Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti fotózkodnátok így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti fotózkodnátok így?

Figyelt kérdés

Nos van egy földig érő sörényű lovam nagyon szép fehér(tudom,h szürkének hívják).Szerintetek lenne rá igény esküvői fotózáson (én vinném a helyszínre.)?Persze nem sok pénzért.

[link]

hivatalos fotós csinálta róla pár éve itt a haja is kisebb volt

[link]

ezt én csináltam róla ekkora most a sörénye

2013. jan. 29. 12:00
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
52%

Ingyenes hirdetőoldalakon meghirdetheted, nem veszíthetsz. De szerintem aki állattal fotózkodik esküvőn, az a sajátjával teszi.

(Amúgy nem túl jó az a kép, amit a fotós csinált róla...)

2013. jan. 29. 12:06
 2/16 anonim ***** válasza:
64%

Nekem 1 hónap múlva lesz az esküvőm, eszembe sem jutna. Bár én elég "furcsa" vagyok ilyen téren. :)

Egy kissé személyeskedő kérdés: az miért jó ha a lovad pofáraesik a "hajában"?

2013. jan. 29. 12:06
 3/16 A kérdező kommentje:
fonva van neki csak néha van kiengedve neki és így sok vizet nem zavar :)
2013. jan. 29. 12:23
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Nincs fotós ismerősöd? Vagy valakidnek? Szerintem jó ötlet, biztos lenne rá igény. Olyan herceges, fehér lovas fotó.
2013. jan. 29. 12:27
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy sokan szívesen fotózkodnának vele, szóval mindenképpen megéri hirdetni, nagyon szép ló!
2013. jan. 29. 12:28
 6/16 anonim ***** válasza:
69%

Nem! Mégpedig azért, mert ha Isten ne adja történik valami (megijed a ló, ledob, megrúg stb.), akkor lőttek az esküvőnek is!

Pedig szeretem a lovakat, lovagoltam is, de nagy napon nem merném bevállalni!

2013. jan. 29. 13:02
 7/16 anonim ***** válasza:
83%
Fotográfusként akkor látom értelmét ha a pár vagy legalább egyikük NAGYON közel áll a lovakhoz, a lovagláshoz. Egyébként ez a fotóstól is függ, ezt nem könnyű jól lefotózni, úgy, hogy esetleg használható képanyag szülessen és ne legyen belőle kliségiccs.
2013. jan. 29. 13:58
 8/16 anonim ***** válasza:

Nem, mert ha lovas vagyok, akkor megvan az a ló, aki közel áll hozzám és azzal fotózkodnánk.

De egyébként már csak azért sem, mert mikor lovagolni megyek olyan penetráns lószagú rajtam az utolsó zokni is, hogy eszméletlen, és pl. mikor lovastornáztam, akkor is ugyanolyan lószagom volt, pedig akkor az istállóban sem jártunk.

Márpedig, ha lóval fotózkodsz, akkor elég sok időt eltöltesz, mellette, rajta, ölelgetve stb, szóval szagos leszel!

Nem tudom, hogy a kölcsönzőben mit szólnának a lószagú ruhához, vagy ha a szertartás előtt van, akkor főleg, aztán egész nap a vendégek.

Mondjuk engem személy szerint sose zavart, de a család majd kiszédül tőle mindig.

Na meg, sajnálnám, hogy az én úri hülye szokásom miatt autóztatni szegényt.

2013. jan. 29. 16:23
 9/16 anonim ***** válasza:
nekem lenne kedvem hozzá :)
2013. jan. 29. 16:49
 10/16 anonim ***** válasza:
50%
Miért nem? Galamb röptetést sem csak a galambtenyésztők csinálnak!:-)) Szóval én úgy tudnám elképzelni, hogy egy szép parkban, a vőlegény, mint "jelképes" királyfi fehér lovon és utána közös, majd menyasszonyos képek. Nem kell felülni rá, csak pár tereptárgyat bevonni (pad, fa, bokor stb) Szerintem nagyon mutatós és emlékezetes fotók készülnének!!!!:-))
2013. jan. 29. 17:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!