Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti fotózkodnátok így?
Nos van egy földig érő sörényű lovam nagyon szép fehér(tudom,h szürkének hívják).Szerintetek lenne rá igény esküvői fotózáson (én vinném a helyszínre.)?Persze nem sok pénzért.
hivatalos fotós csinálta róla pár éve itt a haja is kisebb volt
ezt én csináltam róla ekkora most a sörénye
Ingyenes hirdetőoldalakon meghirdetheted, nem veszíthetsz. De szerintem aki állattal fotózkodik esküvőn, az a sajátjával teszi.
(Amúgy nem túl jó az a kép, amit a fotós csinált róla...)
Nekem 1 hónap múlva lesz az esküvőm, eszembe sem jutna. Bár én elég "furcsa" vagyok ilyen téren. :)
Egy kissé személyeskedő kérdés: az miért jó ha a lovad pofáraesik a "hajában"?
Nem! Mégpedig azért, mert ha Isten ne adja történik valami (megijed a ló, ledob, megrúg stb.), akkor lőttek az esküvőnek is!
Pedig szeretem a lovakat, lovagoltam is, de nagy napon nem merném bevállalni!
Nem, mert ha lovas vagyok, akkor megvan az a ló, aki közel áll hozzám és azzal fotózkodnánk.
De egyébként már csak azért sem, mert mikor lovagolni megyek olyan penetráns lószagú rajtam az utolsó zokni is, hogy eszméletlen, és pl. mikor lovastornáztam, akkor is ugyanolyan lószagom volt, pedig akkor az istállóban sem jártunk.
Márpedig, ha lóval fotózkodsz, akkor elég sok időt eltöltesz, mellette, rajta, ölelgetve stb, szóval szagos leszel!
Nem tudom, hogy a kölcsönzőben mit szólnának a lószagú ruhához, vagy ha a szertartás előtt van, akkor főleg, aztán egész nap a vendégek.
Mondjuk engem személy szerint sose zavart, de a család majd kiszédül tőle mindig.
Na meg, sajnálnám, hogy az én úri hülye szokásom miatt autóztatni szegényt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!