Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nagyon féltékeny vagyok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon féltékeny vagyok a nővéremre! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem sokára férjhez megy. Elegem van már. Neki mindene megvan. Kifogta a tökéletes pasit. Jókėpű, művelt, jól öltözött, sportol, jól keres. Nővėrem detto. Tökéletes alak, kék szemek, hosszú, samponreklámba illő haj, jó munka. Mindennek tetejére fülig szerelmesek. Na milyen eljegyzesi gyűrűje van. Naná hogy gyémánt...Az esküvő is hatalmas, fényűző a tököm tele van, hogy neki mindene megvan. Persze a ruhaja tökéletes, hatalmas és drága. A torta 7 emeletes profi cukrász által. Anyám meg csak annyit mond, amikor szidkozódom, hogy nekem is megvolt a lehetőségem, hogy egyetemre menjek...persze...mert ėn aztán az az egyetemre járó vagyok. Most csinálok egy okj-s képzést, szüleim egyre csak azt mondják, hogy nem lehet megélni belőle. Nővėrem meg azzal szekál, hogy távolságtartó lettem, pedig lejobb barátnők voltunk. Ja...kb azóta utálom mióta ösztöndíjat kapot Belgiumba. Ez vagy 5 ėve volt. Itthon mindenki dícsėrte hog jaj de okos ügyes blablabla hogy megfelelt egy ilye szigorú egyetemnek. Idegesit a boldogsága, az, hogy szebb MINDEN!!! Utálom már a családomat is mert. Erre ma reggel anyám közli hogy nagyon szeretlek kincsem de már kezd szánalmas lenni amit hónapok óta össze hisztizek e miatt....de nem ėrt meg senki. Nem erzi senki mennyire fsj hogy kövér vagyok ės sikertelen. Elegem van!

2014. aug. 4. 15:49
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
87%

Arra nem gondolsz, hogy Ő tett az álmaiért?

Ne haragudj, de gyerekes vagy!

2014. aug. 4. 15:52
 2/46 anonim ***** válasza:
30%
Én is így érzek mikor olyan ember van a közelemben aki az Isten háta mögüliről is túl jött ide, és olyan esze van, mint állat és olyan kő gazdag lett, h benne van a top 10-ben... Énnekem meg se szerencsém se agyam nincs egy fasza szakma/diploma mind1, h legalább a havi 80 meglegyen. Szépség? Ugyan... Az mulandó! Szép ruha is, jó alak is az. Megélhetés fontosabb!
2014. aug. 4. 15:55
 3/46 anonim ***** válasza:
96%

"Nem erzi senki mennyire fsj hogy kövér vagyok ės sikertelen."

Tegyél ellene. Semmi nem fog csak úgy az öledbe hullani, mert hisztizel. Nem mások a szemetek, mert ők a saját szerencséjük kovácsa.

Kövér=sportoljál, étkezz megfelelően

Sikertelen=szerezz gyakorlatot, építs kapcsolatokat, tegyél meg mindent, hogy te legyél a legjobb

2014. aug. 4. 15:55
 4/46 anonim ***** válasza:
96%

"Anyám meg csak annyit mond, amikor szidkozódom, hogy nekem is megvolt a lehetőségem, hogy egyetemre menjek...persze...mert ėn aztán az az egyetemre járó vagyok. Most csinálok egy okj-s képzést,"

Volt lehetőséged? Volt!

Mondta valaki, hogy ne fogyj le? Nem!

Kérte valaki, hogy sajnáltasd magad? Nem!

Te mondtál le az egyetemről? Igen!

Magad miatt nincs jól fizető munkád? Igen!

Akkor miért másokat hibáztatsz? Mi a francért nem mozdulsz meg, és kezdesz magaddal valamit, ahelyett, hogy gyűlölöd más boldogságát.

Elárulom. Te nem a tesód boldogságát utálod, hanem a saját boldogtalanságodat.

Ahhoz, hogy boldog légy, végy erőt magadon. Még nincs veszve semmi.

Kelj föl, és mozdulj meg. Fogyj le, Te is nagyon csinos leszel. Neked is lesz jó pasid, visszatér az önbizalmad.

Az egyetemet meg munka mellett is meg lehet csinálni. Ha meg tényleg nem akarod, akkor ne keseregj azon, hogy neked nincs.

Ennél jobbat nem tudok tanácsolni.

2014. aug. 4. 15:57
 5/46 anonim ***** válasza:
95%

"mert ėn aztán az az egyetemre járó vagyok."

