Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 33 fős esküvőre mennyi italt számoljak?
5 gyerek
Mininum 5 ember, aki nem iszik alkoholt. Mennyi rövidet, sört, bort, üdítőt számoljak? Persze nem akarok töménytelen mennyiséget, de mégis mi lenne a reális? Nektek hogy volt?
1. Voltam.
Úgy értem összesen 10-15 liter üdítö
Szerintem a 3 dl rövid sok egy főre.
Inkább kevesebb tömény, és több sör ebben a melegben.
Én nő vagyok, de 3 dl töményet tuti nem innék meg, 3 jó hideg sört annál inkább most.
Összesen: 1L tömény
10-12L üdítő
40-45 doboz sörike
Saját véleményem szerint de sörike az fontos ilyen melegben
Az én baráti társaságomra így számolnék:
Ha a pasik leülnek sörözni, akkor ők simán benyomnak 4-5 sört. Esetleg lehet rájuk számolni 1-2 kör felest, de társaságfüggő, hogy mennyire akarnak beállni. (vagy te mennyire akarod hogy beálljanak)
Mi a lányokkal pedig koktélozni szeretünk ilyen melegben is. Persze, nem a legbonyibb dolgokra gondolok, csak egyszerű, házibarkácsban készíthető dolgokra. Pl vodka naracs, gin-tonic, mojito de igazából bármi amiben jég van ízesített és nem olyan erősre van keverve, hogy 1 darab padlóra küldjön így nyáron. Szóval amiből el lehet szopogatni 2-3 adagot súlyos részegség nélkül.
Szóda, hogy lehessen fröccsöt csinálni, de nálunk szerintem nem fogyna sok bor.
+ legyen pezsgő, de szerintem abból sem kell töménytelen mennyiség, csak annyi, hogy mindenkinek jusson elég koccintani.
Jégkocka minden mennyiségben!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!