Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hány évesen ideális megházasodni?
Miután ma Magyarországon minden 2.-3. házasság válással végződik,
ezért érdemes még időben belevágni, hogy majd válás után legyen még idő a következő házasságokra is...
szerintem nő legyen: 23-26
férfi: 24-29
Személyiség, érettség kérdése, ami nem függ össze a korral.
Én úgy terveztem mindig is, hogy 25 évesen szeretnék férjhez menni, és 30 évesen szeretném az első babát. 33 évesen a másodikat.
Ezzel a férjemnek sem volt semmi gondja. Bár a védekezést már 26 éves koromban abbahagytuk, mivel az orvos azt mondta hogy nem lehet gyerekem.
Nos én 25, a férjem 22 éves volt amikor összeházasodtunk másfél éves kapcsolat után.
Mi ideálisnak éreztük a kapcsolathoz, és a korunkhoz is a házasságot. Nem volt mire várni.
A férjem barátai közül még senki nem házas, és az én barátnőim közül sem jutott még idáig senki. Egy lánynak van vőlegénye évek óta, ő 30 éves. A másik 3 lány annyi mint én. Közülük csak egynek van kapcsolata, bár eljegyzés nem volt még. N/28
Ki mikor érett rá.
Nekem hiába mondja valaki, hogy biológiailag 20--25 között érdemes szülni, ha egyszer totál éretlen volt a személyiségem. Most vagyok 29, és most sem hiszem, hogy szeretnék szülni, ha lenne is párom.
Félreértés ne essék, ezzel nem azt akartam mondani, hogy várni kell 30 éves korig. Mondom: ki mikor érik meg rá. Lehet, hogy valaki már 23 évesen tök érett ahhoz, hogy férjhez menjen, meg idővel gyereket vállaljon. Tehát én ezt személy szerint magamra mondtam.
Úgyhogy nincs is ilyen, hogy ideális eset, nem lehet konkrét számokat írni erre a kérdésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!