Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar elvenni a párom?
Úgy irigylem azokat a nőket, akiknek lehet esküvője, van kihez tartozniuk nyilvánosan is felvállalják őket. Leánykori álmom, hogy valaki szeressen annyira, hogy feleségül vegyen.
Párommal többször átrágtuk a témát, szeret, de utálja az esküvőket, szerinte páváskodás, és a szülei is csúnyán váltak el. Közben meg másoknak azt meséli, szerinte is fontos a papír. Múltkor megkérdezte(barátnőmmel,aki most házasodik menyasszonyi ruhát néztünk) milyen ruha tetszett nekem. Miért érdekli, ha soha nem akar elvenni?? 6 éve élünk együtt, én főzök mindennap, mosok, takarítok, van saját keresetem, mindig kedveskedek neki, valami finomsággal. Úgy élünk mint a házasok... Tudom, hogy nagyon szeret ép ezért nem is fogom elhagyni, csak fáj, hogy én nem vagyok annyira értékes nő, akit el lehet venni feleségül.
"Elvisz mindig nyaralni, nem kér tőlem egy vasat se Sok mindenben támogat anyagilag, ha nagyon hónap vége van ad pénzt. Sajnos beteg vagyok egy jó ideje"
Ilyen élhetetlen nőt én sem vennék el. Pénzt keresni beteg vagy, de nyaralni nem. A pénzét már így is két kézzel szórod, naná hogy nem akarja magát jogilag is kiszolgáltatni neked: te egy lehúzós pióca vagy, nem pedig feleségnek való, talpraesett nő.
"6 éve élünk együtt, én főzök mindennap, mosok, takarítok, van saját keresetem"
Pff... Ha úgy kiszolgálod mint egy cseléd, mit vársz? Mi a fenének venne el? Anélkül is megvan mindene. Van kibe üríteni a magvait, ki van kb nyalva a segge, mert semmit nem kell csinálnia otthon, annak ellenére, hogy mindketten dolgoztok. Már ha tényleg így van ahogy írod, és te csinálsz mindent, ő semmit.
Sokkal könnyebb csak élettársként veled élnie, mert macerás lenne elválni mikor megismeri az igazit. Mert ha nem akar elvenni akkor csak várja a jobb nőt, aki nem te vagy neki...És ugye amíg vár, van kivel szexelni, van aki főz, mos takarít rá stb...
Ha valóban szeretne, már évek óta a felesége lennél.
Az hogy nem szereti a páváskodást, aláírom. ÉN is meg a férjem is felesleges pénzkidobásnak tartjuk a szaloncukor esküvőket. De nem kötelező olyat csinálni. Nekünk pl még 95 ezerbe sem került az egész, mert csak azt hívtuk meg akik fontosak voltak. Nagyon szűk család, és nagyon szűk baráti kör. Ez velünk együtt 17 ember, plusz utána egy ebéd és csókolom. Sokkal hangulatosabb ez így. Ez tényleg a párról szól, és nem a rongyrázásról, mint a milliós 150 fős lagzik.
Szóval ez csak kifogás részéről...
"aki ennyire esküvőt akar, az nem biztos a kapcsolatában és ezzel akarja megfogni a másikat."
Aki ennyire nem akar házasságot (nem esküvőt, hanem házasságot), az NEM biztos a párjában, nem bízik a kapcsolatban, hogy örökké tart majd, nem akar elköteleződni egy ember mellett, mert tudja hogy másra, jobbra vár.
Akkor meg minek tetted fel a kérdést? Ha nem házasság párti, nem fog elvenni, fogadd el. Ennyi.
Komolyan nem hiszem el, hogy egyesek nem értik meg, hogy vannak olyan emberek akik nem azért nem házasodnak, mert jobbra várnak, hanem mert nem akarnak. Én 95e ft-ot hasznosabb dolgokra is el tudok költeni, mint ez. Egyébként meg mi fog változni, ha összeházasodunk? Semmi! Akkor meg minek???
Könyörgöm, amikor a házasságok fele válással végződik, ne mondjátok már nekem, hogy csak azok a pasik kérik meg a párjuk kezét, akik nem várnak másikra, mert biztosak a dolgukban. Akkor miért válnak el???
250 éve Magyarországon még azt sem tudták, mi az a polgári esküvő, most meg már nem lehet élni nélküle? Na ne!
''A kedves "csak akkor szeret igazán, ha elvesz" gondolkodású embereknek elárulom, hogy az országban évente 24-25 EZER (!!!) válás zajlik le, majdnem a házasságok fele válással végződik. Na, most lehet lepontozni. ''
És ki nem szarja le hogy mások elválnak? Az az ő nyomoruk az ég szerelmére... az ő rossz választásuk. Ettől még nem mindenki fog elválni aki megházasodik. Mások kapcsolatát rávetíteni a sajátunkra irtó nagy hülyeség.
A házasság elkötelezettség 1 ember mellett. Ez a baja azoknak akik nem akarnak házasodni. Nem akarnak elköteleződni egy emberrel. Csak átmeneti kapcsolatot akarnak, amíg nem találnak mást. Pont ezért nem véglegesítik a dolgot házassággal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!