy emberhez, aki a legjobb barátom, minden téren passzolunk, nagyon jó csapatot alkotunk, mindent meg tudunk beszélni stb-stb. - persze megértem, aki ezt a "tényleg megtaláltam a társam" érzést még nem élte meg, miért kérdezi, hogy miért házasodunk.
" Hát nem jó , hogy szabad az ember ? Nem kell mással törődni, nincs felelősség ?
Amúgy 27/F vagyok"
Ilyen hülye logikát egy 17 évesnél sem lehet "elnézni", de egy 27 évesnél...
Tragédia. :(
Nyilván itt most arról van szó, hogy van egy szerencsétlen 27 éves gyerek, akinek még nem jutott ki egy jó dugásból.. A csajok rendre elutasítják, aki meg volt, az is sz*r volt, netán még ott is hagyta egy másikért. (Kitalálom, biztos a másik pénzéért..és akkor most elkönyvelheted a női nemet pénzéhes ribinek.)
Ugyan már..nőjj fel, tedd túl magad a sértettségen és viselkedj felnőtt emberként. Nem kell házasodni ha nem akarsz, de ezek az érvek nagyon nevetségesek és gyerekesek.
"nincs felelősség"
27 évesen valóban egy 14 éves szintjén gondolkozol.
A férfi attól lesz férfi, hogy nem fél a felelősségtől, hanem vállalja azt, szembenéz vele. Aki "fél" a felelősségtől, az nem férfi, akárhány éves.
15-ös
Egyáltalán nem erről van szó.
Attól, hogy te magányos vagy és nincs párod, más még élhet boldog házasságban.
Ha neked egy másik ember szeretete gond, akkor jobb is, ha nem nősülsz meg.
Szerintem a felelősség jó dolog, én amióta elköteleztem magam egy nő mellett egész másként gondolkodom és gazdálkodom az időmmel. Nekünk dolgozok, nekünk keresem a pénzt, nemcsak magamnak. Jó, ha van az embernek egy felettes célja szerintem. Felelősség és kötelezettségvállalás nélkül nem fogsz előbbre jutni a karrieredben sem, és minden nap úgy fogsz dolgozni járni, hogy mennyire utálod és mert muszáj. Egy céllal a fejedben viszont van ami hajt, plusz nekem van itthon egy egyszemélyes szurkolótáborom, ami sokat segít a mindennapokban és tudom, hogy BÁRMI történjen, mi elválaszthatatlanok vagyunk. Hogy ez így is maradjon, nagyon gyakran beszélünk erről nyiltan a párommal, hogy hogyan őrizzük ezt meg és hogyan tehetjük jobbá. Szerintem a házasságok azért mennek tönkre, mert az emberek nem beszélnek egymással a problémáikról és nincsenek közös céljaik. Nekünk vannak.
Szerintem gondolkodj el ezen, mert megéri és még nem késő, én is kb. a te korodban voltam, mikor erre rájöttem. A gyémánt is nyomás alatt keletkezik, mondja az amerikai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!