Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszonyok, ti hogyan reagálnátok erre?
A szitu a következő: A felkért koszorúslánynak nem tetszett a kiválasztott ruha. Sőt azt mondta rá: " Ezt akkor sem venném fel, ha fizetnél érte, nemhogy én fizessek!"
Ti mit tennétek ebben az esetben?
ha a menyasszony előírja a ruhát, fizesse is ki. Ha a lányok fizetik, hadd döntsék el, miben lesznek.
Menyasszony vagy, nem atyaúristen, neked is mondhat valaki nemet.
2 hét múlva lesz az esküvőm,de szembe nem jutott meghatározni,hogy mibe legyenek a koszorúslányaim.Két egyforma ember nincs,nagyon könnyen meglehet,hogy ami neked tetszik,neki nem.Csak a színben egyeztünk meg KÖZÖSEN (nekem az álomszínem a türkizkék,mégsem ilyenek lesznek a ruhák,mert a társaság háromnegyedének nem áll jól.) És annyi volt még fontos,hogy ne legyenek "túlöltözöttek" hozzám képest.Elmentek a nyoszolyóim együtt kiválasztani aztán megmutatták nekem is.
Nem tudom konkrétan mi a problémád.Hogy így beszélt a ruháról?Vagy,hogy nem akarja azt felvenni?Az utóbbin ne sértődj meg szerintem,mert ő fogja viselni,kompromisszumot kell kötni,keressetek olyat,ami mindkettőtöknek megfelel.
Nekem tetszik a ruha, de ez még a koszorúslány-problémádat nem oldja meg.
A lány reakciójából azt hittem, valami habos-babos, bugyirózsaszín krinolinról van szó, de ezzel a ruhával nincs semmi gond - és a színe is jó választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!