Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszonyok, ti hogyan reagálnátok erre?
A szitu a következő: A felkért koszorúslánynak nem tetszett a kiválasztott ruha. Sőt azt mondta rá: " Ezt akkor sem venném fel, ha fizetnél érte, nemhogy én fizessek!"
Ti mit tennétek ebben az esetben?
Miért lenne ciki a tüll? A ciki ezek a a hibrid megoldások. Baromi szép tüllös ruhák vannak.
A szalon kínálatát pedig nézzétek át, én megtettem. A "broadway" szekciónál szabályosan kirázott a hideg, aztán jókat mosolyogtam...
Mért nem választhat Ő ruhát? Vagy mért nem szólhat bele? Nem értem az olyan esküvőket, ahol pl a házasulandó felek elterveznek az első ponttól az utolsóig mindent, aztán ha valaki véleményt mond, értetlenül állnak a dolgok felett.
El kell fogadni, hogy neki nem tetszik, pont. Ha annyira ragaszkodtok ehhez a ruhához, válassz olyat, aki szívesen felveszi, vagy igenis kérd ki a véleményét ennek a koszorúslánynak. (Mellesleg nő létemre nem bírom felfogni mért olyan fontos a ruha, esküszöm az én esküvőmre mindenkit megkérek hogy sima utcai ruhában jöjjön. -.- )
Hát igaza van, én sem fizetnék ezért a ruháért. Ha kifizetnéd, akkor igen, mert hát a te esküvőd, legyen amit akarsz, de a ruha attól még nem lenne a kedvencem.
A stíluson javíthatott volna, de hidd el, jobb lesz az esküvőd ez az undi ruha nélkül.
Én valami ilyesmit adnék a koszorús lányokra, ha oda kerülök.
http://www.youtube.com/watch?v=O4nFBgElmBc
Mindnek megvarratnám egy színben, aztán tekerjék magukra úgy, ahogy szeretnék. Így nem lehetne azon siránkozni, hogy kinek milyen fazon tetszik/áll jól. Ha hosszú ruhát szeretnél nekik, akkor tuti meg lehet varratni hosszú szoknyával is.
http://www.youtube.com/watch?v=AAYghw0vE4c
meg is van hosszú ruhával :)
a ruha tényleg megérdemli ezt a kis kirohanást. egy lottóötösért cserébe sem venném fel.
nézd el neki, hogy kiszaladt a száján, gondolom veled is előfordult már ilyesmi, mikor nagyon ledöbbentél valamin.
ha csak a lila a fontos, akkor van még ezer más elegáns, koszorúslánynak való ruha, ami passzol a hölgyemény stílusához, ízléséhez. fehérben akár menyasszonyi is lehetne, és így ránézésre nem csak ízléstelen darab, hanem baromi kényelmetlennek is tűnik.
az 1 dolog, h te végignyomod a napot az abroncsos, fodros, díszes álomruhádban, mert az a te választásod, gondolom nem szólt bele senki.
na de őt ne kényszerítsd már egy ilyenbe csak mert neked most esküvőd van.
anno, kezdő tinilány koromban én is voltam koszorúslány, a menyaszörny nem volt könnyű eset, mégsem voltak megkötései. sem színben, sem fazonban. bár a kínálat eléggé behatárolta a ruhák stílusát, de volt köztük sárga, bilikék, az enyém rózsaszín volt.
a legtöbb esküvőn amin voltam, nem volt egyenruhája a koszilányoknak, de az már gyakrabban előfordult, h ugyanabból az anyagból varratták, mindenki az alkatához és egyéniségéhez megfelelő fazonban.
ez egy járható út, ne csak elvárásaid legyenek, kompromisszumra is kész legyél.
most gondolj bele: elcseszed a napját ha egy olyan ruciban kell mosolyognia, jó képet vágnia mindenhez, amiben nem érzi komfortosan magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!