Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerinted hogy néz ki az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted hogy néz ki az ideális koszorúslány ruha?

Figyelt kérdés

Abroncsos, vagy egyszerűbb maxiruha? Esetleg egyik sem? Minél több linket kérek szépen. :))

Előre is köszi!

2014. jan. 2. 22:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
37%
Minél csúnyábban,hogy a menyasszony annál szebbnek tűnjön. Végül is ma már csak ez a lényege a koszorúslányoknak.
2014. jan. 2. 22:42
 2/11 anonim ***** válasza:
84%

[link]

én hasonló görög stílusút szeretnék majd:)

2014. jan. 2. 23:02
 3/11 anonim ***** válasza:
84%
Nekem nem hiszem, hogy lesz koszorúslányom, de ha lenne, akkor semmiképpen sem ilyen csicsás hercegnős izé lenne, mert nekem a hátam borsódzik az ilyentől, aztán az én szintén nem habos-babos puffos ruhámhoz meg pláne viccesen nézne ki. És nem is lenne ilyen feneket alig takaró pánt nélküli miniruhácska sem. inkább vmi csinos pántos combközépig érő vmi vagy szépen bővülő lenge maxiruha. A színe vmi nem túl babás pasztell, mondjuk szürkéskék vagy barackszín.
2014. jan. 2. 23:19
 4/11 anonim ***** válasza:
68%

Ezek a habos-babos abroncsosak már rég nincsenek divatban, inkább a maxiruhák, empire fazonú ruhák vagy kis koktélruhák.

[link]

[link]

2014. jan. 3. 09:26
 5/11 anonim ***** válasza:
57%

Szeintem pont ezekre a kitételekre nincs tökéletes, mindennek más

De a lenyeg, a színe mindegyik lánynak jól álljon, lehetőleg a fazonja is

Szoktak úgy, hogy a szín egyezik mindenkinek, és a fazon különböző, vagy fordítva,

ne legyen kihívó, , és leetőleg legyen knyelmes (ebből kifolyólag egy abroncs nélküli szerencsésebb, , akkor nem kell átöltözniük sem)

2014. jan. 3. 09:57
 6/11 anonim ***** válasza:
57%
Kedves 4-es, az első linken szereplő púder színű ruha nagyon jól néz ki. :) nekem is ilyenek tetszenek!
2014. jan. 3. 10:55
 7/11 anonim ***** válasza:
68%
Rosa Clará modellek, elviekben itthon is kaphatóak :)
2014. jan. 3. 11:23
 8/11 anonim válasza:
57%

Mostanában az a divat, hogy az anyag és a szín az ugyan az, csak a szabás más a koszorús lány alakjához mérten. A pasztell színek még mindig a virágkorukat élik, érdemes közülük választani.

[link]

[link]

2014. jan. 3. 11:27
 9/11 anonim ***** válasza:
Az én esküvőmön, feketében voltak. Gyászoltuk a szabadságom.
2014. jan. 11. 16:22
 10/11 anonim ***** válasza:
9-es, csak nem kényszerítettek?
2014. jan. 11. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!