Féltékeny vagyok a nővéremre (? )
Nagyon szép lány,a fiúkkal jól kijön,csomóan oda vannak érte,de ő nem törődik velük. Imád vásárolni,egy csomó ruhája van(de nem kihívóak),és mivel vékony,ezért minden jól áll neki. Okos,soha nem tanul,mégis az egyik legerősebb gimnáziumba jár. Egy-két barátnője van csak,mert a több lány csak irigy rá. Kedves természetű,általában vidám,néha viszont elég bunkó.
Én meg szemüveges vagyok,míg ő 34-es méret,én 40-es. Egyáltalán nem hasonlítunk egymásra,másik mindig hüledeznek ha megtudják,hogy tesók vagyunk. Teljesen máshogy nézünk ki,én félénk vagyok,ő bátor és nagyszájú. Ha végigmegy az utcán egy csomóan megfordulnak utána.
Ő a szüleim kedvence.
Nagyon sokszor féltékeny vagyok rá sajnos,pedig próbálok nem az lenni. Mellette mindig szürke kisegérnek érzem magam. Nem érezteti magát kivételesnek,és különbnek nálam,én viszont mindig így érzem.
12/l,ő 15/l
Ismered a rút kiskacsa történetét ugye? :-)
Még bőven gyerekek vagytok, mire oda jutsz, hogy a fiúkkal "dolgod lesz", rengeteget fogsz alakulni. Sportolj, az sokat fog segíteni abban, hogy kedvezően alakuljon a tested. Egyébként nemcsak az lesz sikeres, akinek nagy a szája. Fel a fejjel!
Én 25 éves vagyok, és én is féltékeny vagyok a nővéremre, mert őt szebbnek és okosabbnak látom magamnál. Imádom őt! :D
Mellesleg ő meg engem tart szebbnek és okosabbnak magánál :)
De ő mindig is szép volt!! Anya mesélte még,hogy amikor 4 éves volt, új szomszédok jöttek,és ők majdnem elájultak tőle,és hüledeztek,hogy ilyen szép kislányt még nem láttak.
Nem akarok még pasizni,csak azért jól esne,ha valaki nem nézne át rajtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!