Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszonyok, ti hogyan reagálnátok erre?
A szitu a következő: A felkért koszorúslánynak nem tetszett a kiválasztott ruha. Sőt azt mondta rá: " Ezt akkor sem venném fel, ha fizetnél érte, nemhogy én fizessek!"
Ti mit tennétek ebben az esetben?
Bár nem vagyok menyasszony és remélem nem is leszek,de ha fontos,hogy ő legyen a koszorús lány akkor megkérném,hogy válasszon valamit ami tetszik neki és majd én megmondom,hogy az lehet e, és addig amíg nem sikerül megegyezni, ha nem fontos,hogy ő legyen a lány akkor köszönd meg neki,hogy vállalta volna.
24/F
azt mondanám neki hogy,köszönöm nemhogy ruhát nem kell választani az esküvőre se kell eljönni.
na nehogy már..egyébként viccet félretéve,akkor válasszon olyat ami neki tetszik,de hasonló stílus a többi koszorúslányok ruhájához,bár láttam már olyat hogy különbözőek voltak a nyoszolyó lány ruhák.
én megsértődnék egyébként.
Hát, ha ezt ilyen stílusban közölte volna velem, akkor nyomban kerestem volna a helyére egy másik koszorúslányt.
Ha normálisan elmondja, hogy "Figyelj, ez a ruha nem az én stílusom, nézhetnénk egy másikat?" - akkor elgondolkodom rajta, és lehet, hogy másik ruhát keresek neki.
Én menyasszonyként egyik koszorús lányomnak sem szabtam meg, hogy milyen ruhát vegyen fel, összeültünk, megbeszéltük, h ki-milyen színre szavaz. Egy kérésem volt, h azonos színű ruhában legyenek.
Eszembe nem jutott volna rájuk erőltetni olyan ruhát, ami nem tetszik nekik v nem áll jól nekik.
Én eleve megbeszélném a koszorúslányokkal, hogy milyen legyen a ruha. Vagy találnánk olyan megoldást, ami mindenkinek megfelel, vagy megegyeznénk nagyjából a paraméterekben, a színben, aztán mindenki válasszon magának előnyöset, de hasonló stílusban.
Mondjuk ha ilyen stílusban közölné velem a nemtetszését, az azért nem esne jól. Azt megértem ha valaki nem akar olyat felvenni, ami borzalmasan áll neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!