Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon féltékeny vagyok a nővéremre! Mit tegyek?
39: Nincs igazad. a szépség java része nem az arc, hanem ápoltság, smink, öltözködés, stílus és ami belülről jön a kisugárzás. Az okosság szorgalommal pótolható.
De megértelek téged. hiszen sokkal egyszerűbb az áldozat szerepében sajnáltatni magad, mint a sarkadra állni.
Ez a magadfajta gyenge és felelőtlen emberek sajátja.
Te biztos férfi vagy,én nő...sajnos nem mindegy!!Én is k.urvára fiú/férfi akartam lenni egész életemben,de még ebben sem volt szerencsém,ezt dobta a gép.
Na ugye...3 évet jártál egyetemre.Én az egészségi állapotom miatt még a középiskolát sem tudtam befejezni,teljesen belebetegedtem a családtagjaim halálába,kezdve édesanyámmal,aki kisgyerek koromban halt meg.Ez is mind szerencse kérdése!!Valakinek pl 50 éves koráig él az édesanyja,és támogatja érzelmileg,anyagilag.Visszatérve az egyetemre....mivel 3 évet jártál,így nem hiszem;hogy full hülyének születtél,azért is volt "könnyű" vállalkozást csinálni szerintem.Én pl nem tudnék.Se tőkém,se eszem nincs hozzá.Miért?!Mert nem születtem szerencsésnek.Úgy gondolom nincs miről beszélni.
Van olyan barátnőm,akinek a pasija még nem töltötte be a 30-at,és havi kb 1 milliót keres mérnökként.Na ezért akarnék az lenni.Ki is dolgoznám a belem,ha lenne hozzá affinitásom!!
Zenész meg örömmel lennék,kiskori álmom.Elegem van,hogy vannak,akiknek olyan munkájuk lehet,amit szeretnek csinálni.Mázlistàk megint csak.
Azon a területen ahol a vállalkozásom működik, nem, hogy nem jelent hátrányt nőnek lenni, hanem inkább előnyt jelent. Érzelem orientált terület. Egészen más a végeredmény amit egy nő lát meg benne, soha nem fogom tudni olyan szellemben és látásmóddal végezni a munkám, ahogyan egy nő tenné azt a helyemben. Ettől még nem vagyok szerencsétlen és nem is érzem magam annak. Szerencsére megtaláltam azt a stílust amit képviselni akarok és megtalálnak azok akik ezt keresik.
Sajnálom, hogy a családtagjaid korán itt hagytak, de ez nem indok arra, hogy egész életedben sajnáltasd magad és elvárd a világtól, hogy lábujjhegyen járjanak körülötted. Borzasztó dolog elveszíteni a szeretteidet, ezt belátom, sajnos előbb vagy utóbb mindenkinél bekövetkezik, de felnőtt ember vagy, tudnod kell kezelni a veszteségeidet. Biztosan nem könnyű, senki sem állította, hogy az. Viszont tőkém nekem sem volt. Pályakezdőknek szánt vállalkozástámogatási program segített beindítani a vállalkozásomat, bár az tény, hogy ehhez kérték a végzettséget, de végzettséget meg elég sok mindenhez lehet szerezni a munkaügyi központok képzésein keresztül. Rengeteg a lehetőség, csak meg kell látni és igent kell rájuk mondani. Nem állítom, hogy könnyű lenne, kiválasztani azokat amik valóban hasznosak, de ha meg sem próbálod, ha csak azon sírsz, hogy másnak bezzeg megvan mindene akkor soha nem is lesz könnyebb soha. Azt kell eldöntened, hogy egész életedben sírni akarsz és másokat meg a szerencsét okolni azért amiért neked nem vagy csak kevésbé jó, vagy teszel érte, hogy rád irigykedjenek. Utóbbi a nehezebb út, de nem lehetetlen. Viszont egy dologban nagyot tévedsz: bár néhány szerencsésnek valóban megadatott, hogy olyan munkájuk van amit szeretnek csinálni, a munka alapvetően nem az amit szeretsz csinálni. A munka az amiért fizetnek és a többségnek nem adatik meg, hogy azt csinálja amit szeret. A munka nem hobbi. Elvégzed a rád bízott feladatot és kifizetik . Ennél többet kár belelátni, mert nincs ott az esetek döntő többségében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!