Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon féltékeny vagyok a nővéremre! Mit tegyek?
Anyudnak igaza van tényleg szánalmas vagy...
Nem tudom, mi az elképzelés? Hogy egyszer majd topmodellként ébredsz egy villában, Hozéármándóval, kőgazdagon?
Vagy a nővéredtől várod, hogy süllyedjen le a te szintedre?
Sajna az élet nem tündérmese, vagy teszel azért, hogy NEKED jó legyen, vagy rágod a kefét életed végéig és megkeseredett magányos öregasszony leszel 30 macskával.
Képzeld én se vagyok szép, soha nem is voltam, alacsony vagyok és túlsúlyos, az arcomra se mondhatom, hogy igazán szép. De ezért sose hibáztattam a magas, vékony húgomat. Nem merültem önsajnálatba, elvégeztem két egyetemet, rengeteg barátot szereztem, remek munkám van, így a pénz miatt sem aggódom. Tudom, hogy sose leszek vékony, ha fejre állok akkor se, de igyekszem kihozni magamból a legjobbat. Egy jó edzéssel, remekül lehet formálni a testet.
Senki nem tehet érted semmit és senki nem felelős azért amilyen vagy, kizárólag TE.
Neked kell dönteni, maradsz ez a irigy, undok, hisztis, lusta, semmirekellő p.csa aki most vagy, vagy elhatározod magad és megváltoztatod magad és az életed.
Azt mondod, hogy OKJ-re jársz. Akkor gondolom 18-19 éves vagy. Viszont a viselkedésed rosszabb, mint egy 9 évesé.
Inkább örülnöd kéne, hogy a testvéred sikeres. Lehetne a példaképed.
Csak te tehetsz róla, hogy nincs semmid!
P.csának ugye nem nevezhetlek, akkor legyél inkább liba? Vagy irigy kutya? Hogy szeretnéd? Én nőnek nem foglak hívni, mert attól nagyon távol vagy.
De annak nagyon ürülök, hogy sikerült kivenni a mondandóm lényegét, meg a többiekét is.
Igaza van anyudnak, tényleg szánalmasan viselkedsz.
Mégis mit vársz, a szádba repül a sült galamb???
Emeld fel a sgged és ki a placcra futni, tekerni, vagy aerobik, stb.
Még nem késő egyetemre menni, de ha nem akarod, akkor ne rinyálj, jó lesz neked az OKJ is.
Az meg, hogy boldog... inkább örülnöd kéne neki, és nem csodálom, hogy nincs párod sem - hát ki akarna egy irigy, teszetosza, mindenért síró szájú csajjal lenni? Senki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!