13honapos babátokat otthagyátok/otthagynátok a nagyszülőknél éjszakára ugy hogy ti is a közelben vagytok csak éppen buliztok kicsit a barátaitokkal és utánna mentek oda aludni ti is? Már 1szer aludt ott akor esküvöre mentünk, nem volt gond!
Figyelt kérdés
Most derült ki hogylessz egy kis összejövetel a barátainknál és nem tudom menjünk -e el.Mert ugye akkor készülni kéne mert olyan 45km-re lakank a férjem szülei és ott lenne a buli.Igy igencsak sürgős a kérdés!De kicsit lelkiismert furdalásom van/lenne ha elmennénk hogy a fiamat otthagyuk a nagyinál meg ilyen hirtelen,mertmikor esküvőre mentünkmár elöre mondogattam neki hogy mi lessz és én is felkészültem de most?!2009. okt. 24. 16:39
1/4 anonim válasza:
Igen.
Ha ismeri a nagyszüleit, ha pozitívan viszonyulnak egymáshoz, ha ismeri a nagyszülői házat, akkor igen. Persze biztos nem lesz minden zökkenőmentes, de nem árt egy kis rugalmasság. Egy kis (nagy) bulizás szerintem bőven ráfér minden anyukára!
Érezd jól magad!
2/4 anonim válasza:
Igen, bár nálunk inkább az a jellemző, hogy a nagyszülők jönnek át éjszakára (szintén lagziba voltunk és megyünk is), és a gyerek a megszokott környezetében van. Nagyszülőket jól ismeri, tehát semmi akadálya, hogy mi elmenjünk, és jól érezzük magunkat. :) És a nagyi is nagyon boldog, mert hasznosnak érezheti magát!:)
3/4 A kérdező kommentje:
Akkor menjek szerintetek?Nem lessz gond?
2009. okt. 24. 17:46
4/4 anonim válasza:
Fim kb 10 hós kora óta, egy-egy hétvégét havonta a nagyszülöknél tölt és nagyon élvezi. Naná,mert teljesen elkényeztetik, Szerintem nyugodtan menj és szorakozz egyet,kell a kikapcsolodás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!