Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha féltékeny vagyok a barátnőm fiú barátjára?
szerintem csináljatok 3-asban programot és sasold, hogyan viselkednek egymással. De ne féltékenykedj feleslegesen, mert lehet, tényleg fontosabb neki a barát, mint te-egyelőre.
De igen, én sem örülnék hasonló helyzetnek.
Tulajdonképp nekem is volt egy hasonló szitum. Ha elmondod neki az a szöveg fog jönni, hogy téged szeret és sosem hagyna el miatta, mert ő számára csak egy barát, stb stb.
Aztán jól lelép vele! Na jó, csak vicceltem. Mégis miért szakítana veled? Komolyan ennyire hülye vagy? Csak azért mert féltékeny vagy? :D Hát te tényleg nem vagy normális, fordulj pszichológushoz, vagy kezeltesd magad. Áááhh... El tudom képzelni... "Szakítok veled mert féltékeny voltál a legjobb barátomra"
Tiszta komédia... Ennyire ne reagáld már túl könyörgöm, mert fejbeváglak. Elmondod neki finoman és érthetően, hogy féltékeny vagy. NEM KELL SE TÖBBET SE KEVESEBBET, így nem fogja félreérteni, túlreagálni. (bár ezen nem tudom mi a félreérthető.. Hidd el, a nők megoldják és kitalálnak valamit mindig!)
És féljél a választól, ne attól, hogy szakít...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!