Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Van egy csomó kérdésem. Ref....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy csomó kérdésem. Ref. Esküvő, előtte fotózás. Mit és hogyan?

Figyelt kérdés
1. Az esküvő előtti nap lesz a fotózásunk. Szabadtéri sorozat. Az autó dísz és a menyasszonyi csokor milyen virágból legyen, hogy kibírja mind a 2 napot? És, ez kicsit ciki, de a fotóshoz gondolom már teljes díszbe kell menni. Nekünk csak annyit mondott, hogy találkozunk 2kor a lakása előtt, onnan megyünk majd a helyszínekre. Láttam már olyat, hogy a pár az erdőben vette fel az ünnepi gúnyát. 2. Református esküvőnek mi a menete? A pár együtt sétál az Úr asztalához vagy külön kíséri őket valaki. Ha igen akkor ki? Párom szülei nem élnek, nekem is csak apukám él.
2012. aug. 25. 21:59
 1/10 anonim ***** válasza:

1. miért lesz előtte nap a fotózás? kétszer frizura, kétszer smink? totál felesleges sztem.

a virág nem tudom, sztem bármelyik kibír ennyit, ha megfelelő alapba van rakva, bár ha ilyen meleg lesz, sanszos, hogy tönkremegy.

és igen, nem árt teljes puccban menni a fotóshoz, ruhára vigyázni.. stb. elég macerás.

a többit nem tudom, nem volt egyházi esküvőm.

2012. aug. 25. 22:10
 2/10 A kérdező kommentje:
Mert a fotóshoz ragaszkodunk (család barátja ősidők óta, kedvenc tanárom volt suliba és nem utolsó sorban gyönyörűek a képei és korrekt az ára) de sajnos a nagy napunkra már van egy lemondhatatlan programja. Így előtte lévő nap lesz, szeptember végén csak nem lesz ennyire meleg. Frizurát barátnőm csinálja. A sminket pedig magamnak is megtudom oldani. Csak a csokor bírja.
2012. aug. 25. 22:21
 3/10 anonim ***** válasza:
hát, akkor hajrá. így már értem.
2012. aug. 25. 22:22
 4/10 anonim ***** válasza:

Végül is ezek csak a beállított képek lesznek, és az esküvőn, a lagzin lesz majd egy másik fotós...?

VIRÁG: mindenképpen a virágos mondja meg, ez a szakmája. Máshogy kötik a csokrot, tudják lakkozni, tartósítani. Talán rózsa és orchidea, liliom... vagy kémcsőbe rejti stb... Én pl. ezért mondtam le a tulipánról...és lett vörös rózsa,fehér gyönggyel, kis fehér virággal. :)

RUHA: érdemes már felöltözve menni, nem az "erdőben" öltözni , nehogy beakadjon a ruha valamibe stb. hiszen másnap is TÖKÉLETESNEK kell lennie:)

REFORMÁTUS szertartás: a jegyesoktatáson ezt is elmondja a lelkész, hogy ő hogyan szokta...

de itt a katolikus és a református szertartás minta:

[link]

Nagyon sok kérdésre tudsz választ kapni a google segítségével, számos oldal segít jegyeseknek:)

2012. aug. 25. 23:05
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekünk is előtte volt a fotózás, nem az esküvő napján. Otthon öltöztünk fel a szép ruhába. Mivel nálunk nagyon meleg volt 2 csokrom volt. Mivel magam csináltam őket nem került többe mint egy virágos. Fotózásra rózsát vettem, jó sokat, na az a nap végére teljesen elfonnyadt (nagyon sokat fotóztunk és utaztunk), szombatra meg kála csokrot gyártottam. Egyébként a kálára mondják, hogy elég tartós, de ha a virágos olyan csokrot csinál, ami oázis alapba van berakva akkor az biztos kibír 2 napot. Egyébként nekünk nagyon jó volt, hogy nem aznap volt, nagyon szépek lettek a képek és a szombati nap sokkal kényelmesebb volt így. Református esküvőn még nem voltam. Sok boldogságot!
2012. aug. 26. 07:16
 6/10 A kérdező kommentje:

Nálunk nincs jegyesoktatás. Én nem hallottam még olyanról, hogy a reformátusoknál lenne.

Kerestem a google-val is illetve a GYK keresőjével is református esküvő cím szavakra, de semmi olyat nem találtam ami az én kérdéseimre adna választ.

A református lelkész nő is személyes jó barátunk, de sajnos nagyon sokat nincs otthon, így nem olyan könnyű vele beszélni.

2012. aug. 26. 09:04
 7/10 A kérdező kommentje:
Az esküvőn nem lesz profi fotós, 2 fotóst nem akarunk fizetni. Van egy nagyon jó barátom, aki ráadásul rokon is, ő ért a gépekhez és szép képeket csinál, ő fog majd fotózni. Nekünk így teljesen megfelel.
2012. aug. 26. 09:07
 8/10 anonim ***** válasza:

Októberben lesz református esküvőnk, van jegyesoktatás sőt az esküvői előtti kedden templombejárás is..amolyan főpróba ahol minden aznap házasodó megjelenik....

enélkül nem is lehet templomi esküvőd...egyébként te döntöd el engem apukám fog páromat anyukája de mehettek együtt is vagy akár a lelkésszel...

2012. aug. 27. 19:02
 9/10 A kérdező kommentje:
Elmentem megkérdezni. Nálunk nincs jegyesoktatás.
2012. aug. 27. 20:31
 10/10 anonim ***** válasza:

A jegyesoktatás nagyon érdekes, hasznos tud lenni:)

ajánlok akkor egyet,ingyenes,felekezettől független, abból is az on-line verziót:

[link]

A templomi szertartás menetét meg majd megbeszélitek a lelkésznővel. :)

2012. aug. 27. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!