Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányaim felvehetik-e mégegyszer a koszorúslány ruháikat olyan esküvőbe ahol nincsenek felkérve koszorúslánynak?
3 és 7 éves lányaim koszorúslányok voltak egy esküvőn (múlt hétvégén) és decemberben újra megyünk egy esküvőbe és már most örülnek, hogy újra felvehetik a ruháikat de én nem vagyok biztos benne, hogy illik-e ez. A mennyasszonnyal nem vagyunk annyira közeliek, hogy csak úgy rákérdezzek (rokon de évek óta amerikában él, keveset beszéltünk). Szeretnék a kedvükre tenni de nem szeretnék kinos helyzetet sem.
Ez a kisebbik ruhája: [link]
a nagyobbiké kicsit csicsásabb: [link]
Szerintem meg nyugodtan mehetnek benne. Kislányokon édesen mutatnak ezekben a ruhákban, nem kell hogy koszorúslánxok legyenek, de ha nem akarod ráadni nem hiszem hogy muszáj új ruhát venni. Csak van otthon ruhájuk amit rá tudsz adni. Nálunk sok kislány teljesen hétköznapi ruhában volt, kis szoknya, felső, kardigán és abban is aranyosak voltak. Vagy ezt is átalakíthatod egy kicsit, pl nálunk úgy bolt, hogy az elsőáldozó ruha lett kis kék virágokkal feldobva és máris nem tűnt annyira koszorúslányosnak.
De mondom szerintem nem kell túlspirázni ezt a dolgot, de ha izgulsz kérdezd meg a menyasszonyt, még ha nem is vagytok szoros kapcsolatban biztos nem veszi zokon ha felhivod és megkérdezed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!