"Féltékeny" voltam a nővérem barátjára?
A problémám az lenne, hogy a nővéremmel(20/L) nagyon jóba voltunk, mindent megbeszéltünk, de tényleg. 18 éves korában összejött a barátjával, akit anyukánk nem nagyon szeret. Én érdeklődtem a fiú után, a nővérem is szívesen mesélt róla. Szimpatikus volt a srác. Aztán kb 1 éve elkezdett nagyon megromlani a kapcsolatom a tesómmal. Alig mondott valamit, és ez zavart. Nem azt akartam, hogy minden lépéséről számoljon be, csak furcsálltam, hogy előtte elmondott mindent, most meg semmit. El is mondtam neki erről a véleményem, de nem változott semmi.
Tisztára olyan érzésem volt, mintha féltékeny lettem volna a srácra. Zavart, hogy velem már nem ment sehova a nővérem, mert nem ér rá. De a fiúval mindig tudott találkozni. Alig beszéltünk, és sok veszekedés is volt, amik ha belegondolok, miattam robbantak ki.
Egy ideje már semmi ilyesmi sem érzek. Már nem "igénylem" azt, hogy beszélgessünk. Nem akarom "beavatni" az életembe, nem mondok neki nagyon semmit, hogy hova megyek, és kivel. Ha akarja, anyutól úgy is meg tudja kérdezni. Úgy veszem észre, hogy ez őt nem zavarja.
Normális volt ez a "féltékenység"? Igazából nem tudom, hogy nevezzem. Van valamilyen tapasztalatok ezzel kapcsolatban?
15/L
Köszönöm, hogy válaszoltatok! :)
Szóval akkor normális reakció volt részemről? Furcsának tartom.
Az előtt is volt már barátja, az egyikükkel 1 évig volt együtt. Akkor nem vettem észre magamon, hogy zavarna. Örültem, amikor összejöttek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!