Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Velem van a gond, hogy már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a gond, hogy már esküvőre vágyom?

Figyelt kérdés

Több mint 3 éve vagyunk együtt, nem túl régóta,de együtt is lakunk. Én már stabilitásra vágynék, házasságra, családra, nem tingli-tangli "együtt vagyunk jó az úgy"-ra. Párom várna amég minden együtt klappol, egyszerre neki is jó munka,nekem is jobb mint ami van, saját nagyobb lakás stb. Én pedig nem tudom ez eljön-e egyáltalán valaha, mi van ha egész életemben csak rá várok? Eröltetni sem akarom, elvégre ne a nő nyavajogja ki a gyűrűt...

Szeretem, de ez így szar érzés :(

2013. jún. 24. 08:57
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
25%

mi ez a újabb idétlen divat a házasságról ??????

mi az h rá vársz ????

hiszen együtt élsz vele akkor nem kell várni rá, gondolom minden nap haza megy hozzád .....

mi lenne ha egyszerűen csak örülnél h van egy normális pasid aki szeret és jó vele lenni ?????

a stabilizálás nem a házasság és az a papír amit kapsz nem az adja meg

(simán el lehet válni 30 000.- és 2 tárgyalás és annyi volt, szal nem nagy kunszt max pénzkidobás az esküvő)

hanem az h bízol benne és elégedett vagy az élettel

az olyan csajok akik akiket csak az éltett h házasság ált azt hagyják hamar ott a pasik

20 éve vagyok együtt a párommal van 3 gyerekünk és nem vagyunk HÁZASOK !!!!

egyszerűen szóba sem került ez a dolog tök természetes volt h együtt vagyunk, egymással tervezzük az életünket, együtt vállaljuk a gyerekeket, és együtt öregszünk meg -- ezt nem a házasság adja meg hanem h két ember elhatározza h összetartoznak -- ez a házasság és nem az a papír ami ezt kvázi hitelesíti

a házasság fejben dől el, mindkettőtök fejében, nem az anyakönyveztető előtt kimondott igen az ami a házasságot szentesíti

remélem érthető voltam

2013. jún. 24. 09:11
 2/25 anonim ***** válasza:
83%

Párom várna amég minden együtt klappol, egyszerre neki is jó munka,nekem is jobb mint ami van, saját nagyobb lakás stb

Ez gyerekválallásnál jó indok de a házasságnál nem,mert mégis mi köze a házasságnak ahhoz hogy miben laktok?

2013. jún. 24. 09:11
 3/25 anonim ***** válasza:
13%
de a gyerekvállalásnak mi köze a házassághoz??????
2013. jún. 24. 09:16
 4/25 A kérdező kommentje:

bocsánat kedves első hogy nekem még fontosak a régi hagyományok -.-"

és a papír igenis egy elköteleződés a másik felé

2013. jún. 24. 09:16
 5/25 anonim ***** válasza:
86%

Igazad van. Én is a hagyományokat tartom fontosnak, és nem csak egymás mellé csapódva élünk, mint a lovak.

Viszont azzal nem értek egyet, hogy ne hozd szóba. Miért ne lehetne beszélgetni arról, hogy ki mit vár a kapcsolattól?

2013. jún. 24. 09:23
 6/25 anonim ***** válasza:
74%
Kedves első, ugye tudod, hogy a "párod" halála után egy fillér örökséged nem lesz, és haszonélvezeted sem? Ha nincs semmi a te neveden, akkor kvázi ott állsz abban a gatyában, ami rajtad van, és semmi más nem marad? Na többek között ezért is jobb a házasság, mint az egymás mellett élés.
2013. jún. 24. 09:24
 7/25 anonim ***** válasza:
95%
Lehet hogy csak kifogások...nekem legalábbis annak tűnik...
2013. jún. 24. 09:26
 8/25 anonim ***** válasza:
75%

Igenis egy házasság sokkal nagyobb elköteleződés. Ott közössé válik minden, meg kell bíznod a másikban 100%-san minden téren.

Kérdező beszélj a pároddal, mond el neki hogy neked ez nem jó, mik a félelmeid, és megtudod hogy csak id húzás vagy tényleg komolyan gondolja veled.

2013. jún. 24. 09:29
 9/25 anonim ***** válasza:
37%

Ezt még az összeköltözés előtt kellett volna tisztázni! Max. egy év után, ha komolyan gondolja a veled való kapcsolatot, akkor össze kellett volna házasodni!

A férfiaknak kényelmes az együttélés. Van ingyen házvezetőnője és szeretője. Miért akarna házasodni? Az felelősség és nem lehet olyan könnyen elválni, mint így.

A helyedben választás elé állítanám: ha nem akar házasságot, akkor nem maradnék mellette.

2013. jún. 24. 09:30
 10/25 anonim ***** válasza:
77%

Nincs ezzel a vágyaddal semmi probléma, teljesen természetes.

A párod érvét meg furcsának tartom, ha már most is dolgoztok, és van hol laknotok, miért nem házasodhatnátok össze? Az eskühöz nem kell sok pénz, csak ha nagy bulit akar valaki. Három év után hogyhogy még nem került szóba ez köztetek? Nálunk félév után már téma volt az esküvő, már legalábbis olyan szinten, hogy megbeszéltük, ki mit gondol/érez ezzel kapcsolatban.

Off: nagyon bírom, amikor nem összeházasodott emberek itt "sírnak", hogy milyen gonoszság az ő kapcsolatukat kevesebbe venni stb., holott ritkán születik olyan kérdés, ami őket ítélné el, annál jobban fröcsögnek viszont, amikor mások házasodni szeretnének. Ettől kicsit savanyú a szőlő feelingje van az egésznek, na mindegy, tisztelet a normális (házas és nem házas) kivételeknek.

2013. jún. 24. 09:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!