Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jellemezd a férjed/leendő férjed néhány mondatban? Milyen embernek látod őt?
Csodálatos ember úgy ahogy van! :)
Egyetlen rossz tulajdonsága van csak,túl jó szívű másokkal és ezért sajnos nagyon sokszor kihasználják!
Férfinak. Remek humora van, erős, megbízható. Minden pillanatban a másik embert látja bennem, és soha nem kezel tárgyként. Hűséges, ragaszkodó, de kellő teret enged a másiknak. Nem zsarnokoskodó, akarnok. Megértő, mindent meg lehet vele beszélni és semmiért nem kell veszekedni.
Nagyon impulzív, vibráló, olykor meg végtelen "bamba".
Zseniális ember! :)
Okos és intelligens. Így nagyon jó vele élni, rengeteget tanulok tőle, inspirál és motivál a fejlődésre, érzem hogy jobb emberré válok általa. Ha valamit másképp látunk, meg tudjuk beszélni, és ha nem is értünk egyet, mindig sikerül konszenzusra jutni. Képes belátni, ha téved vagy hibázott.
Hihetetlenül figyelmes, ha csak egyszer megemlítek valamit, megjegyzi. Mindig igyekszik a kedvemben járni. Céltudatos, érdeklődő, csodálatos ember.
Negatívum hogy eléggé anyagias, néha bunkón viselkedik és rasszista. De az anyagiassága az én felhők között járásomat tökéletesen ellensúlyozza, a bunkó viselkedés pedig egyre inkább kopik le róla. Egyedül a rasszizmusa zavar, de szerencsére a kommunikációnkban ritkán jelenik meg ez a kérdés, és egyébként elfogadja, hogy én nem vagyok az, nem erőlteti rám a nézeteit.
Összességében nem tökéletes, de számomra mégis az :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!