Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hány évesen ideális megházasodni?
Ezt nem lehet meghatározni ez egy kissé felesleges kérdés.
Ez annyira személy függő. Mindenkinek más az elképzelése az életről, mások a vágyaik, mások a nézeteik, máskor nő fel vagy lesz érettebb.
Nincs olyan, hogy ideális. Persze 15 évesen nem egy jó ötlet de 18-19-től felfelé tök mindegy mert a személyiséged, az érettséged lesz a döntő.
Valaki sose nő fel hozzá mások meg alig húsz évesen már koravének lelkileg.
Szerintem nincs olyan, hogy "az ideális eset", mert a körülmények lehetnek nagyon különbözőek, és bármelyik eset ugyanolyan jó.
Én fiatalon szeretnék gyerekeket, ezért nekem minél előbb lenne jó házasodni. Mivel az egyetemet is figyelembe kell vennem, szerintem nekem 23-24 éves korban ideális, az egyetem utolsó éveiben.
Aki viszont úgy gondolja, hogy először biztos anyagi alapokat szeretne és utána házasodna, annak még a 30 év körüli házasság is ideális lehet.
Pedg nagyon függ attól, hogy mióta tart a kapcsolat..
Hiszen az ember érettsge nem az életkortól, csak részben, hanem a megélt dolgoktól függ, igaz ez a párkapcsolati heyzetekre is.
Ha csak nagy általánosításban valaszolok, akkor a 25 éves kor körül ideális..
Addigra kijött az ember a suliból és 1-2 év meló is van mögötte..( ugye most a párkapcsolat állapotát kivettem a számítépásból)
Aztán még van 5 év 30 ig.. Lehet kettesben élni kicsit, utazgatni stb..aztán akár 30 alatt jöhet a gyerek is(szerintem a gyerekvállalásra a 30 alatt az ideális, ugye erről is megoszlanak a vélemények)
Aztán írom a 25-öt, akkor felmerül, hgy hány év korkülönbség, és melyik fél javára az ideális..nem az a leggyakoribb, hogy egykorúak a pár tagjai..
Mi 26 évesek voltunk..férjem éppen nem 27 ..
5 év kapcsoat, 3 , 5 év együttélés után...
Ki mondja meg, hogy ideális-e..nekünk így volt jó..ennyi;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!