Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Velem van a gond, hogy már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a gond, hogy már esküvőre vágyom?

Figyelt kérdés

Több mint 3 éve vagyunk együtt, nem túl régóta,de együtt is lakunk. Én már stabilitásra vágynék, házasságra, családra, nem tingli-tangli "együtt vagyunk jó az úgy"-ra. Párom várna amég minden együtt klappol, egyszerre neki is jó munka,nekem is jobb mint ami van, saját nagyobb lakás stb. Én pedig nem tudom ez eljön-e egyáltalán valaha, mi van ha egész életemben csak rá várok? Eröltetni sem akarom, elvégre ne a nő nyavajogja ki a gyűrűt...

Szeretem, de ez így szar érzés :(

2013. jún. 24. 08:57
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
22%

"Kedves első, ugye tudod, hogy a "párod" halála után egy fillér örökséged nem lesz, és haszonélvezeted sem? Ha nincs semmi a te neveden, akkor kvázi ott állsz abban a gatyában, ami rajtad van, és semmi más nem marad? Na többek között ezért is jobb a házasság, mint az egymás mellett élés."

gondolod h 20 év és 3 gyerek után ezen gondolkodom ....?

én nem akarok utána örökölni, az amink van az a gyerekeknek van szánva :-)))

bármilyen nagyobb dolog (ház telek stb...) kettőnk nevén van 50-50%-ban

gondolkodj : összeházasodunk, de én nem dolgozom, mert nem akarok ö meg teszi a pénz bele házat autót egyebet vesz, majd elválunk és én jogtalanul viszem a felét mindennek + gyt .....

szerinted ez a normális dolog ?

ha mi szétmennénk akkor szerzési arány alapján lesz a vagyonmegosztás -- na ez igazságosabb dolog mind a két féllel szemben -- am házasságnál a fele fele nem az !!!!

és nem "egymás mellet" élünk hanem "egymással" -- nagy ám a különbség !

még egy megjegyzés aki így gondolkodik azt remélem nem veszik el, mert ez pont azt mutatja h csak a pénz miatt házasodsz...

2013. jún. 24. 09:54
 12/25 anonim ***** válasza:
33%

"Off: nagyon bírom, amikor nem összeházasodott emberek itt "sírnak", hogy milyen gonoszság az ő kapcsolatukat kevesebbe venni stb., holott ritkán születik olyan kérdés, ami őket ítélné el, annál jobban fröcsögnek viszont, amikor mások házasodni szeretnének. Ettől kicsit savanyú a szőlő feelingje van az egésznek, na mindegy, tisztelet a normális (házas és nem házas) kivételeknek."

hidd el nem azon múlik, h egy kapcsolat jó vagy rossz, h házas vagy sem, a két fél

mind a kettőre van példa és ellen példa is .....

nekem szerencsére nem savanyú a szőlő hanem édes és finom :-)

viszont érdekes h egy csomó csaj itt sír e miatt h ennyi és ennyi idő után sem veszi el a párjuk őket -- szerintem el kéne gondolkodni h miért és talán a párjukkal megbeszélni ezt

ha házasodni akarnak akkor masszív 3 év együtt élés után tegyék meg .. itt a kérdező azt írta h még nem túl régóta élnek együtt .. szerintem várjon vele minimum 2 év együttélést és utána hozza fel a dolgot

már csak a mondás miatt is :-))))

az h tingli-tangli együtt voltak attól még nem ismered meg a másikat kellően

ahhoz kell legalább 2 év h kiismert milyen együtt élni vele

am a diszkrimináció tényleg nem szép dolog :-P

2013. jún. 24. 10:04
 13/25 anonim ***** válasza:
77%

Kedves utolsó, nekem azért nagyon lejön, hogy bántja a csőröd, amiért téged nem vettek el... :)

Azért egy jogásszal egyeztess, hogy tudd, mi vár rád a "párod" halála után, mert ezek alapján semmi, és ha a gyerekeid bármi miatt berágnak, mehetsz az utcára... :)

Üdv, egy házas :)

2013. jún. 24. 10:05
 14/25 anonim ***** válasza:
71%
12-es: ÉN tudom, hogy nem ezen múlik, ha tudsz szöveget értelmezni, akkor leeshetett, hogy a fröcsögőknek szólt, amit írtam, független attól, hogy milyen kapcsolatban élnek. Akinek nem inge ugye...
2013. jún. 24. 10:07
 15/25 anonim ***** válasza:
63%
Ja amúgy 75%-os, abban igazad van, hogy nem kell elkapkodni a dolgot stb., de az első hozzászólásoddal te lényegében "lehülyézted" a kérdezőt, amiért házasodni akar, nálam ez verte ki a biztosítékot. Ugyanis nem az volt a kérdés, hogy ki mit gondol a házasságról.
2013. jún. 24. 10:11
 16/25 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem addig ne akarj házasodni, amíg a pároddal nyíltan nem tudsz beszélni a jövőbeli tervekről.
2013. jún. 24. 10:13
 17/25 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem ezen veszekedni megint gáz dolog! A kérdezőnek VÁGYA az esküvő, házasságban szeretne élni, az itt válaszoló három gyerekes válaszolónak, nem volt vágya. Nem értem miért kell bárkit is meggyőzni arról, hogy a céljai/álmai hülyeségek, mert mennyivel jobb az övé...

Lehet régimódinak nevezni, de én is házasság párti vagyok! Egyszerűen nekem egy kislánykori álom, hogy egyszer nagy fehér ruhában az oltár és a leendő férjem elé vonuljak, ennyi. Engem a büdös életben nem fognak arról meggyőzni, hogy mennyivel jobb papír nélkül együtt élni, mert számomra ez nem érvekről, előnyökről és hátrányokról szól, hanem a vágyaimról és pont.

A kérdésre válaszolva. Beszélgessetek arról, hogy ő mikor szeretné ezt, egyáltalán szeretné-e, vagy csak a kifogásokat keresi. Esküvőhöz nem kell nagyobb lakás, sem biztosabb anyagi háttér!

2013. jún. 24. 10:16
 18/25 anonim ***** válasza:
77%

17-es vagyok, még valami! A vagyon megosztáshoz való hozzáállásoddal sem értek egyet!

Az, hogy két ember hoz egy döntést, pl. azt, hogy a nő háztartásbeli lesz és nem dolgozik, azt KETTEN döntötték el és az egész család életére kihat. Ennek fejében nem lenne fair egy házasság végén jövedelem és szerzett javak alapján osztozkodni.

2013. jún. 24. 10:20
 19/25 A kérdező kommentje:
utolsó,veled értek egyet,ez nekem sem előnyök kontra hátrányokról szól, csak vágyak. itt nem az a lényeg, hogy ki házasságpárti és ki él papír nélkül. ki ez ki az, tiszteletben tartom, mindenki szándéka szerint éljen. Itt az a lényeg ,hogy korai e ezen rágódnom
2013. jún. 24. 10:22
 20/25 anonim ***** válasza:
62%
Nem korai ezeket a kérdéseket mimnél előbb le kell tisztázni...
2013. jún. 24. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!