Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fura vagy gond ha csak polgári esküvőnk lesz?
Nincs valakinek kertes háza?
Csináljatok ott egy kerti partit, annyi csak belefér, nem kell túlzásba esni.
A legtöbb embernek csak polgári esküvője van kevesen mennek templomba is ez egyáltalán nem furcsa manapság.
Aki a szertartás utáni kajálásra is meg van hívva annak mindegy hova megy csak tényleg hangulatos és vidám legyen.
De azért gondolj bele, hogy azért egy ilyen muri még kicsiben is némi hangzavarral jár mert ugye tánc meg vihorászás stb... a szomszédok gondolom nem lesznek meghívva.
A lényeg, hogy elvesz feleségül!
Eddig minden ismerős így tervezte mint ti, megvolt a polgári, de templomi sehol sem.
Hiába a tervek, mindig lesz más, amire elmegy a pénz, fontosabbnak gondolja az ember mint a lagzit.
De a lènyeg, házasok lesztek így is úgy is
Nálunk szokás csak polgárit tartani...
A nagyszüleim a 25. Évfordulójukkor tartották a lagzit:)
A házasság amúgy sem (csak) a lagziról szól.
Utóbuoit 1-2 év múlva én is feleslegesnek tartom már amúgy..
Nem tudom, az utóbbi időben voltam pár esküvőn, és ezek közül nagyon kevés volt templomi. Ez utóbbiak közül az egyik nagyon szép volt, mert tényleg komolyan hívő pár esküdött templomban, de a másik csak egy merő bohóckodás volt, nem tetszett egyáltalán.
Nagyon szép polgári esküvőket is lehet tartani, és ha nem vagy vallásos, szerintem ez sokkal őszintébb megoldás, mint nyomulni a templomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!