Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Menyasszonyok, ti hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menyasszonyok, ti hogyan reagálnátok erre?

Figyelt kérdés

A szitu a következő: A felkért koszorúslánynak nem tetszett a kiválasztott ruha. Sőt azt mondta rá: " Ezt akkor sem venném fel, ha fizetnél érte, nemhogy én fizessek!"

Ti mit tennétek ebben az esetben?

2013. jún. 29. 21:32
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
44%
Ja, hogyha nincs a mellére hímezve, hogy 2013, már fel se lehet venni, kedves divatdiktátor hozzászóló?
2013. jún. 29. 22:11
 22/43 anonim ***** válasza:
85%
Nyilván nem erről van szó. Szimplán ízléstelen. Megértem, ha egy csaj nem akar kvázi miniszoknyában lenyomni koszorúslányként egy esküvőt.
2013. jún. 29. 22:13
 23/43 anonim ***** válasza:
88%

A képet megnyitván maximálisan egyetértek a koszorúslányjelölteddel.

Ez a ruha egyszerűen igénytelen, gagyi, ízléstelen. A cigánylagzikat juttatja eszembe. Egyszerűen gusztustalan a színe és a kialakítása is, ennyi.

Mindenesetre 2 megoldás van:

- ha a koszorúslány fizet, akkor úgy illik, hogy ő választja a ruhát is.

- ha te fizetsz, akkor te választod, de ez esetben másik lányt kell felkérned, ennyi.

2013. jún. 29. 22:26
 24/43 anonim ***** válasza:
96%
Nekem a ruha felső része tetszik, a színe tetszik, a szoknyarész nem. Ráadásul ha nem a ruhának megfelelő alkaton, esetleg szélesebb a csípőn borzalmasan mutathat. Én azt tanácsolnám, főleg ha a koszorúslányok fizetik a ruhát, egyezzetek meg pár dologban (pl. legyen hasonló színű, anyagú, ujjatlan esetleg spagettipántos, hosszú), aztán mindenki válasszon magának.
2013. jún. 29. 22:32
 25/43 anonim ***** válasza:
57%

Banyek, ez az év vicce! Lepontoztak, mert azt írtam, nekem tetszik a ruha! :DDD

Valakinek igen szánalmas élete lehet, ha ebben éli ki magát :P

2013. jún. 29. 22:34
 26/43 anonim ***** válasza:
77%
Én nem pontoztam senkit, se le se fel,pedig még le is "divatdiktátorozott" valaki. :)
2013. jún. 29. 22:37
 27/43 anonim ***** válasza:
100%
Én speciel jót röhögtem a "divatdiktátor" hozzászólásán. 90-es évek eleje.:D
2013. jún. 29. 22:49
 28/43 anonim ***** válasza:
0%
Hogy néz ki a ruci? Belinkeled? Köszi.
2013. jún. 29. 22:50
 29/43 anonim ***** válasza:
83%
27- :) tényleg, akkoriban jöttek be a hastakarós, meglábtakarós tüllök ruhák esetében. Szörnyű volt már akkor is. Aztán a kétezres évek közepére eltűnt a tüll, ez volt a nagy novum, rossz lábú menyaszörnyek tömege ment férjhez elöl rövid, hátul hossszú ruhákban. Rémálmos volt az is.
2013. jún. 29. 22:53
 30/43 anonim ***** válasza:
88%

Nekem 2009-ben volt az esküvőm, és a menyecskeruhám szoknyája tüllből volt. Az ciki?:D Mindegy, nekem tetszett.:) Amúgy koszorúslányom sem volt, szóval nekem nem voltak ilyen problémáim.

De hogy a szalon egész kínálata a 90-es évek eleje.:D :D

2013. jún. 29. 22:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!