Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Menyasszonyok, ti hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menyasszonyok, ti hogyan reagálnátok erre?

Figyelt kérdés

A szitu a következő: A felkért koszorúslánynak nem tetszett a kiválasztott ruha. Sőt azt mondta rá: " Ezt akkor sem venném fel, ha fizetnél érte, nemhogy én fizessek!"

Ti mit tennétek ebben az esetben?

2013. jún. 29. 21:32
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
85%
hát attól függ. Ha egyforma ruha lesz rajtuk, akkor egyértelmű, hogy ő sem lóghat ki a sorból. Ha nem tetszik, hát akkor egyel kevesebb koszorúslányod lesz, vagy másik. Ha nincs meghatározva, akkor válasszon másikat.
2013. jún. 29. 21:46
 12/43 anonim ***** válasza:
96%

ha a menyasszony előírja a ruhát, fizesse is ki. Ha a lányok fizetik, hadd döntsék el, miben lesznek.

Menyasszony vagy, nem atyaúristen, neked is mondhat valaki nemet.

2013. jún. 29. 21:48
 13/43 anonim ***** válasza:
97%

2 hét múlva lesz az esküvőm,de szembe nem jutott meghatározni,hogy mibe legyenek a koszorúslányaim.Két egyforma ember nincs,nagyon könnyen meglehet,hogy ami neked tetszik,neki nem.Csak a színben egyeztünk meg KÖZÖSEN (nekem az álomszínem a türkizkék,mégsem ilyenek lesznek a ruhák,mert a társaság háromnegyedének nem áll jól.) És annyi volt még fontos,hogy ne legyenek "túlöltözöttek" hozzám képest.Elmentek a nyoszolyóim együtt kiválasztani aztán megmutatták nekem is.

Nem tudom konkrétan mi a problémád.Hogy így beszélt a ruháról?Vagy,hogy nem akarja azt felvenni?Az utóbbin ne sértődj meg szerintem,mert ő fogja viselni,kompromisszumot kell kötni,keressetek olyat,ami mindkettőtöknek megfelel.

2013. jún. 29. 21:52
 14/43 A kérdező kommentje:
Ez a ruha: [link]
2013. jún. 29. 21:53
 15/43 anonim ***** válasza:
100%
színe szép de én se venném fel. Ha Ő fizeti had válasszon Ő.
2013. jún. 29. 21:57
 16/43 anonim ***** válasza:
83%
Nekem nagyon tetszik a ruha, de ez a dolgon nem változtat semmit. Pl. egy ízig-vérig rocker csaj nem biztos, hogy szívesen viselné :) - ahogy a barátnőd sem.
2013. jún. 29. 21:57
 17/43 anonim ***** válasza:
76%
A linkelt ké után már én is megértem a koszorúslányt... Hadd válasszon olyat, ami az ízlésének megfelel, ez tényleg nagyon...khm... egyedi darab.
2013. jún. 29. 22:04
 18/43 anonim ***** válasza:
94%
NA most tisztázzuk: te választod ki a ruhát, és ő perkál???? Hát akkor ez van! Szerintem parasztság elvárni, hogy ő fizesse és meghatározni, hogy mit vegyen fel. Vagy te fizeted és te döntesz, vagy ő fizeti és van beleszólása. Ez gy fair.
2013. jún. 29. 22:04
 19/43 anonim ***** válasza:
41%

Nekem tetszik a ruha, de ez még a koszorúslány-problémádat nem oldja meg.

A lány reakciójából azt hittem, valami habos-babos, bugyirózsaszín krinolinról van szó, de ezzel a ruhával nincs semmi gond - és a színe is jó választás.

2013. jún. 29. 22:06
 20/43 anonim ***** válasza:
87%
Nézzétek már meg azt a tüll részt a lábánál.:) Kilencvenes évek eleje. AHogy az egész szalon kínálata. Érthetetlen, hogyan tud Pécsett fennmaradni egy ilyen bolt.
2013. jún. 29. 22:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!