Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A lányaim felvehetik-e mégegys...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányaim felvehetik-e mégegyszer a koszorúslány ruháikat olyan esküvőbe ahol nincsenek felkérve koszorúslánynak?

Figyelt kérdés

3 és 7 éves lányaim koszorúslányok voltak egy esküvőn (múlt hétvégén) és decemberben újra megyünk egy esküvőbe és már most örülnek, hogy újra felvehetik a ruháikat de én nem vagyok biztos benne, hogy illik-e ez. A mennyasszonnyal nem vagyunk annyira közeliek, hogy csak úgy rákérdezzek (rokon de évek óta amerikában él, keveset beszéltünk). Szeretnék a kedvükre tenni de nem szeretnék kinos helyzetet sem.

Ez a kisebbik ruhája: [link]

a nagyobbiké kicsit csicsásabb: [link]

2013. nov. 21. 12:11
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
10. igen, és nagyon szép, pont mint a képen, valamennyivel hosszabb... a 93 cm-es csajomra 98-ast vettem és földig ér
2013. nov. 21. 12:52
 12/16 anonim ***** válasza:
82%
Köszönöm :)
2013. nov. 21. 13:27
 13/16 anonim ***** válasza:
51%
Vennék nekik másikat,de a kicsié tényleg elmegy.Viszont fontos,hogy fehér,ha esetleg ez a ruha marad,azt valahogy derítsd ki,hogy a menyasszony koszorúslányai milyen színben lesznek,nehogy kellemetlen helyzetbe kerüljetek.
2013. nov. 21. 17:16
 14/16 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem meg nyugodtan mehetnek benne. Kislányokon édesen mutatnak ezekben a ruhákban, nem kell hogy koszorúslánxok legyenek, de ha nem akarod ráadni nem hiszem hogy muszáj új ruhát venni. Csak van otthon ruhájuk amit rá tudsz adni. Nálunk sok kislány teljesen hétköznapi ruhában volt, kis szoknya, felső, kardigán és abban is aranyosak voltak. Vagy ezt is átalakíthatod egy kicsit, pl nálunk úgy bolt, hogy az elsőáldozó ruha lett kis kék virágokkal feldobva és máris nem tűnt annyira koszorúslányosnak.

De mondom szerintem nem kell túlspirázni ezt a dolgot, de ha izgulsz kérdezd meg a menyasszonyt, még ha nem is vagytok szoros kapcsolatban biztos nem veszi zokon ha felhivod és megkérdezed.

2013. nov. 22. 10:36
 15/16 anonim ***** válasza:
És mi lenne, ha mégis rákérdeznél? Ha meghívtak az esküvőre, akkor azért csak közeli annyira a viszony, hogy egy ilyen egyszerű kérdést meg lehessen vitatni vele. Nem kell tolakodónak lenni, csak kérdezz rá, hogy a kislányok miben mehetnek, meg hogy vannak ezek a ruhák, túlzásnak érzi-e, és mondd el, hogy nem szerettél volna a megkérdezése nélkül dönteni. A menyasszonynak eleve ez jól fog esni, hogy kikéred a véleményét, és tuti nem haragszik meg a kérdésért, hiszen mindnyájan voltunk kislányok, akik szerették a szép ruhákat, biztosan megérti, hogy a lányaid miért ilyen izgatottak. :) Egyszóval a legjobb az egyenes út, mert abból nincs félreértés. :)
2013. nov. 22. 15:12
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Maradok a megkérdezés mellett... új ruha inkább csak a csalódás elkerülése miatt lett volna szükséges, tele a szekrény szép ruhákkal amik bőven megfelelnek esküvőre.
2013. nov. 27. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!