Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jellemezd a férjed/leendő férjed néhány mondatban? Milyen embernek látod őt?
őszinte, türelmes, végtelenül türelmes, főleg velem, nyugodt, nagyon jóképű szerintem, bár én elfogult vagyok :) ügyes, kis ezermester. Imádja az állatokat, a gyerekeket, jó apa lesz nagyon. Odaadó, nagyon szeret, hűséges, ragaszkodó, segítőkész.
Ami nem tetszik: ha egyszer berág, akkor órákig duzzog. Én nagyon szókimondó vagyok, elég könnyen jár a szám, de amint elmondom, mi bajom, utána megint kenyérre lehet kenni. Ő viszont órákig duzzog, és felnagyítja a problémákat. Illetve ha mondd valamit, és nekem rosszul esik, és elmondom, akkor nem is úgy van, ő nem ezt mondta, bebizonyítani persze nem tudom. És ebből szoktak a viták lenni.
Okos,férfias,lovagias,realista, jó humorú, családcentrikus,gyermek és állatszerető,hüséges,megértő, szenvedélyes de mégis gyengéd.Könnyü vele kijönni.
Energiabomba,nagyon jól tud főzni,mindent meg tud szerelni.
Nagyon jóképü és erős.(nem csak szerintem) A legfontosabb úgy szeret és fogad el ahogy vagyok. :)
Ami zavar,hogy szerintem eléggé beképzelt, és túlzottan maximalista.(ha valamit akár tökéletesen is csinál,akkor sem teljesen elégedett,mert,úgy érzi tudta volna jobban is.)
Okos ember, de nem vág fel ezzel.
Jóindulatú, tisztességes, kedves.
Nem erőszakos, de nem is hagyja magát "szétszedni", szóval logikus érveléssel megvédi magát.
Legyen egészséges.
Türelmes.
Nem rámenős, nem a "Szia cica! Van gazdád?" és hasonló, Kazinczy-díjas dumákkal udvarol.
Van véleménye a dolgokról, mondhatni naprakész a világ dolgait illetően.
A külseje tökmindegy. Max. kikötés, hogy legyen igényes, de ne ne legyen sznob.
Rossz tulajdonság....Néha késik, nehezen beszél a problémáiról. Kicsit túlságosan is megfogja a pénzt, úgy értem, megvon magától olyan élményeket, amelyeknek egyébként az anyagi része nem terhelné meg.
Titokzatos, kimért (de nem lelketlen!) lord.
Nincs pasim, de ha ilyen emberrel találkoznék...
(Neten nem ismerkedek!)
Ő az a tipikus JÓ ember. tisztességes, egyenes, szorgalmas. már most érzem rajta, h nagyon jó apa lesz, ha rólam van szó, nagyon gondoskodó, nagyvonalú.
Intelligens. nekem ez a legfontosabb egy férfiban, a buták taszítanak.
Jóképű, magabiztos megjelenésű, mindig biztonságban érzem magam mellette.
Megbízható, pontos, hiteles ember, aki nem akarja többnek láttatni magát, mint aki valójában. Pedig nála fantasztikusabb pasit nem ismerek :)
Állati jó humora van, folyton kitalál valamit, amivel megnevettet.
Ja, és ért a romantikához, figyelmes, szeret a kedvemben járni, mégsem hajlik át nyálas giccstengerré :)
sztem még 10 oldalt teleírhatnék. :)
a rossz tulajdonságai: hisztis, de leszokóban van. nem mindig szereti belátni ha hibázott, de ilyenkor kicsit cinikusan reagálok, és bár így sem látja be, de érezhető, h elgondolkodik rajta. házimunkában kicsit lusta, de nevelhető :)
Családcentrikus, bújós, nagyon szeretős, nagyon szeretet-kimutatós, határozott, mindig segít döntést hozni. Szeret tervezni-szervezni, aktívan részt vesz az esküvőnk szervezésében is és Ő itthon a kasszás.
Szenvedélyes, minden porcikámat imádja.
Nagyon önérzetes és még az igazságérzete is fejlett. Ez miatt sokszor bosszankodik, fáj neki, ha méltetlanul bánnak vele. Nagylelkű, ha nem érte volna sok sérelem, akkor nagyon elnéző és nagylelkű lenne, de mivel nem így történt, így meggondolja, hogy kivel legyen nagylelkű.
Szereti a társaságot, szeret beszélni-mesélni. Sajnos néha panaszkodni is.
Ha rájön a depi, nehéz kibillenteni, de nem lehetetlen. Ha morcos is velem, belátja hamar, hogy hibázott.
Romantikus, mindig meglep kis üzenettel, vagy a kedvenc csokimmal.
Nagyon önálló, általános iskola után kollégista lett, majd itt ragadt ebben a városban, albérletben. Minden házimunkát ismer és jól elvégez, főzni is tud.
Szeret viccelődni, jókat szoktunk nevetni, a kudarcot viszont néha nehezen tűri.
Nagyjából ilyen.:)
24N (ő 31F)
jó tulajdonságai : magas, kedves, türelmes (pedig velem nem könnyű), megértő, kisfiús - ugyanakkor határozott, vicces, helyes, aranyos, bújós, érzékeny, imádni való, szemtelen, sokszor még mindig meglep mennyire ismer engem, sokszor ugyanarra gondolunk, szeret engem és szeretne majd gyerekeket is:)
rossz tulajdonságai: rendetlen, lusta ezért úgy kell rászólnom 3 hetente hogy borotválkozzon, horkol és csikorgatja a fogát mikor alszik... utóbbit nehezen viselem:) de ezekről persze nem tehet.
szóval számomra ő a tökéletes férj:)
27/N ,a férjem 24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!