Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek már megházasodni? Van elég gond amúgy is, minek magára venni még egy gondot az embernek?
Figyelt kérdés
2014. dec. 20. 19:56
1/36 anonim válasza:
Akinek gond, az ne házasodjon.
Aki meg szeretne, az házasodjon, akkor is, ha az "még egy gond".
Bírom az ilyen kérdésbe bújtatott kinyilatkoztatásokat...
2/36 anonim válasza:
Nekem nem gond. Az lenne gond, ha megtiltanák.
3/36 anonim válasza:
Ha te nem akarsz, gondolom, senki nem fog pisztolyt fogni a fejedhez. De ha más akar, hadd tegye már, jó?
4/36 anonim válasza:
Elhagytak téged cicabogár?! Nagyon szomorú.
5/36 anonim válasza:
Nekem nem gond. De akinek gond, az ne házasodjon.
Amúgy mi a gondod a házassággal?
6/36 A kérdező kommentje:
én személy szerint mindig elcsodálkozok azon ,hogy mások miért is akarnak házasságot kötni. Nem tudják milyen hatalmas gondot vesznek magukra. Hát nem jó , hogy szabad az ember ? Nem kell mással törődni, nincs felelősség ? Megkíméli az ember magát sok kudarctól, csalódástól.
Amúgy 27/F vagyok
2014. dec. 20. 20:12
7/36 anonim válasza:
Azért nem hiszem, hogy a házasság akkora felelősség lenne. Normális embernek akkora, mint egy párkapcsolat. De nyilván nem az egyetlen felelősség az életben.
8/36 anonim válasza:
Igen, csak tudod, amikor már jól jönne, ha valaki megmosná az ember hátát...
9/36 anonim válasza:
Nekem nem gond. En meg hiszek abban, hogy az enber egy eletre valaszt tarsat. Olyat, aki egyben legjobb barat is, akire szamitani lehet stb. Hazassagban is lehet szabad az ember, ha jol valaszt.
10/36 anonim válasza:
Az értelmesebbje azért házasodik, mert szereti a párját, nem holmi muszájból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!