Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nagyon féltékeny vagyok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon féltékeny vagyok a nővéremre! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem sokára férjhez megy. Elegem van már. Neki mindene megvan. Kifogta a tökéletes pasit. Jókėpű, művelt, jól öltözött, sportol, jól keres. Nővėrem detto. Tökéletes alak, kék szemek, hosszú, samponreklámba illő haj, jó munka. Mindennek tetejére fülig szerelmesek. Na milyen eljegyzesi gyűrűje van. Naná hogy gyémánt...Az esküvő is hatalmas, fényűző a tököm tele van, hogy neki mindene megvan. Persze a ruhaja tökéletes, hatalmas és drága. A torta 7 emeletes profi cukrász által. Anyám meg csak annyit mond, amikor szidkozódom, hogy nekem is megvolt a lehetőségem, hogy egyetemre menjek...persze...mert ėn aztán az az egyetemre járó vagyok. Most csinálok egy okj-s képzést, szüleim egyre csak azt mondják, hogy nem lehet megélni belőle. Nővėrem meg azzal szekál, hogy távolságtartó lettem, pedig lejobb barátnők voltunk. Ja...kb azóta utálom mióta ösztöndíjat kapot Belgiumba. Ez vagy 5 ėve volt. Itthon mindenki dícsėrte hog jaj de okos ügyes blablabla hogy megfelelt egy ilye szigorú egyetemnek. Idegesit a boldogsága, az, hogy szebb MINDEN!!! Utálom már a családomat is mert. Erre ma reggel anyám közli hogy nagyon szeretlek kincsem de már kezd szánalmas lenni amit hónapok óta össze hisztizek e miatt....de nem ėrt meg senki. Nem erzi senki mennyire fsj hogy kövér vagyok ės sikertelen. Elegem van!

2014. aug. 4. 15:49
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
92%
"Ki mint veti ágyát, úgy alussza álmát."
2014. aug. 4. 18:33
 22/46 anonim válasza:
82%

Tudom, hogy nem könnyű ilyenkor, de ne fókuszálj rá annyira, hogy a nővéred mennyire "tökéletes".Az érzéseidet megértem, de a hiszti és a vádaskodás csak egyre mélyebbre húz, és mindenki ellenszenvesnek tart majd. Ha megtalálod az értéket magadban (ami kezdetben rettentő nehéz), akkor meg fogod találni másokban is, és örülni fogsz a sikerüknek. (ezt tapasztalatból mondom)

Addig is az egyik kedvenc idézetemet küldöm: "Ne hasonlítsd az életed másokéhoz, nem tudhatod, hogy az ő útjuk miről szól."

Regina Brett

2014. aug. 4. 18:49
 23/46 anonim ***** válasza:
38%
Mit tanult a nővéred az egyetemen? Amúgy a diploma nem jelenti azt, hogy valakinek jó melója lesz, vagy jól fog keresni. Szerintem egyszerűen csak ne foglalkozz a féltékenységgel
2014. aug. 4. 19:27
 24/46 A kérdező kommentje:
Nemzetkozi gazalkodast...termeszetesen fantasztikus eredmenyekkel, beszel harom nyelven es mivel belgiumban vegzett azonnal kapot valami zsiros melot kulfoldon....hallgattam eleget otthon. Kb az osszes csaladi vacsorana ez volt a tema....
2014. aug. 4. 19:54
 25/46 anonim ***** válasza:
90%

Miért mi legyen a téma? Téged kéne hogy dicsérjenek amiért nem értél el semmit, nem vagy képes semmire? Akkor meg az lenne a baj.

Remélem tényleg kamu kérdés, mert félelmetes belegondolni, hogy ennyire megkeseredett emberek léteznek.

Kérdező ne trollkodj itt..

2014. aug. 4. 20:01
 26/46 A kérdező kommentje:
Nem trollkodok...ez a valosag kvara remenytelennek erzem a gelyzetrmet. Csunya vagyok, nincs kitartasom semmihez.
2014. aug. 4. 20:08
 27/46 anonim ***** válasza:
93%

Oké, akkor ezt most teljesen komolyan kérdezem.

Mit teszel azért, hogy változzon a helyzeted? Mit teszel ÖNMAGADÉRT?

Már a rinyáláson meg az utálkozáson kívül...

2014. aug. 4. 20:28
 28/46 A kérdező kommentje:
Csinalom az okj-t mint irtam csak mivel azzal szekalnak a szuleim hogy annyit nem keresek meg hqvonta mint amennyibe az egesz kerult mar ahoz se sok kedvem van.
2014. aug. 4. 20:32
 29/46 anonim ***** válasza:
90%
Mit tegyél? Nem egyszerű. Ahelyett, hogy sírsz, féltékeny vagy, utálkozol: TEGYÉL AZÉRT, HOGY JOBB LEGYEN! Ez az egyetlen megoldás. Közben jó eséllyel változik a személyiséged is, elkezded majd megbecsülni azt amid van és egy ilyen szánalmas, féltékeny senkiből talán emberré válsz, de ez egy hosszú folyamat, évek munkája. Hajrá!
2014. aug. 4. 20:38
 30/46 anonim ***** válasza:
89%
Ja: az nem válasz, hogy az OKJ nem ér semmit. Egy jó szakember, aki képes mást és jobbat/többet adni a többieknél hülyére keresheti magát ha eleget dolgozik. A kulcs azon van, hogy ki kell dolgoznod a beled. A nővéred sem ajándékba kapta amije van. Kitanulta a belét, mire megtanulta azt amit tud és amiért alkalmazzák.
2014. aug. 4. 20:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!