Ezt Te írtad, mielőtt belekötnél!

Megvolt a lehetőséged: igen

Éltél vele: nem

A családod hibája: nem

Amit leírtál, abból arra következtetek, hogy Te egy eltartott kis fruska vagy, miért is nem mentél egyetemre?

Gondolom, nem azért, mert otthon be kellett szállni a családi kasszába, mert csak így tudtatok megélni.

Ez van, elcseszted, nem anyukád, nem apukád, nem a nővéred, nem a szomszéd, hanem TE CSESZTED EL.

Ne duzzogj, pláne ne olyan miatta, amiről nem Ők tehetnek.

Üdv az életben.

2014. aug. 4. 15:58
 6/46 anonim ***** válasza:
14%
Senkinek sincs álomélete,az csak a látszat.A házasságba meg később jönnek elő a gondok.Megeshet,hogy a testvéred nem esik majd teherbe,te pedig igen és akkor majd ő fog irigyelni téged.Egyszer fent,egyszer lent.
2014. aug. 4. 16:16
 7/46 A kérdező kommentje:
Higy lesz e gyrrekik nem erdekel kulonosebben...attol meg utazgatnak, draga ruhaik vannak.
2014. aug. 4. 16:23
 8/46 anonim ***** válasza:
91%
Talán emeld meg magad, ne okj-s szarságra járj, és tegyél érte, hogy elérj valamit az életben. Mert így egy besavanyodott rosszindulatú boszorkány leszel. Már kezded is.
2014. aug. 4. 16:26
 9/46 anonim ***** válasza:
49%

Valahogy a bőrödbe tudom képzelni magam, és nyugi, én nem foglak oltani, csak a saját tapasztalatom irom le.

Bár nekem nincs húgom, se nővérem, van egy nálam két és fél évvel kisebb uncsim. Na ő kb a te leirásodnak megfelel.

Én husisabb felépitésű vagyok, vannak rajtam plusz kilók, a hajam se olyan amilyennek szeretném, a fogaim se tökéletesek (holott még fogszabit is hordtam), nincsen sok barátom, holott nagyon nagy szivem van és bárkin segitek csak egy füty szavába kerül (és ez nem vicc). Én vele elentétben személyiségnek érzem magam mondjuk.

Ő tipikus "gyári munka" eredménye.

DE mégis ő a sovány, a hosszú lábakkal, a tökéletes hajjal, a tökéletes fehér fogakkal, a sok haverjával és sokkal hiresebb mint én..

Nem mondom, nagyon sokáig zavart és féltékeny voltam rá emiatt.

Azt mondaná valaki, hogy oké, miért nem teszel az ellen hogy te is olyan légy :

1. én soha nem tudok sovány lenni a csontozatom miatt (gyeremekkori "hiba" miatt...)

2. nekem legalább 5 plasztikai műtét kéne ahhoz hogy olzan legyek mint ő (mell implantátum-mert iszonyú kicsi mellű vagyok- orrplasztika-mert kicsit nagy az orrom, olyan hegyeskés-, zsirleszivás, térdplazstika....-ha létezik).

3. személyiségre is totál változnom kéne ahhoz.

Van amit nem lehet változni.

Mentalistást és minimálisan külsőt tudsz változni, de a hajad attól még pl nem lesz dúsabb vagy erősebb... Érted?

Edzeni edzhetsz, de az nem azt jlenti hogy szép is leszel.

És ez nagy különbség.

És ezt igy el kell fogadjuk.

Tulajdonképpen nekem is évekbe telt mig megértettem hogy előbb magamat kell elfogadjam, utána másokat és a féltékenzséget is hagyjam el...

Sikerült-úgy ahogy.

Bár engem is néha zavar még mikor cukkolnak szüleim hogy nézd uncsid ezt meg azt csinált...

Én is megcsinálhattam volna, de nekem nincs rá hajlamom.

Nem lehet mindnekiből diplomata sem. Van más ezer lehetőség, főképp az okj-s képzések terén, de olyat nézz ami keresendő is. Lehetsz szakmában is sikeres, nem csak irodán !!!! :)

-Ha még szeretnéd kiönteni a szived, irhatsz nyugodtan, én szivesen meghallgatlak ! :)-

2014. aug. 4. 16:28
 10/46 acelsziv ***** válasza:
75%
Hát kérdező, te egy ritka undorító féreg vagy. Sajnálom a családodat, hogy el kell viselniük téged.
2014. aug. 4. 16:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!