Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar elvenni a párom?
Úgy irigylem azokat a nőket, akiknek lehet esküvője, van kihez tartozniuk nyilvánosan is felvállalják őket. Leánykori álmom, hogy valaki szeressen annyira, hogy feleségül vegyen.
Párommal többször átrágtuk a témát, szeret, de utálja az esküvőket, szerinte páváskodás, és a szülei is csúnyán váltak el. Közben meg másoknak azt meséli, szerinte is fontos a papír. Múltkor megkérdezte(barátnőmmel,aki most házasodik menyasszonyi ruhát néztünk) milyen ruha tetszett nekem. Miért érdekli, ha soha nem akar elvenni?? 6 éve élünk együtt, én főzök mindennap, mosok, takarítok, van saját keresetem, mindig kedveskedek neki, valami finomsággal. Úgy élünk mint a házasok... Tudom, hogy nagyon szeret ép ezért nem is fogom elhagyni, csak fáj, hogy én nem vagyok annyira értékes nő, akit el lehet venni feleségül.
nem olyan pasit kell választani, aki megcsal, és teherbe ejt egy másik nőt, majd lelép vele.
Azt meg hagyjuk, hogy a te fajtád milyen, mert csak moderálnának. Egy szóval nem mondtam hogy minden pasi olyan, csak hogy léteznek ilyenek is. De aki idióta....én hagylak is, mert egy pontot nem érdemelsz meg.
Ahogy gondolod. Én az ilyen kérdéseknél azt gondolom, hogy nem véletlenül jön ide valaki megkérdezni, hogy miért nem veszik már el. Mert vágyik rá. A párja meg nem.
Ez az én egyéni véleményem szerint olyan véleménykülönbség egy kapcsolaton belül, amiben valaki mindenképp sérül. Mert ugye megalkuszik és lemond az egyik a házasságról, vagy a másik adja be a derekát olyanba amit nem akar.
Bár úgy látom semmilyen formában nem erőlteted, így, ha bele tudsz törődni, elfogadod sértődés, tüske nélkül, hogy együtt éltek és nem házasok lesztek a jövőben, akkor nincs semmi gond.
És vannak akik pl 10 év után házasodnak, tehát még akár el is vehet ksőbb:)
Kedves kérdező! Maximálisan együtt érzek veled. Nekem egy lassan 9 éves kapcsolatom van. Együtt élünk sok sok éve. Van egy 2 éves kisfiúnk.
De a házasság témával kapcsolatban mi se jutunk dűlőre. Én szeretném, nagyon is.Pont mint ahogy te is írtad erre vágyom kislány korom óta, hogy majd valaki a feleségeként mutasson be és ne az "olyanja" ként. Páromon viszont nem is azt látom,hogy jobbra vár, nem akarna elvenni, hanem magában se tisztázta még a dolgot. Talán el szeretne venni, csak azt nem tudja,hogyan. Ez alatt azt értem, nekem a 2 tanús esküvő tökéletes lenne,persze szeretnék puccos habos babos cukormázas lagzit, de nem futná rá,na meg az a sok szervezés se hiányzik, aztán meg úgyis lennének a családban olyanok,akiknek ez se jó az se. Páromon is ezt látom,hogy lagzit szeretne, család, barátok (talán azért is,mert mit szólnának a többiek,ha nem hívnánk meg őket), ugyanakkor ezt ő is tudja, hogy nincs rá keret. Nem lehet,hogy nálatok is valami hasonló van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!