Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti fotózkodnátok így?
Nos van egy földig érő sörényű lovam nagyon szép fehér(tudom,h szürkének hívják).Szerintetek lenne rá igény esküvői fotózáson (én vinném a helyszínre.)?Persze nem sok pénzért.
hivatalos fotós csinálta róla pár éve itt a haja is kisebb volt
ezt én csináltam róla ekkora most a sörénye
Köszönöm mindenkinek aki írt kicsit okosabb lettem.
10-es pont erre gondoltam én is,nagyon sok szép helyszín van felénk,ha nagyon ráakarnak ülni egyefene.
Lószag nálam nincs igazán mert kint vannak éjjel nappal nincs box :) a fotózásra úgy is lemosnám és kifehéríteném a sok sampon szerintem úgy is elvenné azt kevés szagot is.
Igazából aki szeretné,úgy is felkeres aki meg az nem :D
Kívácsi voltam mások véleményre esküvőkre ritkán járok :)
Nem igazán tudom,h működik a fotózás,de ha félőrült lenne a ló akkor eszembe se jutott volna az ötlet(tudom nem célzott ilyenre senki).A régi helyéről jött az ötletem,mert ott szerepelt 1-2képen,de nem ültek rajta.Ott viszont esküvőket tartottak így gondolom páran kaptak az ötleten :)
Igen szerintem is tök kreatív dolog kivinni egy parkba (ahova nyilván be fogják engedni) és a szokásos soha nem látott fa mögül kinézős képeken a ló lehetne a harmadik aki kinéz a fa mögül vigyorogva, esetleg igény szerint lehet a háttérbe vagy az előtérbe egy tökhintót montázsolni és a "felnijeire" műcsillanást "rajzolni" valami online fotószerkesztővel (ne felejtsétek el a D&G és az Armani "logokat" se) a képeken pedig ne felejtsenek el csücsöríteni a párok mintha tükörben fotózkodnának...vagy inkább NE!
Ha már van egy ilyen lovad és ilyen jelleggel "bérbe adnád" akkor javasold a párnak, hogy keressen olyan fotográfust aki tud is mit kezdeni egy ilyen helyzettel és nem a megszokott klisét fogja meglátni benne. Vigyétek ki valahova terepre, erdőre, mezőre ültessétek fel rá a párt és vágta, hogy legyen némi dinamikája ennek az egésznek. (Ezért írtam, hogy lovas páros kell hozzá, nem olyan aki kamu kivagyiságból hív oda a pacival, csak, hogy megmutassa, hogy Ő mennyire menő, közben pedig életében nem látott még lovat a Farm ahol Élünk c. sorozaton kívül. )
Vagy városban sem feltétlenül rossz ötlet, csak ezt az "esküvői fotózás? van a közelben egy szép park!" őrületet felejtsük már el könyörgöm!
Szia...
A lovad egy gyönyörűség!!!!!
Szerintem jó ötlet.
Nyílván a z állat vérmérsékletétől is függ,de gondolom,hogy szelíd...:)
Nem kell feltétlenül felülni rá,van az a beállitás,amelyben érzékeltetni lehet ,ahogy a "herceg megérkezik a fehér lovon" :) csak már vezeti :)
stb-stb.
Különleges fotókat lehet vele készíteni.
Én simán bevállalnám...
Mondjuk nekem voltak lovaim,úgyhogy egyébként is a szivem csücske mindegyik:)
Én nagyon jó ötletnek tartom, de nem városban, hanem kint a természetben. Én nem az esküvő előtt fotózkodnék vele, hanem teljesen más napon. Szerintem nagyon romantikus. Egyébként nagyon sokan kérnek fotózást különleges körülmények között, akkor miért ne lehetne ez is egy lehetőség? Ha valaki kastélyban fotóztatja magát, az se kevésbé kirívó vagy mesebeli, mint a fehér ló. :) Erdőn-mezőn is szoktak fényképezkedni egyébként is. Akkor már miért ne lehetne lóval is.
Kérdező! Nem lehet neked e-mailt írni, de ha lehetne, írtam volna, hogy elkérjem az elérhetőségedet, mert engem érdekelne, amikor már aktuális lesz a dolog nekünk. (Nem tudom, hogy mikor, mert lehet, hogy két tanús lesz nemsokára, és majd később (talán évek múlva is) a nagy esküvő, ahol mindenki ott lesz.)
Pacim köszöni a dicséreteket :)
Felvettem a kapcsolatot több fotóssal is itthon,májusra van egy esküvőnk és nem lovas a pár :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!