Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Féltékeny vagyok a nővéremre (? )

Féltékeny vagyok a nővéremre (? )

Figyelt kérdés

Nagyon szép lány,a fiúkkal jól kijön,csomóan oda vannak érte,de ő nem törődik velük. Imád vásárolni,egy csomó ruhája van(de nem kihívóak),és mivel vékony,ezért minden jól áll neki. Okos,soha nem tanul,mégis az egyik legerősebb gimnáziumba jár. Egy-két barátnője van csak,mert a több lány csak irigy rá. Kedves természetű,általában vidám,néha viszont elég bunkó.

Én meg szemüveges vagyok,míg ő 34-es méret,én 40-es. Egyáltalán nem hasonlítunk egymásra,másik mindig hüledeznek ha megtudják,hogy tesók vagyunk. Teljesen máshogy nézünk ki,én félénk vagyok,ő bátor és nagyszájú. Ha végigmegy az utcán egy csomóan megfordulnak utána.

Ő a szüleim kedvence.

Nagyon sokszor féltékeny vagyok rá sajnos,pedig próbálok nem az lenni. Mellette mindig szürke kisegérnek érzem magam. Nem érezteti magát kivételesnek,és különbnek nálam,én viszont mindig így érzem.

12/l,ő 15/l

2014. ápr. 11. 20:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Még csak 12 vagy.Most kezdesz ki kupálodni lehet jobb csaj leszel mint ő.
2014. ápr. 11. 20:24
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ismered a rút kiskacsa történetét ugye? :-)

Még bőven gyerekek vagytok, mire oda jutsz, hogy a fiúkkal "dolgod lesz", rengeteget fogsz alakulni. Sportolj, az sokat fog segíteni abban, hogy kedvezően alakuljon a tested. Egyébként nemcsak az lesz sikeres, akinek nagy a szája. Fel a fejjel!

2014. ápr. 11. 20:25
 3/8 anonim ***** válasza:
81%
Ha jóban vagytok, arra gondolj, hogy nagyon sok segítséget, tippet kaphatsz tőle majd ilyen téren. :)
2014. ápr. 11. 20:32
 4/8 anonim ***** válasza:
30%
Baszus 12 éves vagy mit akarsz még fiúzni,játék baba kell neked nem más.
2014. ápr. 11. 20:32
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én 25 éves vagyok, és én is féltékeny vagyok a nővéremre, mert őt szebbnek és okosabbnak látom magamnál. Imádom őt! :D

Mellesleg ő meg engem tart szebbnek és okosabbnak magánál :)

2014. ápr. 11. 20:37
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
5-ös vagyok, bocsánat, lemaradt, hogy szerintem nem féltékeny vagy te, hanem csak szereted és fölnézel rá, ez pedig nagyon jó. Biztos hogy ő is így érez irántad.
2014. ápr. 11. 20:38
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez jó! Mi meg úgy vagyunk a nővéremmel, hogy mind a ketten szebbnek és okosabbnak gondoljuk saját magunkat a másiknál :D Akkor most rossz tesók vagyunk?
2014. ápr. 11. 20:52
 8/8 A kérdező kommentje:

De ő mindig is szép volt!! Anya mesélte még,hogy amikor 4 éves volt, új szomszédok jöttek,és ők majdnem elájultak tőle,és hüledeztek,hogy ilyen szép kislányt még nem láttak.

Nem akarok még pasizni,csak azért jól esne,ha valaki nem nézne át rajtam.

2014. ápr. 11. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!