Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék a leendő sógornőmmel, ha ennyire gátlástalan? Féltékeny? (többi lent)
A leendő sógórnőm a vőlegényem húga.
Nem szokványos módon jöttem össze a vőlegényemmel,aki a mostani főnököm.Elhagyta miattam a régi barátnőjét,akivel akkor már 4 éve együtt volt.Velem csak két éve,egy hónap múlva lesz az esküvőnk.A leendő sógornőm vele nagyon jóban volt (párom exével),szerintem innen eredeztethetőek a problémák.
Annyit kell tudni az snőről,hogy nem volt férjnél,de van egy kislánya.A koszorúslányokat én hívtam meg (barátnőim,felnőttek),a vőfélyeket a párom.Így pont 6-6 lenne az arány.Erre besértődött,hogy az ő kislányát miért nem hívtuk meg koszorúslánynak.Jó,meghívtam,bár vőfélye nem lesz (a kislány hat éves).
Most azon kötekedik,hogy a lagzik egy szórakozóhelyen szeretnénk tartani,ami csak úgy egyébként az,lehet lagzikat is tartani ott (egy hajó).
De a legjobb az,hogy a szüleimet,bátyámat nem hajlandó megismerni,egy vidéki p*rasztnak tart,mert alapjáraton nem Pesti vagyok.Meg olyat is terjeszt állítólag,hogy alkoholista,bulizós rongy vagyok és az első buliban meg fogom csalni a férjemet...
Nagyon ki vagyok már tőle!
A leendő anyósom egy fokkal jobb,ő legalább beszélget velem néha napján,de a sógornő max. köszön és ennyi.Pedig a férjem tanúja lesz...már előre félek!!
Vőlegényem előtt mindent letagadnak.
Mit lehet tenni?
Még annyit, hogy tönkreteheti a kapcsolatod, ha felveszed a kesztyut, mert mint mondtam áldozatot csinál majd magából, ha nyiltan konfrontalodsz vele.
Az a legnagyobb büntetés neki, ha teszel rá magasról es mosolyogsz nagyokat.
De nem lesz könnyu a házasságod egy ilyen gyülölködö hangulatban, ha nem kerülöd el.
Hatha valaki öt is feleségül veszi. Lehet azt képzelte h a bátyja veszi feleségül:-)))
Én is fúrnám a kapcsolatot.... nem szeretem a r*bancokat.
Nős, kapcsolatban lévő férfivel nem kezdünk! Ha ő kezd veled, legalább annyi becsületed legyen, hogy elhajtod.
Miért volna ribanc? Elsösorban a ferfi a fönöke volt es a nö beosztottja volt es mint ilyen, kiszolgáltatottabb helyzetben.
Milyen jó, hogy a ferfi sose hibás, az egy ártatlan nagy gyerek, aki megbotlik és beesik a nö lába köze, aki gonoszul elcsábitja.
Az a nö, aki fúr alt irigy , mert ö a kutyának se kell, es eszre se veszi milyen szánalmas
Csodálatos találmány a vessző... (,)
Nős, (vessző = és/vagy) kapcsolatban élő. ...
A legelegánsabb bosszú, ha boldog leszel a pároddal.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!