Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A lányaim felvehetik-e mégegys...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányaim felvehetik-e mégegyszer a koszorúslány ruháikat olyan esküvőbe ahol nincsenek felkérve koszorúslánynak?

Figyelt kérdés

3 és 7 éves lányaim koszorúslányok voltak egy esküvőn (múlt hétvégén) és decemberben újra megyünk egy esküvőbe és már most örülnek, hogy újra felvehetik a ruháikat de én nem vagyok biztos benne, hogy illik-e ez. A mennyasszonnyal nem vagyunk annyira közeliek, hogy csak úgy rákérdezzek (rokon de évek óta amerikában él, keveset beszéltünk). Szeretnék a kedvükre tenni de nem szeretnék kinos helyzetet sem.

Ez a kisebbik ruhája: [link]

a nagyobbiké kicsit csicsásabb: [link]

2013. nov. 21. 12:11
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
83%
A kisebbiké szerintem jó, de a nagyé elég csicsás ahhoz, hogy csak egy vendég gyerek. A nagyra adj inkább egy egyszerűbb, de szép ruhácskát.
2013. nov. 21. 12:13
 2/16 anonim ***** válasza:
85%
A kisebbiké mehet, a nagyobbiké nagyon csicsás, azt ne. Adj rá egy csinos kis ruhácskát.
2013. nov. 21. 12:14
 3/16 anonim ***** válasza:
80%
A többiekkel értek egyet, a kicsié mehet simán, a nagyé már túl "koszorúslányos"
2013. nov. 21. 12:18
 4/16 anonim ***** válasza:
97%
A kicsié valóban elmegy, viszont ha a nagy nem veheti fel, akkor a kicsinek se engedd.
2013. nov. 21. 12:25
 5/16 anonim ***** válasza:
94%

Ha bejelented nekik, hogy mentek még szebb ruhákat vásárolni, biztos, hogy ezt azonnal elfelejtik :)

Szerezzetek valami kevésbé koszorúlányosat, ha ismered az ízlésüket, nem lesz gond.

2013. nov. 21. 12:31
 6/16 A kérdező kommentje:
Hát igen, fontos, hogy ne legyen különbség téve közöttük... meg is bántam már többször is, hogy nem egyforma lett a ruhájuk de amikor vettem akkor a szóba jöhető ruhák közül egyikből sem volt egyszerre mindkettőjüknek méret. Először megvettem a nagynak azután mind vártam, hogy kapok a kicsinek is hasonlót és egyszercsak nagyon sürgős volt már... és megvettem amit kaptam hirtelen a kicsinek. Perszer igy utólag, könnyű okosnak lenni...
2013. nov. 21. 12:34
 7/16 A kérdező kommentje:
5. igen, valami ilyesmi lesz belőle... hmm, még egy egyszer felvett ruhával gyarapodik majd a kollekció :)
2013. nov. 21. 12:36
 8/16 anonim ***** válasza:
60%
Vegyél a nagyobbiknak is egy csinos ruhát, akkor nem lesz baj, hogy a kicsi a régit veheti fel :)
2013. nov. 21. 12:39
 9/16 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem meg édes mindegy. A gyerekekre sokkal lazább "szabályok" vonatkoznak egy esküvőn.
2013. nov. 21. 12:45
 10/16 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem is jobb, ha mindkettő másikat kap, hogy ne legyen belőle veszekedés. Ezeket meg el tudod adni, ha nem akarod tartogatni. Én pont ilyet keresek (mint a kicsié), csak nagyobb lányoknak (8 és 10 évesek). Ezen az oldalon rendelted?
2013. nov. 21. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!