Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Feleségek, menyasszonyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségek, menyasszonyok, nektek nem dobban meg a szívetek egy kicsit esküvő, fotózás vagy menet láttán?

Figyelt kérdés
Épp most ment el a ház előtt egy esküvői menet, láttam a menyasszonyt :) nekünk pont 2-án lesz egy éve, hogy volt az esküvőnk, de még mindig mosolygok, ha látok ilyet, megdobbant a szívem, hogy az a lány most éli át azt, amit én egy éve és olyan szépek. Gondolom értitek mire gondolok :) jó lenne még egyszer :)

2013. máj. 11. 16:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

annak ellenére, hogy nekem a hátam közepére nem kéne esküvő, nagyon tudok örülni mások boldogságának. ez persze nem jelenti azt, h én nem vagyok boldog. sőt, nagyon szeretjük egymást a párommal, de nekem ez inkább teher lenne, mint élmény :)

szóval simán meg is tud hatni ha látok egy szép menyasszonyt.

2013. máj. 11. 21:55
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Esküvői fotográfusként, férfiként is megdobban ha ilyet látok, de ez valószínűleg szakmai "ártalom". :)

Sok boldogságot mindnyájatoknak!

2013. máj. 12. 09:45
 13/17 anonim ***** válasza:
51%
Nem,teljesen hidegen hagy az egész,sosem érdekelt,pedig 10 éves kapcsolat,de szó sem volt még házasságról.25
2013. máj. 12. 13:10
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
De, megdobban... vágynék egy igazi szép lagzira. Sajna nekünk nagyon szűkös-fapados volt, persze megható meg minden, de akkor is...
2013. máj. 13. 10:45
 15/17 anonim válasza:
100%

Nekünk 2 hete volt az esküvőnk, alig vártam, hogy túl legyünk rajta, nagyon izgultam...... de most, hogy telik az idő, úgy érzem szívesen végig csinálnám még egyszer. Annyira csodálatos volt minden.

Hétvégén hallottam hogy dudáló autók kanyarodnak a templom parkolójába, biztos egy esküvői menet volt és annyira jó érzés fogott el. Korábban hidegen hagyott, esküvőre se nagyon szerettem eddig menni. Egyfajta nyűg volt. De most megváltozott valami, már alig várom a barátnőm augusztusi esküvőjét :D

És azóta se tudtam leszokni az esküvői oldalak böngészéséről. Mindent ami tetszik, továbbítom egy másik barátnőmnek, akik jövőre tervezik a nagy napot. :))

Sok boldogságot nektek!!!

2013. jún. 11. 11:37
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
ha még egyszer szeretnéd átélni, érdemes előtte elválni.
2013. jún. 15. 10:06
 17/17 A kérdező kommentje:
ez egy nagyon elmés hozzászólás volt, vajon meddig gondolkodtál rajta???? köszönjük Emese!
2013. jún. 17. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!