Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék a leendő sógornőmmel, ha ennyire gátlástalan? Féltékeny? (többi lent)
A leendő sógórnőm a vőlegényem húga.
Nem szokványos módon jöttem össze a vőlegényemmel,aki a mostani főnököm.Elhagyta miattam a régi barátnőjét,akivel akkor már 4 éve együtt volt.Velem csak két éve,egy hónap múlva lesz az esküvőnk.A leendő sógornőm vele nagyon jóban volt (párom exével),szerintem innen eredeztethetőek a problémák.
Annyit kell tudni az snőről,hogy nem volt férjnél,de van egy kislánya.A koszorúslányokat én hívtam meg (barátnőim,felnőttek),a vőfélyeket a párom.Így pont 6-6 lenne az arány.Erre besértődött,hogy az ő kislányát miért nem hívtuk meg koszorúslánynak.Jó,meghívtam,bár vőfélye nem lesz (a kislány hat éves).
Most azon kötekedik,hogy a lagzik egy szórakozóhelyen szeretnénk tartani,ami csak úgy egyébként az,lehet lagzikat is tartani ott (egy hajó).
De a legjobb az,hogy a szüleimet,bátyámat nem hajlandó megismerni,egy vidéki p*rasztnak tart,mert alapjáraton nem Pesti vagyok.Meg olyat is terjeszt állítólag,hogy alkoholista,bulizós rongy vagyok és az első buliban meg fogom csalni a férjemet...
Nagyon ki vagyok már tőle!
A leendő anyósom egy fokkal jobb,ő legalább beszélget velem néha napján,de a sógornő max. köszön és ennyi.Pedig a férjem tanúja lesz...már előre félek!!
Vőlegényem előtt mindent letagadnak.
Mit lehet tenni?
bocsi a hibákért,pesti akart lenni!
Egyébként a "vidéki p*raszt család" (amúgy megyeszékhely) elég tanult:szüleim tanárom,párom jogász,nekem is három éve volt a diplomaosztóm.
Ezek szerint csak akkor ilyen, ha kettesben vagytok! Akkor intézd úgy,hogy ne kelljen közös levegőt szívnod vele, max ha ott a vőlegényed is. És ő mit szól ehhez a helyzethez?
Nálunk is hasonló a helyzet, bár ennyire nem durvult el,de mindig kiállt a férjem mellettem a családjával szemben. Bár anyóssal jóban vagyok, engem is sógornőm fúrt mindig, de azt érte el, hogy a férjem ritkábban keresi a társaságát...
Egyetlen lassú, de valóban hatásos módszer, ha nem veszed fel a kesztyűt.
Hasonlóan ellenséges volt velem a férjem exneje. Válásuk után ismerkedtünk meg, tehát nem volt szerepem a válásban, de egyéb harmadik személynek sem. Valószínűleg az egyetlen ok az volt, hogy már nem tudta irányítani a férjemet (ami gyakorlatilag a válóok volt náluk).
Nagyon komoly támadásokat indított, nem egyszer fizikailag is nekem támadt. Nagyon nehéz volt megállni, hogy ilyenkor ne indítsak ellentámadást. Egyszer leszögeztem, hogy bármilyen sérülést okoz, tojok a közös gyerekre, stb, megyek a rendőrségre feljelentést tenni. Ezzel a fizikai támadások abbamaradtak, illetve tudatosan kerültem is a találkozást.
Maradt a mocskolódás telefonon, interneten, üzengetve, gyereket ellenem hangolva, férjemnek, stb. Nem reagáltam. Ha már nagyon felment a vérnyomásom, a férjemnek vagy a szüleimnek dühöngtem egy sort, kiadtam a feszültséget, lenyugodtam.
Évek alatt szép lassan elkopott a motivációja, pont azért, mert nem érkezett rá reakció. Ha írt, kitöröltem. Ha hívott, nem vettem fel. Ha mentünk a gyerekért, megkértem a férjemet, hogy álljunk meg egy sarokkal arrébb, hogy véletlenül se találkozzak vele.
Most már ott tartunk, hogy szóba se hoz, vagy ha mégis, normális hangnemben, tárgyilagosan. Nemrégiben a gyerekért mentünk, de nem otthonról. Iszonyúan kellett pisilni, gondoltam egy életem, egy halálom, én bekéretőzök WC-re. Legnagyobb meglepetésemre halál normális, sőt kedves volt velem. Ezen felbátorodva nem mentem vissza azonnal a kocsihoz, hanem ott vártam meg, amíg a férjem és a lánya valamivel piszmogtak indulás előtt.
Fél órával később azt vettem észre, hogy a szobaajtóban áll a férjem és a lánya, csendben, döbbenten néznek. Teljesen normálisan el tudtam beszélgetni az exnejjel. Tény, hogy nem haverkodósan, udvarias három lépés távolságot megtartva. (Ahogy például a főnökömmel is beszélgetünk) De semmi negatív megmozdulása nem volt irányomba. Úgy néz ki, rendeződött a viszonyunk. Barátok továbbra sem leszünk, de én gyomorgörcs, ő meg indulatok nélkül tudja kezelni a találkozásokat.
Köszi!
Szerintem az a baja,hogy 'elvettem' a bátyját a exétől,akivel mellesleg jóban volt és ez szúrja még mindig a szemét.Pedig nem hülye nő,saját vállalkozása van és meg nem is ronda,szóval lazán lehetne valakije,de mintha egyszer azt hallottam volna,hogy ezzel a sz*r természetével üldözte el a lánya apját is.Meg büszke is.
Párom beszélt már vele normálisan is meg veszekedve is,de nem sokat ér el vele.Megvédeni megvéd,ha kell...de akárhogyan is nézem,sértem vele a család büszkeségét,hogy amolyan vidéki 'betolakodó' vagyok és tőzsgyökeres pesti úrilány (amilyen ő).
és NEM tőzsgyökeres pesti úrilány (amilyen ő) :)
na hát ez a baja
bulizni,inni meg szoktam,még regebben diákkoromban de az nem feltétlenül = alkoholista rongy.
De nála fokozatok sincsenek,csak szimplán utál,aztán ebbe már bármit be etud magyarázni.
Az anyós nem dettó,após meg jóformán mindig kedves,beszédes.Ezek szerint ebben a csládban csak a női szakaszba csapott a villám :)
Mindenesetre sohasem szeretnék olyan lenni,mint ő(k).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!