Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek, menyasszonyok, nektek nem dobban meg a szívetek
egy kicsit esküvő, fotózás vagy menet láttán?
Én még előtte állok, pont most nézegetek ruhákat, helyszíneket. De nagyon szoktam irigyelni, ha látok egy esküvőt, vagy menyasszonyt. Ez egy kicsit hülye hasonlat, de én most a középiskolai ballagásoknál éreztem ezt, hogy jó lenne még egyszer átélni, mert olyan jó hangulata volt. Gratulálok nektek, sok boldogságot! 22L
2013. máj. 11. 16:18
2/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm, és neked is gratulálok és nagyon sok boldogságot! :) mikor lesz?
én is nagyon boldog voltam az esküvőm napján, de őszintén szólva másnap sokkal boldogabb voltam, hogy a férjem mellett felébredve megkönnyebültem, hogy minden szépen sikerült, és VÉÉÉÉÉGREEEE túl vagyunk rajta. mert én azért sokat idegeskedtem, és aggodalmaskodtam, és rengeteg munka volt vele, meg az izgulás, h kijöjjünk a keretből, stb. szóval én nem irigylem azt, aki éppen benne van. szép volt, jó volt, de egyszer elég volt. és boldog vagyok, hogy házasok vagyunk. pár hét múlva egy éve :)
2013. máj. 11. 16:23
Én még 1-2 évig nem tervezem összekötni az életemet a párommal, de én is nagyon tudok örülni mások boldogságának. Mindig "leskelődök" is kicsit bevallom, ha fotóznak éppen egy párt, avagy csak látom őket a polgármesteri hivatal előtt. :)
Az eddigi legdurvább élményem az volt, amikor vonatra vártam és egy pár megjelent a fotósukkal teljesen váratlanul, hatalmas bőrönddel, a hangosbemondón, pedig a szokásos szignál után bemondták, hogy sok boldogságot az ifjú párnak és minden várakozó utas hangos üdvrivalgásban és tapsolásban tört ki. :) Még könnybe is lábadtak a szemeim. :)
2013. máj. 11. 16:29
1. vagyok, köszönöm. :) Még nem mostanában, egyelőre még csak tájékozódunk a dolgokról, mit hogyan lenne a legjobb. De már látom, hogy elég sok munka lesz benne, mire minden meglesz. :) Izgalmas dolog ez, szerintem a szervezésnek is megvan a maga szépsége.
2013. máj. 11. 16:29
6/17 A kérdező kommentje:
az nagyon szép lehetett :) nekünk nem volt nagy fotózás, egy kis faluban voltunk,de nekem így is örök élmény, de olyan jó látni őket :)
Nekem nem. Egyáltalán nem. Pedig nagyon szép esküvőnk, szuper lagzink volt és boldog feleség vagyok, de őszintén engem más vadidegenek esküvője tök hidegen hagy.
2013. máj. 11. 16:38
Én soha nem voltam az a fajta lány, aki esküvőre vágyik, vagy egy olyan napra, amelyiken minden róla szól.
Nekem ez inkább egy olyan nap, ami gyomorideggel teli, idegeskedős, de túl kell lenni rajta a hagyományok miatt, és hogy a család boldog legyen.
Ennek ellenére ha esküvői menetet látok, elmosolyodok, és teljes szívből örülök a pár boldogságának. Jó ilyet látni. De nekem nem dobogtatja meg a szívem, nem vágyom a dologra.
2013. máj. 11. 16:40
Én "csak" élettársi kapcsolatban élek. Nekem nem jó látni/hallani ilyet. Arra gondolok, az enyém úgysem ilyen lesz, csak egy kéttanús valami, amire emlékezni sem lesz jó. :/
2013. máj. 11. 17:38
Nekem júliusban lesz a lagzim és nagyon várom már. Nagyon jó értés látni szombatonként a megyeszékhelyen a fiatalokat kijönni a polgármesteri hivatalból. Egy kávézóban ültem múlt héten és onnan pont rálátni a hivatalra.Néztem, ki milyen ruhában volt, meg ilyenek.
2013. máj. 11. 18:13
Kapcsolódó kérdések: