Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted hogy néz ki az ideális koszorúslány ruha?
Figyelt kérdés
Abroncsos, vagy egyszerűbb maxiruha? Esetleg egyik sem? Minél több linket kérek szépen. :))
Előre is köszi!
2014. jan. 2. 22:26
1/11 anonim válasza:
Minél csúnyábban,hogy a menyasszony annál szebbnek tűnjön. Végül is ma már csak ez a lényege a koszorúslányoknak.
2/11 anonim válasza:
én hasonló görög stílusút szeretnék majd:)
3/11 anonim válasza:
Nekem nem hiszem, hogy lesz koszorúslányom, de ha lenne, akkor semmiképpen sem ilyen csicsás hercegnős izé lenne, mert nekem a hátam borsódzik az ilyentől, aztán az én szintén nem habos-babos puffos ruhámhoz meg pláne viccesen nézne ki. És nem is lenne ilyen feneket alig takaró pánt nélküli miniruhácska sem. inkább vmi csinos pántos combközépig érő vmi vagy szépen bővülő lenge maxiruha. A színe vmi nem túl babás pasztell, mondjuk szürkéskék vagy barackszín.
4/11 anonim válasza:
5/11 anonim válasza:
Szeintem pont ezekre a kitételekre nincs tökéletes, mindennek más
De a lenyeg, a színe mindegyik lánynak jól álljon, lehetőleg a fazonja is
Szoktak úgy, hogy a szín egyezik mindenkinek, és a fazon különböző, vagy fordítva,
ne legyen kihívó, , és leetőleg legyen knyelmes (ebből kifolyólag egy abroncs nélküli szerencsésebb, , akkor nem kell átöltözniük sem)
6/11 anonim válasza:
Kedves 4-es, az első linken szereplő púder színű ruha nagyon jól néz ki. :) nekem is ilyenek tetszenek!
7/11 anonim válasza:
Rosa Clará modellek, elviekben itthon is kaphatóak :)
8/11 anonim válasza:
9/11 anonim válasza:
Az én esküvőmön, feketében voltak. Gyászoltuk a szabadságom.
10/11 anonim válasza:
9-es, csak nem kényszerítettek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!